Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Navetna kız naber gÖrÜn mÜyorsun? Tam kapatacaktım sen geldİn
Ayy görmedim canım çıkmısım sen kusuruma bakma

Evet bugun kirmizikari gordum.
Yeni tarih 8 subat:)
nevetna senle ayni mi yoksa?

Aynıyız canım. Sanırım sen de 4. ayına başlayacaksın ben de öyle. Hadi bakalım ikimiz de bu ay hamile kalırız inş.

ya bişi sorucam ovulasyon testi ne olaki :)))

Ovulasyon testi yumurtlamadan hemen önce yükselen LH hormonunu tespit eder. İdrarda bakılır. Pozitif olunca 1-2 gün içinde yumurtlıycan demektir. İlk başlarda hangi gün yumurtlayacağımızı bilmediğimiz için iyi oluyor. İlla 14. gün yumurtlıycaz diye bişey yok. Eczanelerde satılıyor. Ayrıntılı bilgi Ovulasyon Testi Kullananlar topiğinde.

Pembe maşallah daha çok yenisiniz. Aramızda olduğuna seviniyorum ama keşke hiç bulaşmasaydın bu işlere olumunekankayizsmile insan muhakkak takıyor çünkü. Neyse biz de takarak hamile kalırız napalım.

Loveliye katılıyorum. 13. gün yani 4 ocakta yumurtlamışsın. O ağrı da gene yumurtlama ağrısıdır merak etme. Zaten 2 ocaktaki çalışmanızla da tutabilir merak etme.

iyiyim güzelim nossun ben kovayım, terazileri severim, sanatçı ruhlu teraziler dolu burası

loveli ve nevetna,

çok hoş bir sohpetiniz var sizi hep takip ediyorum. inanın çok sevecensiniz....

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.4. ayım benimde bu ay. Ama ateş ölçmeye yeni başladım. Eşim başka şehirde çalışıyor o yüzden yumurtma günlerini tutturmamız zor oluyor. Yaşım 30 oldu bende bebek istiyorum artık.Ama bakalım ne zaman olur. Çok sıkmamak lazım galiba.

gitmedik öyle düşünme canım senj çok seviyorum

ayyyy canım benim bende sizi çok seviyorum inanın. sabah bir size bir de anne ağustos anneleri topğime yazıyorum ilk günaydınlarımı... mis kokulularım..... şimdi uykumuz geldi gidip yatalım dinlenelim. kendinize cici bakın. eve internetim bağlanana kadar sizi cep telefonumdan takip edeceğim. hepinizi kocaman öpüyorum canlarımmm:1huglumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm hosgeldn ben de yenıyım.. ınan burası cok sıcak sıcacık...

çok sıkmamak lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…