- 24 Ağustos 2018
- 4.298
- 10.978
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
Kaybettik ...Ablacim benim enistem kolon kanseri once kemo aldi sonra ameliyat oldu simdi yine olucak sonra yine kemo,kemo almasinin sebebi metastaz yapmasi yoksa onu da almayacakti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaybettik ...Ablacim benim enistem kolon kanseri once kemo aldi sonra ameliyat oldu simdi yine olucak sonra yine kemo,kemo almasinin sebebi metastaz yapmasi yoksa onu da almayacakti
Kaybettik....
Amin astoria.aci gecmiyor kac konu actim ondan sonra komsular aglama seslerime geliyor. Guzel kusum cennete gitti yavrusunu birakti melegimBaşınız sağ olsun. Konunuzu okumuştum daha önceden inanın çok üzüldüm. Ablanızın mekanı cennet olsun, yattığı yerde huzur bulsun diliyorum.
Mekânı cennet olsun. Biz de aynı hastalıktan dedemi kaybettik dün tam 1 sene olduKaybettik....
Amin astoria.aci gecmiyor kac konu actim ondan sonra komsular aglama seslerime geliyor. Guzel kusum cennete gitti yavrusunu birakti melegim
Cok uzuldum basiniz sagolsunKaybettik ...
sozun bittigi kelimeleri tukendigi yer..Amin astoria.aci gecmiyor kac konu actim ondan sonra komsular aglama seslerime geliyor. Guzel kusum cennete gitti yavrusunu birakti melegim
Önceki sayfayı okumadınız sanırım. Kaybetmiş ablasını...Üzülmeyin...
Bağırsak kanseri Allah'n izni ile kolay tedavi edilebilen bir kanser türü...
Kemoterapiden zayıflar,halsiz düşer normal...
Hastalıktan degil ilaçlardan oyle oluyor bunu unutmayın..
Psikoloji çok onemli...
Yasayan için de ailesi için de zor ama kanseri ciddiye aldıkça kanser de ciddileşiyor...
Öyle diyorlar yani...
Allah kimseye bu derdi vermesin...
Çok.gecmis olsun...
Kaç yaşındaydı başınız sağolsunAmin astoria.aci gecmiyor kac konu actim ondan sonra komsular aglama seslerime geliyor. Guzel kusum cennete gitti yavrusunu birakti melegim