Canım şimdi baktımda ateş tablona sen önceki ayda 36.8 ile adet olmuşun...
canım sağlık olsun ya napalım en azından aşılma vb. gibi alternatifin var.sen en iyisimi hiç takılma rahat ol bir bakarsın stres olmayınca kendiliğinden gelmiş bebişin.
canım stres acayip etkiliyor ben aylardır uğraşıyom tık yok çok sinirleniyorum bu duruma o kadar dr.gittim kadın bana herşey normal şuan senin gebe olman gerek nasıl olmuyor anlamıyorum dedi.çok düşünmekten olmuyor.ben oğluma ilk ay hamile kaldım ama acaba olurmu olcakmı falan hiç takılmadım.şimdi stres yapmayayım diyorum ama sanırım elde değil
peki cnm bu tahliller nasıl yaptırılıyorda erkekler istemiyor?
canım hayırlı uğurlu olsun kalp atışlarınıda duyarsın inşallah yakında
rabbim bu ay da vermedi kırmızı leke geldi aynen geçen ayki gibi yeni tarihim 28 haziran sanırım biz günleri tutturamadık bu ay hep gün aşırı çalışacağım temmuzada Allah kerim bu aydan sonra bu sıkıntıyı stresi çekmeyeceğim direk tüp bebek yada aşılama inşallah.
oy maşallah kuzuyaaaaa kalp atışını görmek öyle güzelki
ozaman kızlar bu ateş ölçmenin güvenilirliği yok
ronyacım çok sağol inş. kalp atışlarını da görürüz yakında
hayırlııs olsun canım inş. hiç tüp bebeğe gerek kalmadan haziranda gelir bebşin
emelcim ben de çok merak ediyorum.. bir an önce o günün gelmesini bekliyorum Allah isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhh
herkesin aynı olacak diye birşey yok öyle 1 ay ölçmeyle yumurtlama günü tespit edilemez ateş ölçme hamile kalmak için değil yumurtlama gününü tespit için uygulanır.her gün sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası bir saat uygula kendine ve aynı saatte ölç dil atından
juliaaaa nasılsın canımm.. yeğenlerim nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?