Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Ben geldımkızlar herhengıbı kotu durum yok ıcım temızlenmıŞ doktor devam edebılırsınız dedı:)

şekerciğim hadi hayırlısı tatlım, gözün aydın... Allahım gönlüne göre verir inş...

bu ayın listesi bitmedi daha dur bakalım kaç hamile çıkartacağız... tublişş ve ayşe. 2 oldu ... hadi kızlar ha gayretkaydirigubbakcemile5

şekercim çok sevindim hadi çalışmaya devam
ya benim yumrtlama günlerim tatile denk geliyor memleketlere gideceğiz yani bu ay da yok üffffflmaz:

amin tatlım cümlemizin. hadı bakalım kac hamış olucak buay kzlar durmakl yo yoladfevam

şekercim çok sevindim hadi çalışmaya devam
ya benim yumrtlama günlerim tatile denk geliyor memleketlere gideceğiz yani bu ay da yok üffffflmaz:

saol tatlım.olsun gıdın tatıl bebışı oluradı ne olcek:)

adetimin 28.günü canım 2gün sonra gelir
eski düzenine dönüyor sanırım

Şeker çok sevindim canım, hiç zaman kaybetmemiş oldun maşallah. Bazıları buna bebek kendine yer yapıyor diyorlar, tabii batıl inanış ama genelde kimyasal geçirenler 1-2 ay sonra tutan bir hamilelik yaşıyorlar.

Kızlar kombim bozuldu. Çok soğuk, başıma da feci bi ağrı girdi. Allah dışarıda olanların yardımcısı olsun valla. Kafayı vurup yatmaya karar verdim. Öpüyorum hepinizi.

:teselli::teselli: canım uyu ısınırsın

lovelım ya bende üsümeye basladım adet olcam gbi ben de...ben de 15 tatılde memlekete gıtcez subata kaldı:)bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…