- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Gunaydıııııııııınnnnnnnnnnn ben gerı geldım hemıde supeer morelle kendımı cok ıyı hıssedıyorum herseyın hayırlısı ıyıkı varsınızzzzzzzzzz
Şekerciiim ne iyi ettin de geldin,bize de moral oldun valla. Güneş gibisin kız, içim ısındı :)))
Asfacıım inşallah tutmuştur. Ama şöyle bir durum var yumurtladığın gün yumurta 10-12 saat canlı kalıyor. Spermin rahme oradan yumurtanın bulunduğu tüpe ulaşması da vakit alıyor. Minikler ya ha gayret gidiyolar :)))) Yani mümkün o günkü ilişkiden hamile kalmak. Ama genelde önceki gün de ilişki tavsiye ediliyor. Çünkü spermler 5 güne kadar yaşıyorlar. Gidip hazır beklerlerse daha kolay oluyor. Ama Allah verecek olduktan sonra bu hesaplar boş tabii. Geçmiş olsun sana.
günaydın cnm maşallah dilini ısır. Allahım her daim iyi etsin yüzünü güldürsün cnmguclubacismile
Şekerciiim ne iyi ettin de geldin,bize de moral oldun valla. Güneş gibisin kız, içim ısındı :)))
CNM BENIM YA O SENIN GUSELLIGIN ARTIK IYIYIMISTE DEDIGIM GIBI HEPBERABER YENI AY YENI UMUT
kızlaaaarrr hamileyimmm :)
bu sabah testte öğrendim.
Kanda da 40.80 çıktı. Daha 13-14 günlük felan. Dua edin bu defa benle kalsın meleğim...
kızzlaaaar hamile değilim!!!! Bu sefer de haberi neşeli vereyim dedim belki bi işe yarar kaydirigubbakcemile3 dayanamadım test yaptım. Ama gene iyi dayandım be, 12. Gün yani bugün. şimdi daha erken falan diyecekler çıkabilir. Yok ben kendimi biliyorum, değilim.
Pazartesiden başlayarak spora gidiyorum. üstme yapışan şu 6 kiloyu vericem valla. Inşallah sizden hamile haberleri duyarım bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?