Aglayarak yazmaya basliyorum keske derdim eskisi gibi esim ailesi yada farkli birsey olsaydi bu kez.
Derdim cok buyuk.Allaha dua etmekten baska carem yok. Ablam konusma engelli.sagir dilsiz hayati bizim kadar yasamadi.bizim kadar gun gormedi.onun en buyuk mutlulugu benim dugunum oglunun dogumu birde ona son zamanlarda aldigim goruntulu konusabilmesi icin bir telefondu.hepimiz maddi durumumuz duzeldikce ona cok deger verdik.imkanimiz masada yarattik gezdirdik hep gezdirdik istediklerini aldik.ama bunlari son bir kac senede yapabildik.maddi durum duzeldikce ona hem maddi hem manevi degerleri had safhaya cikardik.ve ogrendimki bugun bagirsak kanseriymis.gozyaslarim suan telefona damliyo.icim yangin yeri.agzi yok dili yok.hani derdini nasil anlatir.bugun inledi inledi durdu agrilarindan.hastaneye yatilisi yapildi.ameliyattan sonra kemoterapi gorecek.bagirsak disari alinacak bir sure. Tum aile sulale seferber.herkes coktu bir gunde.doktor hastanede kalacak baya burda agrilari oldugunda mudahale ederiz dedi.bana ne olur umut verin.iyilesirmi hani cok zayifladi.toparlarmi sagligi yerine gelirmj.Allah rizasi icin su iyi gelir bu iyi gelir diyin yapalim.