Ates dustugu yeri yakti

Allahim şafi ismiyle şifa versin insallah

Derdi veren Allah dermani da verir isterse.

Sifa bulan cok hasta var gunumuzde.

Bol bol dua edin.
Insallah hayirli haberlerinizi alacagimiz konular da acarsiniz burda
Gecmis olsum

Geçmiş olsun. Allah ablanıza tez zamanda şifa sizlere de sabır versin.

Dualarım sizinle. Ağlayıp rahatlayın elbette insansınız ağlamaya hakkınız var ama onun yanında gülümseyin ki sizden destek alsın. Siz ağladıkça daha çok korkar. Ameliyattan sonra alacağı kemoterapi ile sağlığına kavuşsun Allah'ın izniyle.

merhaba bu cuma günü ettiğim tüm.dualarıma ablanızı da katacağım. şuan durumu nasıl

Kizlar hepinize merhaba. Ablamin bagirsagi hala disarda eve gtirdik. Cok iyi bakiliyor bakilmaya calisiliyor. agrilari cok var tabiki malesef. Doktor onumuzdeki haftaya kemoterapi verdi. Ilk evre dedi. Insallah atlatabilme olasiligi yuksek. Hepimiz moral olmaya calisiyoruz iyi etmeye calisiyoruz. Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim.ALlah hepinizden razi olsun insallah

Bu güzel Cuma günü yüzü suyu hürmetine ablanıza Allah ya şafi ismiyle şifa eylesin Rabbim.
Çok üzüldüm ama arkadaşların dediği gibi pozitif düşünmek lazım ona şarkı hep neseli ve moral vermek lazım.
Dualarım sizinle. Rabbim iyileştirir en en kısa zamanda ablanızı inşallah. :KK200:

Bende orta kulak iltihabı geçirdim küçüklükten. Hayatım boyunca hastanelerde süründüğüm kadar sürünmedim ağlaya ağlaya bu kulaktan çektiğim kadar çekmedim. Hatta ara ara ağrılarım olur ama ağrıyla yaşamaya alıştım.
Ablanıza çok çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda atlatır acil şifalar diliyorum. Bu hastalıkta en önemli şey moral ve mutluluk. Yanında hiç ağlamayın, üzülmeyin mutlu olun.

Aglayarak yazmaya basliyorum keske derdim eskisi gibi esim ailesi yada farkli birsey olsaydi bu kez.
Derdim cok buyuk.Allaha dua etmekten baska carem yok. Ablam konusma engelli.sagir dilsiz hayati bizim kadar yasamadi.bizim kadar gun gormedi.onun en buyuk mutlulugu benim dugunum oglunun dogumu birde ona son zamanlarda aldigim goruntulu konusabilmesi icin bir telefondu.hepimiz maddi durumumuz duzeldikce ona cok deger verdik.imkanimiz masada yarattik gezdirdik hep gezdirdik istediklerini aldik.ama bunlari son bir kac senede yapabildik.maddi durum duzeldikce ona hem maddi hem manevi degerleri had safhaya cikardik.ve ogrendimki bugun bagirsak kanseriymis.gozyaslarim suan telefona damliyo.icim yangin yeri.agzi yok dili yok.hani derdini nasil anlatir.bugun inledi inledi durdu agrilarindan.hastaneye yatilisi yapildi.ameliyattan sonra kemoterapi gorecek.bagirsak disari alinacak bir sure. Tum aile sulale seferber.herkes coktu bir gunde.doktor hastanede kalacak baya burda agrilari oldugunda mudahale ederiz dedi.bana ne olur umut verin.iyilesirmi hani cok zayifladi.toparlarmi sagligi yerine gelirmj.Allah rizasi icin su iyi gelir bu iyi gelir diyin yapalim.

geçmiş olsun. Arkadasimin babaannesi bu hastalığa yakalandı ameliyat oldu 15 seneyi geçti maşallah yaşıda ilerledi hala iyi. korkmayın..zor bir süreç ama tedavisi var sonuçta. ALLAH yardimciniz olsun

Allah sabir versin ablanizada acil sifalar nasip etsin rabbim.insallahh kisa sürede atlatir.benim kardesimdede bagirsakta tümör vardi cok sukür kanser cikmadi ölduk öldük dirildik cok zordu Rabbim düsmanima yasatmasin.simdi ameliyat oldu bagirsak karindan disariya verildi o sekilde 1 sene duracak.zor gerckten icim aciyo gordukce ama yasiyoya diyorum nefes aliyo ya bu bana yeter..lütfen ümidinizi kesmeyin bol bol dua edin biz herkesten dua istedik gelmeyin dua edin dedik Rabbim bi kalbi temizin duasini kabul etti cok sükür..
merhaba ablaniz suan nasil

Aglayarak yazmaya basliyorum keske derdim eskisi gibi esim ailesi yada farkli birsey olsaydi bu kez.
Derdim cok buyuk.Allaha dua etmekten baska carem yok. Ablam konusma engelli.sagir dilsiz hayati bizim kadar yasamadi.bizim kadar gun gormedi.onun en buyuk mutlulugu benim dugunum oglunun dogumu birde ona son zamanlarda aldigim goruntulu konusabilmesi icin bir telefondu.hepimiz maddi durumumuz duzeldikce ona cok deger verdik.imkanimiz masada yarattik gezdirdik hep gezdirdik istediklerini aldik.ama bunlari son bir kac senede yapabildik.maddi durum duzeldikce ona hem maddi hem manevi degerleri had safhaya cikardik.ve ogrendimki bugun bagirsak kanseriymis.gozyaslarim suan telefona damliyo.icim yangin yeri.agzi yok dili yok.hani derdini nasil anlatir.bugun inledi inledi durdu agrilarindan.hastaneye yatilisi yapildi.ameliyattan sonra kemoterapi gorecek.bagirsak disari alinacak bir sure. Tum aile sulale seferber.herkes coktu bir gunde.doktor hastanede kalacak baya burda agrilari oldugunda mudahale ederiz dedi.bana ne olur umut verin.iyilesirmi hani cok zayifladi.toparlarmi sagligi yerine gelirmj.Allah rizasi icin su iyi gelir bu iyi gelir diyin yapalim.
seni en iyi ben anlarim esim
yakti beni ciğerim yandi
bagirsagindan tumor alindi ve bir kismi alindi .
suan stomayla duruyor en cok o koyuyo diyor.
neyapacagimi sasiriyorum dha yeni belki de kabullenme surecindeyiz bizde.
Allah im patoloji sonuclari inisAllah temiz cikar

Allahım yardımcı si olsun onu evladına bağışlasın alalhim büyüktür derdi de dermanı da o verir

seni en iyi ben anlarim esim
yakti beni ciğerim yandi
bagirsagindan tumor alindi ve bir kismi alindi .
suan stomayla duruyor en cok o koyuyo diyor.
neyapacagimi sasiriyorum dha yeni belki de kabullenme surecindeyiz bizde.
Allah im patoloji sonuclari inisAllah temiz cikar
Geçmiş olsun bağırsak kanseri olmuş ve atlatmış çok tanıdığım var şuan yaşadıklarının zor bir süreç ama geçecek Allah'ın izni ile tedavi tamamlansin

Back
X