serpilcim nasılsın canım görüşemedik neler yapıyorsun iyisindir inşallahsen ne tatlıısn güzel hamiş ya
valla ben yumurtlama bitince bıraktım bence sende öyle yap durucumben 1.gün başladım bakalım...12.gün bırakılacakmı yani şimdi
1.gun: 36,8..(regl,lekelenme)
2.gun :36,4..(leke)
3.gun :36,4..regl
4.gun :36,4..regl
6.gun :36,2..regl
7.gun :36,3..regl
9.gun :36,3..regl(leke)
10.gun:36,4..regl
11.gun:36,4..regl bitti...:hulya:
12.gun:36,4..
buda bugunku durumum....akinti gordum sabah,,,
serpilcim nasılsın canım görüşemedik neler yapıyorsun iyisindir inşallah
valla ben yumurtlama bitince bıraktım bence sende öyle yap durucum
o zaman bugünden itibaren 4 gün arka arkaya çalışma olsun ama yarın ki ateşini de görmek lazım yükselirse çalışma yaparsın
tamam canım...serpilcim nasılsın canım görüşemedik neler yapıyorsun iyisindir inşallah
valla ben yumurtlama bitince bıraktım bence sende öyle yap durucum
o zaman bugünden itibaren 4 gün arka arkaya çalışma olsun ama yarın ki ateşini de görmek lazım yükselirse çalışma yaparsın
inşallah bebiş geliyordurkıslar ateşim 37.0
hoşgeldin güzelimgünaydın ateşli hatunlar ateşler nasıl gidiyor 2 gündür netim kesik bugün zar zor girdim sinir oldum bu nete
tablon yok mu zeynep anlamlı olmuyor tek bir tane
yukselincemi calisma daha onemli,yoksa yukselene kadarmi,,,benim yumoslar erken geliyo galiba
zeynepcim tablo yap yorum yapması çok zor oluyor böyle ama senden umutluyum bu ay
ben tüp bebek yaptırdım canım her sabah kalkınca yapıyorum ateşim 4 gündür 37.0 37.3 arası
canım ben tüp bebek yaptırdım salı günü testim varda ben hergün bakıyorum ateşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?