Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

ay ayşem de hamiş olmuş, çok sevindim kıyamam ne çok uğraşıyordu demek ki neymiş boş durmak yokmuş loveli sanadır bu sözüm...

SAbirsiz ben de kilo vermek istiyorum, yarın spora gidicem. Akşam da salata yedim yanında da et. Ama bilmiyorum kür yapsam mı? Bal tarçın çörekotu kist yapıyo mu kızlar

cnm ben adetın 2.gunu baslayan 12 guunu bırakılan tarcın bal corekotunu yaptım sadece...

folık asıt kullanıyorum baska bı sey yok

Hoşbulduk pembecim. Ben de kendimi tanıtayım araştırma görevlisiyim, 3 yıllık evliyim, 3 aydır istiyoruz. Ben 1 yıllık bir iş için ıstteyim eşim ve evim Ankarada, yumurtlayacağım zaman ya ben gidiyorum ya o geliyooo PPP

Kıızzllaar bal tarçın çörekotu mu yapsam incir mi yapsam bi akıl verin. O kadar incir suyu içersem kilo veremem sanki bilmiyorumkismile

nevetnam nerdesin canım ya çoktandır denk gelmiyoruz, ama ben seni aşağıda görmüyorum ne yaptın da gizledin kendini ya.....
Sen neler yaptın, ay çoktandır dedim ama biz pazar akşamı yazıştıydık ya senle demek ki bana çok uzun gelmiş..
Valla nasıl yumurtladım ne zaman yumurtladım ben de anlamadım ama iki aydır o sürekli olan sancım bitti, demek ki kist bitti artık diyorum çünkü bu ay reglimin rengi de berrak kırmızıydı öyle kahve falan olmadı ve birden başlayıp birden bitti, ayrıca dört günde bitti ve karnımdaki şişlik de özellikle sağ tarafımdaki indi,
eğer ov.testi yapmasaydım vallahi gümbürtüye gidecekti var ya hiç anlamadan, zaten test pozitif çıktı diye çalıştıydık biz yoksa niyetim yoktu daha ancak dinleneceğim diyordum ama testi görünce içime sinmedi, ben aslında ertesi gün de yani bir iki gün daha biraz koyu olur diye bekledim ama bugün bomboş nevetna ne çizgisi gölgesi bile yok...

cooooooooook memnun oldum gercekten tüm kalbımle dıyorum........

ben de6 aylık evlıyım

sosyalcıyım 5 yıldır atanamadım.. evde pıneklıyorum

44 ıle evlendım 49 kılo oldum pıneklemekten...2 aydır bebıs ıstyrz bızde

Y akim diyodu bu ay her gün çalıştım hamile kaldım diye, bi topikte gördüm. O çalışma işte beee insan helak olur

bende öğretmenim eşim de 2 buçuk yıllık evliyim ve 1yıldır istiyoruz bir kere hamile kaldım 6 ay önce :ecrin_bebek: şimdi yine istiyorum bu 5. ayım tekrar isteyeli

nevetnaaaaaaaaaa sakın başlama b t ç ye, lütfen önce çok araştır sen zaten araştırmacısın kızım, beni düşün yaaa....

Allah a sukur regl pek sasmaz ve kasıklarımda yumurtlayacagım zaman bır sey hıssetmem ama ben bu ay b,t,ç yaptım 2ocakta lıstemdekı yumurtlama belırtısını hıssettım bılmem kurden mı degıl mı

Hatun ya ben de seni görmüyorum. BU bi komplo mu kııızzz!!! Neyse o pis kist hiç gelmesin daha, bebek gelsin bebek!

Pembe valla bebek yapmayı beklerken ister evde ol ister işte kilo alınıyor, spor yapmiyim diyosun, iyi besleniyorsun. Ben ne salaktım ilk denediğim ay hemen hamile kalıcam ya böyle dikkatli falan yürüyodum kaydirigubbakcemile3

btç yiyemedim mideme dokundu ben incir içeceğim ama 2 günde bir içeceğim ne me lazım kist yapmasın sonra

geldim geldim..
ne kur yapiyorsunuz?
ya bal tarcin corek ise yariyor mu, bazilari dusuk yapyor demis?? nedir ne degildir bir anlatsanize?

pembe, beni de tanı ya...
Ben de 15 yıllık evliyim, üç gebeliğim bir oğluşum var 12 yaşını bitirdi, hiç istemiyordum ikinci çocuğu 5 ay öncesine kadar ama kader işte, eşimin ısrarlarına dayanamadım, tabii başka bazı nedenlerden dolayı.. neyse bunlar üzücü konular boşver burayı işte böyle bu ay 5. ayımız iki aydır kistle uğraştım, falan da filan ne gelen var ne giden işte... ama galiba eylülde bir kimyasal gebelik oldu ama kan testi yapmadıığım için bilemiyorum idrar testinde var gibiydi çünkü ama sonra gecikmeli adet oldum, benden bu kadar şimdilik yarışmacı arkaşadlara başarılar dilerim.......... tüm akrabalarıma, eşime dostuma, arkadaşıma sevgiler selamlarımı gönderiyorum....

allah allah iki misafir var diyor aşağıda biri sen misin nevetna, ama isminin yanında yeşil nokta var online sın o zaman ya....

bende öğretmenim eşim de 2 buçuk yıllık evliyim ve 1yıldır istiyoruz bir kere hamile kaldım 6 ay önce :ecrin_bebek: şimdi yine istiyorum bu 5. ayım tekrar isteyeli

ben de anlatayim, 29 yasindadyim, 4,5 senelik evliyim, 3 aylik artik acayip istiyoruz, ondan once hep korundum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…