inş. cnm ya bende merakla bekliyorum geçen ayda 15. günümde gitmiştim 15mm ve 22mm iki yumurta vardı ve adetim 4 gün gecikti demekki 17. veya 18. gün yumurta çatlamış bu ayda belki öyle olur. bugün öğleden sonra vücudumda sırtımda ateş basması hissediyorum belkide şimdi çatladı bilmiyorum artık:1no2:
Benim geceden bu yana solkasığımda taş ağrısı gibi sancım vardı,sadece tek bir noktada,hala da var
Sabah kalkınca geçer mi diy bekledim ,baktım yürüdükçe zorluyor doktorumu aradım,bebeklerle ,rahimle ilgili olsa ağrın farklı olurdu bence ya gaz ya da böbrek taşı dedi,ağrı kesici alıp belme sıcak koymamı söyledi,dinlen yat dedi.yatıorum sabahta ber çok kortum,herhalde bebeklerle ilgili olsa farklı olurdu di mi ağrım? kanamam yok kasıklarımda ağrım yok belimde yok,sadece sol kasığımda bir nokta sürekli batıyor ve kıvrandırıyor beni geçmezse haber verecem doktouma.biraz canım sıkıldı ya
uzayan akıntın hiç yok mu?
ovulasyondan sonraki geçen gün demek.
DPO ları site kendisi işaretliyor senin yazmana gerek kalmıyor.
Ben çıkayım görüşürüz,gelmeye çalışırım inşallah
bir sitede dpo dan 14 gün sonra adet olmak lazım eğer olmazsa hamile demek diyor bu işemi yarıyor yani ama ovülasyon günü ve dpo günü aynı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?