Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

pembeciğim lovelim uykunuz gelmedi mi kızlar? benim gelmiyor ama çok yorgunum. sizi bırakamıyorum

ayşecik gelse de şu vajina durumuna bi açıklık getirse farkettiği kadarıyla

ben de regl olacağım o zaman anlattığın gibiydi sankki.. neyse ya zaten regli bekliyorduk lovelimle

kızlar sırtım çok ağrıyor dayanamıyorum artık... iyi geceler canlarım...

güzel rüyalar görün inş.... yarın takip ederim yazıları

ben de yatayım kızlar yarın sabah görüşürüz
öptüm canlarımopuyorumnanaktan

evet tek seferde oldu mu onu merak edıyorum sadece bakalım görelim öptüm sizi..yalnız kaldım bende yatayım bari..

Kizlar ya ben cikmak zorunda kaldim, malum benim hala mesai saatlerindeydim.
Simdi yarim saatte eve gidecegim..
Yarin size yetismeye calisirim.

Bu arada yapin bir kilo verme listesi vallahi tesfik super..Kesin veririz.
Beni ilk yazin, su an 58' im, evlendigimde 53 idim.... Ondan diyorum hedef kilo 53..

Yarin gorusmek uzere..Size iyi uykular tatli ruyalar :)

Günaydın kızlllaar. Benim adetimin 4. günü, ateş 35.9, asayiş berkemal. Ben de 170im, 54 kilo olunca tam fıstık oluyorum kaydirigubbakcemile2 daha fazla veremiyorum zaten biraz yuvarlak hatlıyım alt kısım yani, koca popo :)))), ama 55-56 da olsam iyidir. Şu an 60 oldum sanırım. Sınırdayım valla. Bir Ramazan homini de gırtlak yapıp 65 olmuştum, çok korkunçtum, ama fazla yerleşmeden hemen verdim. Tabii önemli olan sağlıklı olmak, yani kilo çok önemli değil, yağlardan kurtulalım. Bir de bi ara bi spor programına uymuştum, feci kas yapan bişey, ama onda 2. ayımda regl olmadım. Yıllar önceydi. O kadar kas yapınca, yağ miktarı azalıyormuş, bizim hormonlar için de yağ lazımmış, ondan atletler falan olmuyorlar sanırım. Yani azıcık kilo da iyidir di mi:))) Hadi ben artık akşama girerim ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…