Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

hepınızle tanıstıgıma cok memnun oldum ya sıkıntıdan patlıyorum evde..

sızlerle bır seyler paylasmak guzel

Aaa evet bak aklımdan çıkmış sana kist yapan oydu di mi!!! Ben bu ay da kür mür yapmıyım, düzen bozmıyım. Bal yutayım sabahları yeter, bol bol meyve sebze. Ayy iyi ki hatırlattun kııızzz.

Kızlar geçen gün iki arkadaşıma kurs verdim, burda öğrendiklerimi sattım :))) Oturduk yumurtlama günlerini hesapladık. Bilmiyorum ya biz 3 lise arkadaşıyız hepimiz hamile kalmaya çalışıyoruz, birimiz kalır birimiz kalamaz üzülürüz diye korkuyorum. ınş Allah hepimize verir.

valla benim arkadaşların hepsi doğurdu takmıyorum ya ben kendime bakıyorum valla ne yapayım olmuyorsa belki kısmetimde bebek yoktur bilmiyorum

Ya bana da anlatin ne bu btc?
Ya ben bu ay kafama gore takilayim diyorum,
Spor yapayim, vallahi 10 kilo alirsam hamilelikten kocaman olacagim, ondan diyorum 4 kilo filan vereyim 1 ayda daha iyi olur.
Sonra da guzel besleneyim, meyve, sut vs..
ne derisniz?

demek kı herkes kılo almak ıstemıyor 2 ..3 kılo da versek kımse hayır demez..madem burada cesıtlı emeller ıcın paylasımlarımızı aktarıyoruz..bunları yaparken de formumumzu da koruyalım gaz verelım..hep husran hep kotu ve bunalım takılmayalım tabı ıstersenız

kızlar, ben 15 yıllık evliyim, 35 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri adet oluyorum, günümün değil geçtiğini, aynı gün geldiğini bile bilmem en geç 28. güne kadar reglim olur, eğer çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemlerime denk gelirsem ayda iki kez olurum ama gecikmem (bu lafım hani strestendir deyip beni günlerce oyalayan cevremdeki arkadaşlarımaydı üstünüze almayın sakın) reglim sadece gebeliklerimde geçmiştir.
Ama ben bu ekimde ilk kez btç kürünü öğrendim ve denedim adetin 2 günü başlayıp 12. güne kadar sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim o ay kistim oluşmuş ben 48 gün sonra ilaçla regl olmayı becerebildim, bu ayda üç gün geç oldu ama olsun ilaç içmedim kendiliğinden oldu ama beni çok korkuttu yine olucak diye...
Hatta oba_çiğdem diye bir arkadaş var o da böyle olmuştu, neyse ben konu açmıştım gebelik topiğinde de oraya yazanlardan biliyorum, gerçi bununla hamile kaldım diyen çok arkadaş da var ama bilemiyorum kötü bir şeye sebep olmak istemem, ama ben artık kür mür yapmam, daha kendime gelemedim, bütün hormonlarım düzenim bozuldu artık ya....

Ay iyi oldu bu be biz de bilgileri tazeledik. Sabırsız ben de akademisyenim sosyalci misin mühendislik falan mı? Bence başlama küre falan. Ya da Loveli'nin aklı iyi biz de azar azar incir suyu içelim.

Hatun ben burdayım ama birbirimizi göremiyoruz, siteden herhalde boşver :)

benım bıldıgım ve uyguladıgım şuydu: adetın 2.gunu basla 12. gunu de ye 13 gun hıc yeme...

2tatlı kasıgı bal...1 cay kasıgı corekotu..1 cay kasıgı tarcın sabah ve aksam ac karnına yemekten yarım saat once yenecek...

haklısın mesela ben bu ay polen bal yedim adetim eski düzenüne döndü kürtajdan beri 22 23 günde oluyordum polen bal iyi geldi yumurtalarım iyi oldu eğer adetler düzenliyse yumurtlama oluyorsa küre gerek yok ama düzensizse yapın bence

Doğru söylüyorsun pembe. Ben çok kilo almamayı eğer hamile kalırsam normal doğum için istiyorum. Ben size ne yaptığımı söyleyeyim, bunu daha önce de uyguladım. Şu an 5 kilo fazlam var. Ayda 1 kilo falan vermek sağlıklı. Günde 6 öğün yiyorum. Tam tahıllı ekmek sadece sabah yiyorum. Sabah iyi kahvaltı ediyorum. 11 gibi bi meyve veya yoğurt veya enerji bar. Öğlen salata ve tavuk veya çorba. Öğleden sonra meyveli yoğurt kendim hazırlıyorum. Akşam da salata et, yağsız makarna gibi şeyler. Gece de yatmadan yarım yağlı süt. Bol bol su içiyorum. Yeşil çay içiyorum. Her gün 45 dakika yürüyüş düşünüyorum.

ay ben onu yaptım midem deliniyor sandım bıraktım ıyyykkkk tadı kötü çörek otu öğütülmediği için mdeyi çiziyor
poen bal daha iyi bence faydası da çok araştırın

ben muhendisim :)

Nasil Turkiyede akedemisyenlik, bakalim turkiyeye donus yaparsak bakacagim duruma universite mi ozel sektor mu diye..sen ne dersin?
Sen hangi alandasin?

Son düzenleme:
ben sordugu ıcın soyledım kımseye yap demem zaten...herkesın bunyesı aynı degıl ben sıfa olsun dıye o nıyetle hamıle olmak ıcın yapmadım

güzelmiş nevetnacım ben yediğimi azalttım az yiyirum bol su içerim zaten

işte buuuuuuuuuu süpersinnnnnnnnn

ben zaten bu tarz beslenırım de bu aralar hareketsızlıkten ve cıkolatayı fena kacırdım ondan şiştim ama bebiş de dusunuyrsak bufalolar gıbı olmamak ıcın frenlememız lazım

ben varım

bırbırımıze bu konudada destek verelım neler yaptık ne kadar yol katetttk en azından bebek ana noktamız olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…