Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Marka olarak bir tavsiyem yok ama temassız olanı tavsiye ederim, kulaktan olanı gelen giden kulağına sokuyormuş bir arkadaşım öyle demişti:) Temassız da mamanın ve suyun sıcaklığınıda ölçebiliyorsun, sanırım e-bebekteydi 80 tl civarında bir ateş ölçerdi.
canım ben uzun araştırmadan sonra medifine alından ve kulaktan ölçer aldım henüz gelmedi hesaplı, küçük ve pratik kullanışlı ..olumlu yorumlar yazan çok tavsiye ederim
Şimdi E="sedef21, post: 41547528, member: 658073"]canım ben uzun araştırmadan sonra medifine alından ve kulaktan ölçer aldım henüz gelmedi hesaplı, küçük ve pratik kullanışlı ..olumlu yorumlar yazan çok tavsiye ederim[/QUOTE]
Simdi okuyabildim canım ama bende aaynısını aldım inşallah doğru olcuyordur:)
canım ben uzun araştırmadan sonra medifine alından ve kulaktan ölçer aldım henüz gelmedi hesaplı, küçük ve pratik kullanışlı ..olumlu yorumlar yazan çok tavsiye ederim
Şimdi E="sedef21, post: 41547528, member: 658073"]canım ben uzun araştırmadan sonra medifine alından ve kulaktan ölçer aldım henüz gelmedi hesaplı, küçük ve pratik kullanışlı ..olumlu yorumlar yazan çok tavsiye ederim
Ateş, çeşitli enfeksiyon hastalıklarının sık görülen bir belirtisidir. Ateşin vücudun savunma mekanizmaları üzerinde olumlu etkileri vardır, ancak yüksek ateş zararlı da olabilir. Zararları içinde en iyi bilineni ateşli havaledir.
Bakteri ve bakterilerin parçalanmasıyla ortaya çıkan toksinler, virüsler ve mantarların savunma hücreleri ile etkileşimi sonucu, “endojen pirojen” denen bazı maddelerin açığa çıkmasıyla beyinde ısıya hassas sinir hücreleri etkilenir ve ısı üretimi artarak ateş yükselir.