Ahh hasbahçeee burda hepimiz yorulduk şu testi yap diye :)) Çok çok sevindik Allah tamamına erdirsin bebeğine kavuştursun inşallah,kan sonucunu da yazarsın bize ,inş sağlıklı hayırlı doğsun :)))
İremcim benim eşimin kuzeninde hala kanam oluyor,o 9 haftalık,ilaç vermiş doktor kullanmaya devam ediyor ama bebk maşallah çok iyi,hiç korkma dinleneceksin bol bol,doktorun sana destek verecektir,inş Allahın izniyle hiç bişey olmayacak canım yaa.
Özlem canım daha sana 4 gün var,gazın olacak tabi,akıntın olacak,ağrın olacak hepsi olacak,lütfen adet olacam deme,her şey çok iyi şuanda maşallah
Welcome zaten dün konuşmuştuk bence bu ay senin ayın olacak inşallah,bebeğin gelecek inşallah.
Nalim hoşgeldiiiiinnnnnn ,çok iyi dönmüşsün maşallahhhh,tatil yarasın ,bebk getirsin hadiii :))
demekki ben testi 11. gün yapmışım çok erkenden çıkmış :) biri 4 haftalık diğeri 5 haftalık dedi ama ikizlerde bu normal dedi,diğeri de gelişecek ,çok az da olsa geriden gelenin daha fazla büyümeme riski vardır ama zamanla belli olur şimdilik ikisi de sağlıklı dedi.
ayın 14üne tekrar gidecem ,keselerin içindeki minik bebekleri de görebildik bu sefer ,çok miniklerdi ayy çok şaşkınım yaa,aklımın ucundan bile geçmiyordu :))
çok sağol melekciğim darısı sizlerin başına inşzemuszemus
malesef geldi kırmızılar....(
neyse artık birdahaki aya kısmetse.....
ff de tablo yapan arkadaşlar şunlar ne demek biliyorsanız yazabilir misiniz??
Cervical Fluid:
Menses/Spotting:
Intercourse/Insemination
beni 30 mayıs a yazarmısın canım
beni de 15 mayısa yazar mısınz lütfen
arkadaşlar benimde tabloma bakabilirmisiniz ben 17.gün yumurtladığımı tahmin ediyordum ama dün yani 20.günde bel ve kasık ağrısı yaşadım yani normalde yumurtlama günlerimde olan ağrılara benziyodu 17.günde ise bel ve kasık ağrısı yaşamadım.
http://www.fertilityfriend.com/home/2e2c5d
ben geldiiimmmmm :))
Artık 3 canlıyım diyebilirim :) ikiz olduğu kesinleşti ikisinin de pıtpıtlarını gördük :) biri diğerinden daha küçük ama kesin,doktorum keşke klomenle başlamasaydım dedi ama napalım hayırlısı olsun dedik ikimizde :)
Bizimkiler aşırı mutlu aileme hemen haber verdim bol bolhazırlanın dedim :)))
karnımın şimdiden çıkması ve midein bu kadar hassas olması ikizdenmiş ,ben de kilo aldım sandım ama almamışım.Rabbim hayırlısını versin inşallah bakalım nasıl olacak çok şaşkınız yaa :)
demekki ben testi 11. gün yapmışım çok erkenden çıkmış :) biri 4 haftalık diğeri 5 haftalık dedi ama ikizlerde bu normal dedi,diğeri de gelişecek ,çok az da olsa geriden gelenin daha fazla büyümeme riski vardır ama zamanla belli olur şimdilik ikisi de sağlıklı dedi.
ayın 14üne tekrar gidecem ,keselerin içindeki minik bebekleri de görebildik bu sefer ,çok miniklerdi ayy çok şaşkınım yaa,aklımın ucundan bile geçmiyordu :))
Melekcim nasilsin? Nihayet karsilastik, umarim hersey guzel giditordur. Benim de annemler geldi ziyarete, bol bol gezdiriyorum onlari. Birazdan cikacagiz ama cikmadan bir merhaba diyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?