- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wollex kullanıyoruz memnunuz biz, diğer markaları bilmiyorum ama hazırlanan suyun sıcaklığını falan da ölçüyor bizdeki....banyo , mama vsSevgili anneler nasipse bebegim icin temazsiz atesolcer almak istiyorum ama markalarda cok arada kaldim onerisi olan var mi? Ben wwell 570 almak istiyorum ama ikilemde cok kaldim. Tavsiye bekliyorum![]()
Wewell de de o ozellikler varmış... serisi ne acaba ?Wollex kullanıyoruz memnunuz biz, diğer markaları bilmiyorum ama hazırlanan suyun sıcaklığını falan da ölçüyor bizdeki....banyo , mama vs
Bakmam lazım canımWewell de de o ozellikler varmış... serisi ne acaba ?
Biz beuer markayı tercih ettik. Eşim epeyce araştırdı ve en içine sinen bu olmuş. Sadece medikal ürünler çalışan bir firma olsun demiştim ben. Biz henüz kullanmadık ama memnun kalacağımızı umut ediyorumSevgili anneler nasipse bebegim icin temazsiz atesolcer almak istiyorum ama markalarda cok arada kaldim onerisi olan var mi? Ben wwell 570 almak istiyorum ama ikilemde cok kaldim. Tavsiye bekliyorum![]()
Bakmam lazım canımbiz geçen yıl medikalciden 175 tl ye almıştık.büyükk rahatlık gerçekten her eve şart bence temassız ateş ölçer. Eski günleri düşününce ne çok zorlandığımı anlıyorum. Araştırın , bütçenize içinize sinen bir marka edinirsiniz. Hayırlı doğumlar dilerim. Size ve bebeğinize...
Biz beuer markayı tercih ettik. Eşim epeyce araştırdı ve en içine sinen bu olmuş. Sadece medikal ürünler çalışan bir firma olsun demiştim ben. Biz henüz kullanmadık ama memnun kalacağımızı umut ediyorum
Dürüst olmak gerekirse zaten 150 tl ye aldık diye teknik kısmı üzerinde pek durmadım ama eşim teknik kısmıyla ilgili de iyiymiş falan diyordu yine de çok yorum yapamayacağım. Şimdilik test ettik normal çalışıyor ama sonrasını bilemeyeceğim.Cok tesekkur ederim allah razı olsun, siz de insallah bebeginizi boyle seylere ihtiyac duymadan korkmadan buyutursunuz
Bizde o markayi duyduk ama bisiy olursa acaba teknik olarak ilgilenilir mi ? Orada takiliyorum![]()
Bizde öyle deneme yanılma yapicaz galiba...mesela braun icin hep iyi bir yetkili servisi oldugu soyleniyor ... ama o da 300lerde bir fiyat :)Dürüst olmak gerekirse zaten 150 tl ye aldık diye teknik kısmı üzerinde pek durmadım ama eşim teknik kısmıyla ilgili de iyiymiş falan diyordu yine de çok yorum yapamayacağım. Şimdilik test ettik normal çalışıyor ama sonrasını bilemeyeceğim.
Evet ilk başta braun olabilir diye düşünmüştüm bende ama hem sırf medikal çalışmıyor olması hem de fiyatların birazcık pahalı olması uzaklaştırdı :) deneyip göreceğiz artık...Bizde öyle deneme yanılma yapicaz galiba...mesela braun icin hep iyi bir yetkili servisi oldugu soyleniyor ... ama o da 300lerde bir fiyat :)
We well da çin maliymis, oratam,mama, banyo suyu falan olcuyor diye tav olmuştum aslında ama bakalım :)Evet ilk başta braun olabilir diye düşünmüştüm bende ama hem sırf medikal çalışmıyor olması hem de fiyatların birazcık pahalı olması uzaklaştırdı :) deneyip göreceğiz artık...
Beuer de ölçüyor. Wewell de kötü bir marka değil aslında. Artık ne Çin malı değil ki zatenWe well da çin maliymis, oratam,mama, banyo suyu falan olcuyor diye tav olmuştum aslında ama bakalım :)
TemAssız ateşölçerler %100 güvenilir değil. Dikkat ettiyseniz hiçbir doktor temassız ateşölçer kullanmıyor. En güvenilir olanlar kulaktan ölçenler. Doktorlar da kulaktan ölçüyor. Omron markayı tavsiye ederim. Biz kullanıyorz ve memnunuzSevgili anneler nasipse bebegim icin temazsiz atesolcer almak istiyorum ama markalarda cok arada kaldim onerisi olan var mi? Ben wwell 570 almak istiyorum ama ikilemde cok kaldim. Tavsiye bekliyorum![]()