Dün eşime aldırdım bende gül ağacı balkonuma koydum kısmetse sabah kalkıcam hepimize bebek dileyeceğim hızır inşallah vesile olur bize ve yardım eder:Saruboceq:
amin inş. ben kalakarım namazada gül ağıcınada benim yerime dilersen çok sevinirim özlemcim
Tamam canım yapacağım sözsende benim niyetime 2 rekat namaz kılarsan Allah razı olsun derim malum kırmızılar çoğalırsa ben kılamıcam
söz senin yerine namaz kılıcam 2 rekat sabah :) senin içinde çok dua edicem tatlım yasinde okurum güzel olur
Allah bin kere razı olsun Gönlündekini tez zamanda versin inşallah Amin.
özlem senin hep adet öncesi lekelenmen olurmu sanırım senin dün adet olman gerekirdi olmadın dün lekelenmen vardı bugünde lekelenme var bu kadar uzun sürermiydi lekelenmen.benim lekelenmem olur ve bir kaç saate kadarda adet olurum.sanki bana senin lekelenmen epey sürdü gibi geldide inşallah bebiş vardır.yarın sabah test yap eğer adetin gelmezse ve ateşinde yüksek çıkarsa kesin sonucu pozitif bekliyorum
meraba arkadaslar ben gecen ay yanı nisanın 4 unde adet olmustum, dün yanı mayıs 4 de sabah 9da bır tırnagımızın butunlugu seklınde peceteye acık renk kan geldı adetım basladı dıye ped koydum ama hıc bısı gelmıo sımdı sıksık wc ye gıdıorum sılıyorum yok bısı acaba ne olabılır bugu n 32.gun dıger nısanda baslayan adetımden bugune benım engec 31.gun olurdu ve bazen 1-2 gun seklınde leke leke gelır sonra tam baslardı ama sımdı tırnak kadar leke geldı dun sabah ve sımıdye kadar bısı yok,ya bıde dün oncekı 3-4 gun cok hafıf vajına ıcınde kasıntım vardı ama hafıfı hafıf arada oldu ama dünden berı olmuyo ne acaba ümitlenmekte ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugrarım dıe bırde korkuyorum baska bı sorunmu varkı dıe ben evlenelı 9 ay oluyo 5 aydır denıyoruz hatta devlete gıttım kan ıdrar testı yaptı alttan ve ustten ultrasonla baktı bısı yok dedı akıntı yanı bıraz ıltıhap var demıstı bıraz fitil kullanmıstım 3 ay once esımdede bı sorun yokmus,ama bu adetımı belıodum cunku adetımın 3.gunu ozele doktora gıtcem hormon testı yapıcakmıs aksi gıbı olmuyo hafta sonuna denk gelırse hormon testımde olamaz artık bırde 20-25gun evel falan saglık ocagına gıtmıstım ebe ıcıme kalın uzun ıcımızde acılan bısıyle baktı bısımı oldukı dıyorum kafam cok karısık
Canım benim hiç lekelenmem olmaz bu sabah 11 e kadar hiçbişeyim yoktu 11 de pembe akıntı gibi geldi sonra silerken az az kırmızıya dönük geldi şuan bişey yok bakalım ne olacak yarına
iyi akşamlar canım sana bende sizlere dua edicem
Tatlım senin içinde gül dibinde dilek dileyeceğim merak etme RABBİM hayırlısını versin inşallah
ahhh canım ya hadi inşallah valla heyecanlandım inşallah güzel haber alırız özlem yarın test yapcanmı bence yap
kırmızılar hücum etmezse yapacağım hehehe Hızır aleyhisselam vesile olsun inşallah tüm kucaklar dolsun
arkadaslar bende pztesıye kadar beklıyeyım dıyodum ıcımde bır hıs var ben hep umıtlenıp buraya bısıler yadıktan sonra hemen oluyoben bı sorunmu varmıki dıe korkuyorum ya bırde gebelık testı ıcın erken degılmı,en acık soyle anlatayım gecen nısan 1inden 4 e kadar leke leke geldı 4.tam basladı cunku bıraz fitil kullanmıstım ondan dıe dusunuyrum nısan 4. tam zamanıydı baslma zamanıydı zaten,bu ay dün yanı mayıs 4 mınk leke geldı ve bu saate kadar bısı yok bugun mayıs 5,gecen ayın nısan 4 de basladı nısan 4 de sayarsak bugün 32. gun,işte bu ay adetımın 3.gununu beklıdum ozel dr ye gıtcektınm o benı devlete yollayıp hormon testını yaptırıp sonra ona bakarak muayane ederk tedavı etcektı ama dunden berı bısı yok yrn yada cuma baslarsa cok uzulurum 3.gunu hafta sonuna denk gelecek devlet hastenelerıde hafta sonu calısmadıgı ıcın güme gıtcek ve kafamda bu ay nıye adetım bole oldu dıe soru olcak hep kafama cok takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?