Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Rabbım tum ısteyenlerın gonlune gore versın.)

cnm evet eylul sonu sanırım eger nasıp olursa

cnm inş nasip olur ikimizede
değerin ii benim adetin 27. günü regle 1 gün kala 207 idi
2 gün sonra 576 idi teyzesi
seninkide yükselir inş

cnm 25 gunde bır adet oluyrm bu gun24. gunum

alttan muayıne ederken doktor hem cok akıntın var hem de yaran var demıstı ama

aaaaaaa benım cok akıntım var hamılemıyım dedırtecek kadar bı akıntı yoktu tatlım

Allah sızın de gonlunuze gore verecek ınsallah cnlarım

yaa anca okudum herseyi:))
tebriklerrrr pembecimmmm :))))
super haberrrr..
umarim su yara vs islerini de halledersin, git bir dogru duzgun doktora, guvenilir..
saka gibiymis obur adam..

Canim benimmm iyi bak kendine, harika haber:)

tubısım bende halsızlık belırtım hatta gecen sabah kalktım
yerımden kalkamıyrm halsızlıkten esım hemen tansıyunumu olcttu normalde 8 e 5 ... 9a 5 cıkar ama bu sefer 7e 5 cıktı cooooook kotuydum sonra uyudm gecmıstı boyle seylerde yasadım ama hiç hamılelıge yormadm

yaa anca okudum herseyi:))
tebriklerrrr pembecimmmm :))))
super haberrrr..
umarim su yara vs islerini de halledersin, git bir dogru duzgun doktora, guvenilir..
saka gibiymis obur adam..

Canim benimmm iyi bak kendine, harika haber:)

ya cnm sevınemedm esıme bıle doktrdan sonra oyle bı soylemısım kı yaradan dolayı sevınemedk 1 saat sonra soktan kurtulduk sevındık

dualarım sızınle canlar

PEMBE evet o aletle ilk bakıldığında dr bana hafif kanaman olabilir demişti. 1-2 güne geçmişti. ama sen hamilesin şu an keşke bakmasaydı ama olsun dr lar 3 aya kadar bi çok kişiye vajinal bakıyor hiçbişey olmuyor korkma

hayırlısı bende bır an adet mı baslayacak derken sonra dank ettı o aletı nasıl unutrm a aletten dye dusundm bakalım

hayrlısı olsn

hayırlısı bende bır an adet mı baslayacak derken sonra dank ettı o aletı nasıl unutrm a aletten dye dusundm bakalım

hayrlısı olsn

pembecim çok çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder, darısı da bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah. bak yaralar için üzülürken harika bir haber aldın.

lekelenme olabilir kontrolden sonra. smear falan aldıysa ondan da olur. korkma sakın. ama kanamaya falan dönüşürse Allah korusun hemen dr a koş tamam mı canım. risk olabilir ama hiç sanmıyorum olacağını :)

cnm benım cooooook sagol...

Rabbım sızlere de en guzel duyguları nasıp etsın

cnm benım cooooook sagol...

Rabbım sızlere de en guzel duyguları nasıp etsın

ecmain canım... inşallah Rabbim isteyen herkese evlat versin bizleri de içinden ayırmasın.

sen de güzel güzel dinlen, aklına kötü hiçbirşey getirme hep olumlu düşün. bir de kendine güvenebileceğin bir dr araştır canım. bugün gittiğin dr sana pek de iyi davranmamış gibi geldi bana

aynen cnm utanmasa neden hamıle kaldın bu yaralarla deyıp dovecektı

herkesn gonlune gore versn tatlım sagolun

ıyıkı varsnz

kızlar sonucum180.30

dr hamılelık gorunuyo dedı:) 2 gun sonra bır daha gel ne kadar yukselddgne bakcaz dedı
:lepi: :lepi::lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Ooooooo laylaylay layyyy. Pembecim tebrikler. Hatırlarsan ilk geldiğinde sana inş bu forumun en hızlı hamile kalanı olursun ateş ölçmene gerek kalmaz demiştim. Demek içime doğmuş. Değerin çok güzel, yara mara takma kafana. İyi bir doktorun özeline git, herşey hallolur. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldırsın. Eh artık kilo işini rafa kaldır bence :))))) Ama bizi unutma arada gir. Gözlerinden öperim canım.

Yaa valla bizim bu topik maşallah şanslı. Hepimiz sırasıyla hayırlısıyla hamile kalıcaz inanıyorum.

Elchincim dün yumurtlamışsın. 17. gün, beklenmeyen günün 31. gün. İki gün daha yüksek seyrederse emin oluruz. Bence her ihtimale karşı bugün de ilişki olursa iyi olur. Ayy kaynana gibi oldum kusura bakma. İnşallah gelmiştir bebeğin.

pembecim maşşallah sana tanımıyorum ama senin adına çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin allah bizede nasip etsin inşllah:):):)

neventa merhaba canım
ben şimdi sana bişi dicem yardım edersen çok sevinirim
ben hani ateşimi sze göndermiştim
yine hatırlatıyım hastalığım boyunca 35.0 dı
yumurtlamadan düştü yumurtlamadan sonra 36.5
halada öyle bugün 28.günüm hasta olmadım hala
normalde ben 28günde bihasta olurum
sadece geçen ay 6gün geçmişti sence ateşim iyimi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…