kızlaaaarrr hamileyimmm :)
bu sabah testte öğrendim.
kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...
kızlaaaarrr hamileyimmm :)
bu sabah testte öğrendim.
kanda da 40.80 çıktı. daha 13-14 günlük felan. dua edin bu defa benle kalsın meleğim...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay çok iyi yaa cnm allahım hayırlısını nasip etsin inşallah sizin inatçı minik inşallah tez vakitte gelir... :Saruboceq:
Ya çok şükür düzenini kavradım vücudumun. Maşallah deyin her ayki hareketi aynı. Bi geçen ay tutukluk etti, erkenden lekelendim falan. Ama onun dışında makine şöyle çalışıyor: Yumurtlama öncesi ateşi 35.9-36.3 arası, 16. gün yumurtlama, luteal faz 13-14 gün, 12. gün tepe yapıyor 36.7 ile ve 13. gün ateş 36.3'e düşüp lekelenme başlıyor. O yüzden Şekercim hiç gerek yok kan testine falan. Ben bu 3 ayda şunu anladım, ben o hiçbir belirti görmedim diyen hamişlerden olmıycam, büyük ihtimal bana belli edecek vücudum. Buna cidden şükrediyorum, adet olduğuma şükrediyorum, zamanında geldiğine şükrediyorum. Allahım çok büyük nimet.
tatlım kendını tanıyabılmek buyuk bı sans ne gusel hıcbışey sapmıyo en yakın zamnda gelıcek bebegın
kıslar bende dün dayanamdım kanda baktırdım negatif ovulasyondan sonrakı 14.gundü..hala hasta olmadım hiç olacakmış gibide değilim ateşim hala 36.7...kasıklar ağrımaya devam edio . 26 yada 27 aralıkta yumurtladım 15 yada 16 gün geçti üstünden hiçç aklıma gelmezdi artık hasta olayım diyeceğim madem bebek yok göğüslerim delircek gibi kolumun altına vuruo ağrısı birance olsuun daa rahatlimm...
kaydederseniz sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?