progestamı içiyosun? Allah gönlüne göre versin tatlım..
normal gününde bittiyse orucuna bişey olmaz canımkizlar sorcak kimse bulamadim,bilgisi olan vardir belki...
adetim normalde dün bitmisdi aksam abdest aldim,sahura kalkdim niyetlendim oruca,az önce bende yine bi miktar kirmizilar geldi..orucum bozuldumu sizcee??
Canım demek istedim ki...Saat 5 ten sonra devlet çok zor bakar bizde sağlık ocakları kapalı açık olsada kan testi yapmıyorlar özelde uzak biraz belki özele götürür demek istedim...Çoook heyecanlıyım ya...
kizlar sorcak kimse bulamadim,bilgisi olan vardir belki...
adetim normalde dün bitmisdi aksam abdest aldim,sahura kalkdim niyetlendim oruca,az önce bende yine bi miktar kirmizilar geldi..orucum bozuldumu sizcee??
canım benim anladım sırnaşık şey test almaya gitmek için ise şöyle bi yalan at kaynanaya dicektim ama " ped almaya gidiyorum" hamileysen bu yalanı nasıl açıklarsın o kısmını hiç düşünemiyorum :roflol:
Canım benim bildiğim adetinin 3. günü bittikten sonra oruç tutuyorlardı büyüklerim duşunu abdestini alıp ama bitmesini beklemek en iyisi...Yinede tam bilmiyorum ama sadece duyduğumu yazıyorum senin şuanki durumun bozmaz...
ne büfeymiş sizin büfede yaaaa....o zaman direk doğruyu söylekaydirigubbakcemile3 Canım ped var büfede...Offfff...
kayınvalideni çek kenara durumu anlat...ne diyecekki...benimki olsa benden önce kendi atlar...kaydirigubbakcemile3 Canım ped var büfede...Offfff...
canım duphaston diye bir ilaç içiyorum doktor 10 gün iç ilaç bitince adet olursun dedi
eğer gebelik varsada bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş
sen içtinmi hiç bu ilaçtan
ne büfeymiş sizin büfede yaaaa....o zaman direk doğruyu söyle
kayınvalideni çek kenara durumu anlat...ne diyecekki...benimki olsa benden önce kendi atlar...
olsun kocanı gönder 2 adet alsın...birini şimdi yaparsın olmazsa diğerinide sabahNe mi der gününün geçmesini bekle der...Ben koçişi uyandıracam ya zaten sıkıştım yine...1saat oldu tutamayacağım galiba...
kizlar sorcak kimse bulamadim,bilgisi olan vardir belki...
juliacığım ateşimin hala yüksek seyretmesi sanada normal gelmedi değil mi???dış gebelik falan olmasın ayyyyorucunu bozmuorsun ama kazasını da yapıorsun diye biliorum,benim içim rahat etmezdi ben onun yerine de 1 gün tutardım :) içim rahat olsun dersen 1 gün fazladan tutarsın
Welcome seni de heyecanlandırdık,sakin ol tut şu çişini :)
Ronyacım ben önce Sivasa sonra da Tokata gidecem bayramdan sonra dönecem Ramazanı orda geçirecez,dinlenecez inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?