Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ATEŞ ÖLÇER

luckymum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
229
237
53
Dijital ateş ölçer almak istiyorum. Alından,kulaktan,temassız.. ve bir sürü marka kafam çok karıştı :KK24:
Tavsiyesi olan var mı?

Marka olarak bir tavsiyem yok ama temassız olanı tavsiye ederim, kulaktan olanı gelen giden kulağına sokuyormuş bir arkadaşım öyle demişti:) Temassız da mamanın ve suyun sıcaklığınıda ölçebiliyorsun, sanırım e-bebekteydi 80 tl civarında bir ateş ölçerdi.

Dijital ateş ölçer almak istiyorum. Alından,kulaktan,temassız.. ve bir sürü marka kafam çok karıştı :KK24:
Tavsiyesi olan var mı?
canım ben uzun araştırmadan sonra medifine alından ve kulaktan ölçer aldım henüz gelmedi hesaplı, küçük ve pratik kullanışlı ..olumlu yorumlar yazan çok tavsiye ederim

Şimdi E="sedef21, post: 41547528, member: 658073"]canım ben uzun araştırmadan sonra medifine alından ve kulaktan ölçer aldım henüz gelmedi hesaplı, küçük ve pratik kullanışlı ..olumlu yorumlar yazan çok tavsiye ederim[/QUOTE]
Simdi okuyabildim canım ama bende aaynısını aldım inşallah doğru olcuyordur:)

canım ben uzun araştırmadan sonra medifine alından ve kulaktan ölçer aldım henüz gelmedi hesaplı, küçük ve pratik kullanışlı ..olumlu yorumlar yazan çok tavsiye ederim
Ürün gelmiştir sanırım nasıl memnun kaldınız mi paylasirmisiniz resim yada model arastirim bende

Şimdi E="sedef21, post: 41547528, member: 658073"]canım ben uzun araştırmadan sonra medifine alından ve kulaktan ölçer aldım henüz gelmedi hesaplı, küçük ve pratik kullanışlı ..olumlu yorumlar yazan çok tavsiye ederim
Simdi okuyabildim canım ama bende aaynısını aldım inşallah doğru olcuyordur:)[/QUOTE]
Paylasirmisiniz modelini memnunmusunuz

canım denedim doğru ölçüyor ama sık sık kullanmak lazım şu an için memnunum

Ateş Nedir?

Ateş, çeşitli enfeksiyon hastalıklarının sık görülen bir belirtisidir. Ateşin vücudun savunma mekanizmaları üzerinde olumlu etkileri vardır, ancak yüksek ateş zararlı da olabilir. Zararları içinde en iyi bilineni ateşli havaledir.

Bakteri ve bakterilerin parçalanmasıyla ortaya çıkan toksinler, virüsler ve mantarların savunma hücreleri ile etkileşimi sonucu, “endojen pirojen” denen bazı maddelerin açığa çıkmasıyla beyinde ısıya hassas sinir hücreleri etkilenir ve ısı üretimi artarak ateş yükselir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X