Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Cnlarm ya bı bakar mısız? Nevetnacım bak bu lıstem
25 gunde bır regl olurum..
Buradakı butun sayfaları tabıkı okuyamadım ama bu yontemı ogrendgm zaman uygulamaya calıştım gec mı kaldım bılmıyorum..
23 aralıkta regl oldum 28 aralıkta bıttı… (adetın 2.gunu de tarcın corekotu tarcın kurune basladım)
29aralıkta******* 30aralık
31aralıkta******* 1ocak = gece ates yontemını ogrendım 37 derece çıktı
2ocakta********* ates sabah 36.2
3ocak = ates 36.4
4 ocak = ates 36.3
5 ocak = 36.7
6 ocak =36.7
7ocak =36.7
8ocak =36.7
9ocak****** =36.5
10ocak =36.7
11ocak =36.6
12 ocak =36.7
16 ocak regl gunum merakla beklıyorum yorumlarınızı

sabırsızcım adet olmuşsun hayırlısı bekliyorduk dimi,
ayşeye sorsaydık şu vajinadaki durumu eğer dediğim gibiyse artık aşağı bakarız

4 ocak gibi pembem aklinialirimsmile

aaaaaaa gerçek mi ne güzel kutlarız burda
sen akıntını gördün mü şu yapışkanı

Evet lovelim bekliyordum dunden sonra, belki dedigjn gibi asagiya bakariz check etmek icin:)
bu arada ben de Teraziyim, yegenim de terazi, 1 yasinda daha, baktim da bu ay olursa bebrkte terazi olacakmis.. Ayyy ne guzel bir bakmissin herkes bu ay olunca bebekleri terazi olmus

ganophone yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer...
evet en kolay tedavi yöntemi bu zaten.. ve bunu 6-7 kereye kadar deneyebiliyorlarmış

dogru canım ilk hamileligimde onu kullanmıştım

boshayallersmile bu ay o kadar çok rüyamda gördüm ki o duyguları hep yaşadım. ne güzel bişeymiş ya yavrunu kucaklamak:teytey:

rüyan hayırlara çıksın tubacım eminim çok güzeldir ne güzel sen o duyguyu rüyandada olsa yaşamışsın bende kızımı görmek için dua ediyorum...

amin canım kan degerinde güzel maşallah kalp atışlarınıda duyarsın inşallah...

inşallah bakalım artık nevetna igneyi vurulduktan sonra 36 saat sonra ilişki demişti doktor
sen napıyorsun nasılsın görüşmüyeli..

lovelım 2 ocakta sol kasıgım cok agrımıstı ben o gum yumurtladm sandımbilmiyorumkismile

çatlamış olabilrsin yada çatlayacakmışsındır haber vermiştir benimde öyle agrılarım oluyor çünkü...

pardon ya yemek yapmak için ayağa kalktım pc kablosuna takıldım pc bozuldu sonra elektrik gitti şimdi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…