Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm tebrıkler..bence buyuk olasıklıkla hamılesın..:teytey::teytey:ıkıncı cızgı oyle kolay kolay cıkmıyor...hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz canım..:dance::dance:kızlar ya az önce idrar testi yaptım.ikinci çizgi çıktı.ama o kadar silik ki güç bela görülebiliyor.o da pencere kenarında gün ısıgında bakınca.bu kadar silik cıkıpta hamile olabilir mıyım?yoksa gözlerim beni yanıltıyor mu.çok merak ettim.
insallah canım .bugun adetimden 3 gün geçti.Nurcum, hadi hayırlısı inşallah öyledir. Regl günün geçti mi peki?
Bana da belirtiler hamilelik gibi geldi:teytey::teytey::teytey:
kızlar ya az önce idrar testi yaptım.ikinci çizgi çıktı.ama o kadar silik ki güç bela görülebiliyor.o da pencere kenarında gün ısıgında bakınca.bu kadar silik cıkıpta hamile olabilir mıyım?yoksa gözlerim beni yanıltıyor mu.çok merak ettim.
Kızlar benim de bugün hastalanmam lazım ama sabah ölçtüğümde ateş 36,6 çıktı yüzüm ateş gibi yanıyo, midem felaket bulanmıyorda yanıyomu ağrıyomu anlayamadığım bir durumda ve gelen giden yok hala. Gecikme de olabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Geçen ay dokuzunda olmam gerekirken beşinde oldum erken geldi yani şimdi dokuzuna göremi yoksa beşine göremi adetimi hesaplamam gerekiyor? Aklım karıştı valla:)
nur82 neredesin sabah ilk idrarla test yapıp yazacaktın bizi unuttunmuuuu noldu yaptınmıı??
ayyy nurder abla ateşin düşmüş yaw bak bende öyle oluyor ilk 36,6 ya düşüyor sonra kanaman başlıyor...ayy canıım benim üzülme
ponarancım idrarda silik gördüğüme göre kanda da cıkar di mi?ayy çok heyecan yapıyorum.ancak kan testini persembeye yaptırabilirim.evde de bir tane daha idrar testi var.onu da sabah ıdrarıyla yapayım dıyorum.bugun yapsam mı acaba bilemiyorum.diğer testı dün yapmıstım.