en azından sende tembellik var ve sebebini biliyorsun. doktorlar banada eşimede hiç sorununuz yok dediler bilmediğimiz bir şeyle savaşmaya çalışıyoruz
kızlar sorum gerilerde kladı tekrardan sorayım bari :))
duphaston ilaç ateşte yükselme yaparmı bilginiz varmı
Durusahcim takdir Allahin hiç uzulme ve artık stres yapma oluruna bırak.ben ateş heyecanına dayanamadihim için ölçmeyi bıraktım :) inşallah hersey güzel olacak
yalancı çobana döndüm canım yaaa
evet bir keresinde oldu oda bende...8 çıktı canım...geçen ay 17 çıkmıştı...o daha iyiydi:)))
yani o beyaz et parçası sendende geldimi kimyasal gebelikte?
Ronyacım o ateşi etkilemez bence,hormonlarını artırdığından dolayı ateşin değişebilir ama onun ateşini yükseltmesi olamaz,inş gebeliktir :)
Canım dediğiniz o beyaz et parçası benden Nisan ayında klomen kullanmıştım ozaman gelmişti...Kan tahlili yaptırmamıştım ama adet şeklimi gelen kanlı et parçalarını ve o beyaz eti anlattığımda kimyasal gebelik dediler...Hatta o beyaz şeyi kürdanla incelemiştim...Eşimde kızmıştı...Merak işte...
zeynep4 günaydın inşallhh gebelik ateşindir canım ateş toblonu göremediğim için yorumlayamıyorumm
evet durmak yok çalış çalış çalışşşşşşşş...ya ben şimdi ne yapacağım...ayın9unda lekem gelmişti....düne kadarda hiç gelmedi...dün akşamda azcık geldi...şimdi ilk adet günüm ne zaman yaa beniim...bugün sabah ateşim 36.6 çıktı....dün 36.8diduruşahh
canım moralini bozma neden yalancı olasın ki zaman zaman vucudumuz bize yalancıklar yapmıyormu moralini bozma birgün gerçeği olacak hadii bakalım durmak yokk yola devamm yeni tur yeni şans :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?