Ates dustugu yeri yakti

Aglayarak yazmaya basliyorum keske derdim eskisi gibi esim ailesi yada farkli birsey olsaydi bu kez.
Derdim cok buyuk.Allaha dua etmekten baska carem yok. Ablam konusma engelli.sagir dilsiz hayati bizim kadar yasamadi.bizim kadar gun gormedi.onun en buyuk mutlulugu benim dugunum oglunun dogumu birde ona son zamanlarda aldigim goruntulu konusabilmesi icin bir telefondu.hepimiz maddi durumumuz duzeldikce ona cok deger verdik.imkanimiz masada yarattik gezdirdik hep gezdirdik istediklerini aldik.ama bunlari son bir kac senede yapabildik.maddi durum duzeldikce ona hem maddi hem manevi degerleri had safhaya cikardik.ve ogrendimki bugun bagirsak kanseriymis.gozyaslarim suan telefona damliyo.icim yangin yeri.agzi yok dili yok.hani derdini nasil anlatir.bugun inledi inledi durdu agrilarindan.hastaneye yatilisi yapildi.ameliyattan sonra kemoterapi gorecek.bagirsak disari alinacak bir sure. Tum aile sulale seferber.herkes coktu bir gunde.doktor hastanede kalacak baya burda agrilari oldugunda mudahale ederiz dedi.bana ne olur umut verin.iyilesirmi hani cok zayifladi.toparlarmi sagligi yerine gelirmj.Allah rizasi icin su iyi gelir bu iyi gelir diyin yapalim.
Cok gecmis olsun. Tavsiyem yok malesef sadece cok uzuldugumu soylemek istedim. Insallah en kisa surede sagligina kavusur.

Sizin gibi bir aileye sahip olduğu için çok şanslı. Benzer durumlarda olup hayatta bir başına kalmış o kadar çok kişi var ki... Rabbim zorda olan kullarına yardım etsin. Çok geçmiş olsun, moral çok önemli unutmayın...

Aglayarak yazmaya basliyorum keske derdim eskisi gibi esim ailesi yada farkli birsey olsaydi bu kez.
Derdim cok buyuk.Allaha dua etmekten baska carem yok. Ablam konusma engelli.sagir dilsiz hayati bizim kadar yasamadi.bizim kadar gun gormedi.onun en buyuk mutlulugu benim dugunum oglunun dogumu birde ona son zamanlarda aldigim goruntulu konusabilmesi icin bir telefondu.hepimiz maddi durumumuz duzeldikce ona cok deger verdik.imkanimiz masada yarattik gezdirdik hep gezdirdik istediklerini aldik.ama bunlari son bir kac senede yapabildik.maddi durum duzeldikce ona hem maddi hem manevi degerleri had safhaya cikardik.ve ogrendimki bugun bagirsak kanseriymis.gozyaslarim suan telefona damliyo.icim yangin yeri.agzi yok dili yok.hani derdini nasil anlatir.bugun inledi inledi durdu agrilarindan.hastaneye yatilisi yapildi.ameliyattan sonra kemoterapi gorecek.bagirsak disari alinacak bir sure. Tum aile sulale seferber.herkes coktu bir gunde.doktor hastanede kalacak baya burda agrilari oldugunda mudahale ederiz dedi.bana ne olur umut verin.iyilesirmi hani cok zayifladi.toparlarmi sagligi yerine gelirmj.Allah rizasi icin su iyi gelir bu iyi gelir diyin yapalim.
Rabbim şafi ismi ile şifa versin.Hastalık çok zor.Dua edin.Rabbim çocuğuna bağışlasın.

Özellikle kanserde vücut kendisiyle savaş verdiği için moral çok önemli. Ağrısı olmadığı zamanlarda yapabiliyorsanız sevdiği yerlere götürün kötü şeyler düşünmeyin. İyileşeceğine inanın ailesi olarak, en büyük desteğiniz psikololojik destek olacaktır. Geçmiş olsun şimdiden. Kanseri yenen çok fazla insan var. Onların hikayelerine bakın size güç versin.

Gecen yil okul arkadasimiz bagirsak kanserine yakalandi. İyilesme asamasinda su an. Akilli kemoterapiler gelisti ilerledi tip. Rabbim sifa versin. Asla yikilmayin suan ayakta durup destek olarak hep birlikte atlatacaksiniz insallah.

Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim şifa versin 1,5-2 ayda annemin karın şişliğiyle başlayan şikayeti testler endoskopi kolonskopi vs yapıldı sonuç kolon kanseri acil ameliyata alındı bir ay önce ameliyat oldu kalın bağırsaktaki kitleyi alacaklardı ama bağırsağın durumu iyi olmadığı için tamamını aldılar.bir hafta hastanede yattı şükür 🙏 çok iyi patoliji sonucuda iyi çıktı 6 ay düşük doz da kemoterapi başlanacak şuan testler yapılıyor.siz geç kalmışsınız ilerleyen hastalarda ameliyat sonrası bağırsağı dışarda bırakıyorlarmış orada ki hastalar ve yakınları da o şekilde bırakılan kişiler olmuş ve sağlıklarına kavuşmuşlar.doktorumuz da çok iyiydi başka hastalarıdı çok memnundu

Kardeş kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum yazınızi okuyunca içime taş oturdu gözlerim doldu aglayarak yaziyorum kimseye sevdigikleriyle imtihan etmesin abimin inlme seslerini dinleye dinleye kaybettim 30 yaşına kadar hastalıkla geçti ömrü en kıymetli mesleğini yapamadı yuva kuramadı hayallerini yaşayamadı Allahım sizinde ablanın za dilerim Rabbim ahiret güzelliği verir.

İlk evre olduğunu şimdi okudum. Çok, çok büyük bir şans bu.. kemoterapiler zorlu olur hasta açısından. Ama atlatacak. Öyle hissediyorum..

Bağırsak kanseri iyi bir bakım ve moralle kolay atlatılır üzülmeyin geçicek
Babam atlattı şimdi senden benden sağlıklı

Seni anlıyorum,sen ablana ben babama üzülüyorum,inanıyorum ki ikiside iyileşecek ve gozyasimiz mutluluk gözyaşına dönecek. Rabb'im onları bize bağışlasın, Allah tüm hastalara şifa versin, babama ve ablana da şifa versin. Allah'ım onların yüzüne baksın bu üç ayların hürmetine şifa versin, ramazan bayraminizi gerçekten Bayram ettirsin, Allah'ım nolur şifa ver,gönlümüzü ferahlandir ve bizi sevdiklerimizle sınama nolur Allah'ım nolur🙏🙏🙏🙏

ALlahım inşallah acil şifalar versin. Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın çok üzüldüm inşallah tez Zamanda atlatır hastalığını sağlıklı günlerde mutlu mesut yaşar inşllah..

Ablacim benim enistem kolon kanseri once kemo aldi sonra ameliyat oldu simdi yine olucak sonra yine kemo,kemo almasinin sebebi metastaz yapmasi yoksa onu da almayacakti

Yine eski konu hortlamis, tarihine bakmak zor olmamali. Aradan aylar gecmis. Umuyorum kinu sahibinin ablasinin durumu daha iyidir. Ama karar pazara yorum yapmayin su eski konulara.

Back
X