kızlar günaydın ben kan tahlili yaptıramadım kanı aldırdım ama dr.yanlış kodlamış işyerindede çok işim vardı beni arayıp durdular tekrar dr.yi bulup yaptıramadım ama her işte bir hayır vardır bence birşey çıkmıcak belim kasıklarımda çok ağrıyor galiba ben adet olcam.ayrıca dün yaptığım testte silik görünüyorduya onun hassaslığı 20 ml. imiş bugün sabah yine test yaptım onunki 50 ml.ve yaptığım testte çok çok hayalet gibi bir siliklik çıktı eşim ben gördüm dedi ama ben birşey göremedim kendimi çok kaptırdım bakalım ya hayırlısı.ateşimde aynı gidiyor
http://www.fertilityfriend.com/home/2e2c5d
Melekcim bana incir , havuç ,keçiboynuzu pekmezi,preseed eklermisin canımبِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
ravzanur.....................9 mayıs.. ne alemdesin ... silicem haber ver kendinden...
Nalim.........................10 mayıs......................(ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22........................10 mayıs
ronya.........................15 mayıs....................(ateş ölçme ,ovulasyon)
mirage1983.............15 mayıs....................(ateş ölçme,incir kürü)
japonica...................15 mayıs....................(ateş ölçme)
hilal24.......................19 mayıs....................(ateş ölçme,incir kürü)
ss2302.....................23 mayıs...................
esragg......................23 mayıs...................
erkaymak.................27 mayıs...................(ateş ölçme )
aabeyazmelek.........29 mayıs...................(ateş ölçme,incir kürü,keçiboynuzu pekmezive kürü klomen,yumurta takibi)
g.erkl.........................30 mayıs...................(ateş ölçme)
özlemyalçınkaya........1 haziran...................(ateş ölçme,bal+polen)
welcome....................2 haziran...................(ateş ölçme )
biozard.....................????????..................(ateş ölçme,ovulosyon )
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
ravzanur.....................9 mayıs.. ne alemdesin ... silicem haber ver kendinden...
Nalim.........................10 mayıs......................(ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22........................10 mayıs
ronya.........................15 mayıs....................(ateş ölçme ,ovulasyon)
mirage1983.............15 mayıs....................(ateş ölçme,incir kürü)
japonica...................15 mayıs....................(ateş ölçme)
hilal24.......................19 mayıs....................(ateş ölçme,incir kürü)
ss2302.....................23 mayıs...................
esragg......................23 mayıs...................
erkaymak.................27 mayıs...................(ateş ölçme )
aabeyazmelek.........29 mayıs...................(ateş ölçme,incir kürü,keçiboynuzu pekmezive kürü klomen,yumurta takibi)
g.erkl.........................30 mayıs...................(ateş ölçme)
özlemyalçınkaya........1 haziran...................(ateş ölçme,bal+polen)
welcome....................2 haziran...................(ateş ölçme )
biozard.....................????????..................(ateş ölçme,ovulosyon )
canım beni de 13-15 mayıs diye düzeltip, mukus inceleme yöntemini de eklermisin
birşey degil ben akıntım başladıgında yapıyordum canım...ama sen ilk defa yapacagın için hilalın dedigi gibi yap kaçırmamış olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?