Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

yok guzelım hemen olsun dedgm ıcın degıl aslında karamsar falan da degılm

eskı yazılarıma bakmıssan gorurrsun tatlm

benı bu gun uzen yaralarım oldu yoksa

daha yolun basında oldugumn cok farkındayım

gecen ay hamılelk oncesı yapılması gereken testler yapıldı 6tup kan verdm ve hepsı ıyı cıktı ben yara mı acaba bızım sorunumuz deyım mı dıye dusunuyrm

tatlım alınmam bılıyrm ınsanların mucadelelrını yasadklarnı merak etme cnmı sıkan anıde aaletı sokması ve ooooo yaran varrrrr oooooooooooo yaktr anladn mı doktorun tepkısı

bunlara kafayı taktım yalnızdım ac gıttım tıtredm vs vs alışkın da deglm anlatabılldm umarm tatlım

anladım tatlım dr lar hep korkutuyorlar zaten hepimizin başına geldi bunlar.. içini hoş tut tatlım.. Allah gönlüne göre versin umarım bizim kadar beklemezsin

aynen cnm daha alttan muyıne mı derken o aletı hısstmem ve kasılmam falan derken gıcıkkkkkkkk bır tecrube yasadım hepsı bu kafanı agrttm ne olur h.helel edn

ben yemek yemedm daha bı atıstrıym hebatıt vurunup kan sonucumu alıp geleym

opyrm hepnızı

gorusrz bebekler

cnm iyiim çok şükür yarın dra gidicez teyzesi ama sanırım kese görünmez şimdi komşuma iniyorum öpüyorum hepinizi

Allah analı babalı büyütsün inş.. abdominal usg ile en erken 1 hafta ama normalde 10 günden sonra görülür diyorlar kese... hayırlısı

teşekkür ederim canım yarın 27 günüm bakalım ne zaman düşecek hayırlısı olsun

slm kızlar ben gelıytorum kmseyok ben gıdıyom gelıyonus:)

kıslar doktora gıtmışstım doktor devam edebılırsın dedı .ovulasyon testı aldık ıkı gundur sılık cızgı var dun gece degerlendırdık bugunde yapıcam testı gecen ay oyle kalmıstım ben tavsıye ederım

1.gün..........29 aralık..........ölçmedim
2.gün..........30 aralık..........ölçmedim
3.gün..........31 aralık..........ölçmedim
4.gün..........1 ocak.............ölçmedim
5.gün..........2 ocak.............ölçmedim
6.gün..........3 ocak.............ölçmedim****
7.gün..........4 ocak.............36.0****
8.gün..........5 ocak.............35.9****
9.gün..........6 ocak.............36.0****
10.gün........7 ocak.............36.0
11.gün........8 ocak.............ölçmedim****
12.gün........9 ocak.............36.0****
13.gün.......10 ocak............36.1
14.gün.......11 ocak............36.1
15.gün.......12 ocak............36.1****
16.gün.......13 ocak............36.1****
17.gün.......14 ocak............36.1****
18.gün.......15 ocak............36.4

hoşgeldın tatlım yukselmış atesın hade hayırlısı

şekerciğim testlerini eczaneden mi aldın? kaça aldın canım ismini vermek yasak değilse verir miisn yada özelden at.. erçi istanbulla fiatlar değişir aama ben hiç almadım kullanmadım eğer alırsam kullanmama yardımcı olursun değil mi canımcım

canım benim görün müyordun nasılsın iyisindir inş...

ateşten pek anlamam ama sanırım dün bugün ovulasyonun gerçekleşmiş umarım değerlendirmişsinizdir.. ben bu ay arada ölçtüm ovulasyon zamanı benimde senin gibi nerdeyse 1 hafta düşük çıktı (akıntının olduğu dönemde) hatta niye çıkmıyor falan diye düşündüm burdaki biçok kişinin 1 gün düşüyor bir gün çıkıyor vs ve bu şeklide ovulasyonunu anlıyorlar ben işin içinden çıkamadım :) ateşim sabit hep:) ama 2 aydır dikkat ediyoorum da regl den önce 2-3 derece düşüyor ve düşünce test yapmaktan vazgeçiyorum düzenimi öğrendim arada sırada ateş ölçsemde bende işe yarıyor sanırım. ama dün bugün ölçmedim?eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

tabıkı tatlımgecen ay ben onlarıdenedımve oyle hamıle kaldım.coretest.net dıye bı sıte var 10luk 20lıkseklınde onlar bana kargo dahıl 22bucuga geldı 10lusu 2de gebelık testı var yanında.normaldew ben eczaneden 5tanesını 27ye almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…