Ateş ölçer Yardımı

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.554
598
Sevgili anneler nasipse bebegim icin temazsiz atesolcer almak istiyorum ama markalarda cok arada kaldim onerisi olan var mi? Ben wwell 570 almak istiyorum ama ikilemde cok kaldim. Tavsiye bekliyorum ;)

Sevgili anneler nasipse bebegim icin temazsiz atesolcer almak istiyorum ama markalarda cok arada kaldim onerisi olan var mi? Ben wwell 570 almak istiyorum ama ikilemde cok kaldim. Tavsiye bekliyorum :KK66:
Wollex kullanıyoruz memnunuz biz, diğer markaları bilmiyorum ama hazırlanan suyun sıcaklığını falan da ölçüyor bizdeki....banyo , mama vs

Wewell de de o ozellikler varmış... serisi ne acaba ?
Bakmam lazım canım :( biz geçen yıl medikalciden 175 tl ye almıştık.büyükk rahatlık gerçekten her eve şart bence temassız ateş ölçer. Eski günleri düşününce ne çok zorlandığımı anlıyorum. Araştırın , bütçenize içinize sinen bir marka edinirsiniz. Hayırlı doğumlar dilerim. Size ve bebeğinize...

Sevgili anneler nasipse bebegim icin temazsiz atesolcer almak istiyorum ama markalarda cok arada kaldim onerisi olan var mi? Ben wwell 570 almak istiyorum ama ikilemde cok kaldim. Tavsiye bekliyorum :KK66:
Biz beuer markayı tercih ettik. Eşim epeyce araştırdı ve en içine sinen bu olmuş. Sadece medikal ürünler çalışan bir firma olsun demiştim ben. Biz henüz kullanmadık ama memnun kalacağımızı umut ediyorum

Bakmam lazım canım :KK43: biz geçen yıl medikalciden 175 tl ye almıştık.büyükk rahatlık gerçekten her eve şart bence temassız ateş ölçer. Eski günleri düşününce ne çok zorlandığımı anlıyorum. Araştırın , bütçenize içinize sinen bir marka edinirsiniz. Hayırlı doğumlar dilerim. Size ve bebeğinize...

Cok tesekkur ederim allah razı olsun, siz de insallah bebeginizi boyle seylere ihtiyac duymadan korkmadan buyutursunuz ;)

Biz beuer markayı tercih ettik. Eşim epeyce araştırdı ve en içine sinen bu olmuş. Sadece medikal ürünler çalışan bir firma olsun demiştim ben. Biz henüz kullanmadık ama memnun kalacağımızı umut ediyorum

Bizde o markayi duyduk ama bisiy olursa acaba teknik olarak ilgilenilir mi ? Orada takiliyorum :(

Cok tesekkur ederim allah razı olsun, siz de insallah bebeginizi boyle seylere ihtiyac duymadan korkmadan buyutursunuz :KK66:

Bizde o markayi duyduk ama bisiy olursa acaba teknik olarak ilgilenilir mi ? Orada takiliyorum :KK43:
Dürüst olmak gerekirse zaten 150 tl ye aldık diye teknik kısmı üzerinde pek durmadım ama eşim teknik kısmıyla ilgili de iyiymiş falan diyordu yine de çok yorum yapamayacağım. Şimdilik test ettik normal çalışıyor ama sonrasını bilemeyeceğim.

Dürüst olmak gerekirse zaten 150 tl ye aldık diye teknik kısmı üzerinde pek durmadım ama eşim teknik kısmıyla ilgili de iyiymiş falan diyordu yine de çok yorum yapamayacağım. Şimdilik test ettik normal çalışıyor ama sonrasını bilemeyeceğim.
Bizde öyle deneme yanılma yapicaz galiba...mesela braun icin hep iyi bir yetkili servisi oldugu soyleniyor ... ama o da 300lerde bir fiyat :)

Bizde öyle deneme yanılma yapicaz galiba...mesela braun icin hep iyi bir yetkili servisi oldugu soyleniyor ... ama o da 300lerde bir fiyat :)
Evet ilk başta braun olabilir diye düşünmüştüm bende ama hem sırf medikal çalışmıyor olması hem de fiyatların birazcık pahalı olması uzaklaştırdı :) deneyip göreceğiz artık...

Evet ilk başta braun olabilir diye düşünmüştüm bende ama hem sırf medikal çalışmıyor olması hem de fiyatların birazcık pahalı olması uzaklaştırdı :) deneyip göreceğiz artık...
We well da çin maliymis, oratam,mama, banyo suyu falan olcuyor diye tav olmuştum aslında ama bakalım :)

TemAssız ateşölçerler %100 güvenilir değil. Dikkat ettiyseniz hiçbir doktor temassız ateşölçer kullanmıyor. En güvenilir olanlar kulaktan ölçenler. Doktorlar da kulaktan ölçüyor. Omron markayı tavsiye ederim. Biz kullanıyorz ve memnunuz

Yıllar oldu 5 yıldan fazla wewell almıştık hala kullanıyoruz. Defalarca düştü her gün anaokulunu gitti geldi vs. Ama taş gibi maşallah bir şey olmadı. Benim gittiğim tüm doktorlar da temassızı kullanıyor. Her türlü ateş ölçer de mevcut elimde kulaktan çubuk bant vs vs. en rahatı temassız olanı. Yalnız şöyle bir olay var. Ölçtüğün yer terliyse yüksek çıkabiliyor. Diğer yerleri de ölçüp teyit gerekebiliyor.

Back
X