Ayy görmedim canım çıkmısım sen kusuruma bakmaNavetna kız naber gÖrÜn mÜyorsun? Tam kapatacaktım sen geldİn
Evet bugun kirmizikari gordum.
Yeni tarih 8 subat:)
nevetna senle ayni mi yoksa?
nevetnacım....
cnm ya ben bıraz mukemmellıyetcı ve bır seyı kafama takınca hemen olup bıtsın ısteyen bır yapım var ne yazıkkı,bu ozellıgım zaman zaman benı cok uzuyo... takmamak ve bos veremıyorum ...
ama bebek olayında bunu aşmaya calışıyorum yoksa cok uzuluyorum....
6 aylık evlıyım ve 2 aydır da bebek dusunmeye basladık...
kasmamaya ve bos vermeye calışıyrm baska konularda yapamasam da bu konuda boyle ılerlıyecem yoksa cok yıpranırım dıye dusunuyrm...
ya bişi sorucam ovulasyon testi ne olaki :)))
Cnlarm ya bı bakar mısız? Nevetnacım bak bu lıstem
25 gunde bır regl olurum..
Buradakı butun sayfaları tabıkı okuyamadım ama bu yontemı ogrendgm zaman uygulamaya calıştım gec mı kaldım bılmıyorum..
23 aralıkta regl oldum 28 aralıkta bıttı (adetın 2.gunu de tarcın corekotu tarcın kurune basladım)
29aralıkta******* 30aralık
31aralıkta******* 1ocak = gece ates yontemını ogrendım 37 derece çıktı
2ocakta********* ates sabah 36.2
3ocak = ates 36.4
4 ocak = ates 36.3
5 ocak = 36.7
6 ocak =36.7
7ocak =36.7
8ocak =36.7
9ocak****** =36.5
10ocak =36.7
11ocak =36.6
12 ocak =36.7
16 ocak regl gunum merakla beklıyorum yorumlarınızı
o senin sevecenliğin canım :) Bence topiğin havasından suyundan böyle :smiley-cool:
sevecen dolu burası canlarım
gitmedik öyle düşünme canım senj çok seviyorum
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.4. ayım benimde bu ay. Ama ateş ölçmeye yeni başladım. Eşim başka şehirde çalışıyor o yüzden yumurtma günlerini tutturmamız zor oluyor. Yaşım 30 oldu bende bebek istiyorum artık.Ama bakalım ne zaman olur. Çok sıkmamak lazım galiba.
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.4. ayım benimde bu ay. Ama ateş ölçmeye yeni başladım. Eşim başka şehirde çalışıyor o yüzden yumurtma günlerini tutturmamız zor oluyor. Yaşım 30 oldu bende bebek istiyorum artık.Ama bakalım ne zaman olur. Çok sıkmamak lazım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?