Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

aynı ben gibi canım benimde ilk başlarda gayet iyiydi 2 aylıkken kanamam oldu ilaç verdi doktor ilaç kullandığım için tutmuş ve kendisi düşmedi mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım.inş allalım biran önce hepimize tüm isteyenlere nasip eder yarabbim.... sen ateş ölçüyormusun canım

Amın canım amın ınŞ...

Ben ateŞ pek ÖlÇmÜyorum ya arada sırada ÖlÇÜÜorum dÜzenlı deĞıl yanı :)

ateŞ ÖlÇtÜĞÜm ıÇın deĞıl burdakı arkadaŞlarla kaynaŞtıĞımız ıÇın gırıyorum

burası Çok sıcak muhabbetı gÜzeldır buranın

anladım canım ben çalıştığım için pek fazla giremiyorum onun içinde pek kimseyi tanımıyorum...ya adetime 1 hafta var nasıl geçecek bilmiyorum yaaa

Ya bana ne demelı reglım dÜndÜ ha geldı ha gelecek beklıyorum.. Gelse de rahatlasam... Neysse canım ben Çıkıyorum allaha emanet ol

kızlar lütfen yorum yapın. Nezamana belli olur??

bak benim listemde bu

slm kızlar bende 5 gündür ölçüyorum ve adetime 2 gün var . 23.gün 12 ocak -36,6 24.gün 13 ocak -36,6 25.gün 14 ocak -36,7 26.gün 15 ocak -36,6 27.gün 16 ocak -36,7 hiç umudum yok ama benmi yanlış ölçüyorum ateş düşmesi ne zaman olacak

slm zeynep ateşin şuanda gayet normal görünüyor ateşin adetine 1 gün kala yada adet olacağın gün düşer. Sen ne zaman ölçüyorsun ateşini ve hep aynı saattemi ölçüyorsun

evet canım sabah 7 gibi ölçüyorum yani düşmesi için erken anladığım kadarıyla umutlanmayayım sağol canım

evet canım sabah 7 gibi ölçüyorum yani düşmesi için erken anladığım kadarıyla umutlanmayayım sağol canım

canım aslında adetine2 gün varsa sen test yapsan çıkar. Benim ilk hamileliğimde ben 3 gün önce öğrenmiştim silk çizgi çıkmıştı....bence demende fayda var derim benim dah 1 hafta var benim 2 kalsa şimdiye çoktan yapmıştım testi...

canım 3 aydır tes yapıyorum 2 gün kala artık yapmayacağım bekliyorum zaten hiç ümidim yok geçen ay kendimi çok kaptırdım galiba 5 gün gecikti 2 gün geçince test yaptım testimde hafif silik çıkmıştı yada artık gözlerimde hamileliğe kaptırdı kendini öyle gördüm :)))doktor adetin 1 gün geçince gel kanda bakalım dedi belki kimyasal gebelik oldu bilmiyorum yada ben yanıldım ama çok üzüldüm şimdi edet günümü beklicem

anladım canım inş hayırlısı olur isteyen herkes meleklerine kavuşur

arkadaşlar hoşgeldiniz hamilesinizdir umarım
mesela ben adet olmadan 2-3 gün önce düşüş başlar kiminde adet günü belli olmuyor malesef

mesela ben adet olmadan 2-3 gün önce düşüş başlar kiminde adet günü belli olmuyor malesef

meraba yok canım hamile değilim ama listemi ekledim bi bakıp yorum yaparsan sevinirim daha adetime bir hafta var canım

benimde adetime 2 günüm var tabiki gecikmezse 5 gündür ölçüyorum daha düşmedi hep 36,6 yada 36,7 çıkıyor hayırlısı belki yarın düşer belkide düşmez beni umutlandır sonra da üzer

Lovelım sesın Çıkmıyor nasılsın? GeÇmıŞı okumuyorsun hıÇ sanırım adetın sÖkÜldÜ mÜ demıŞtım tatlım

bu son 2-3 günler beni çıldırtıyor kızlar erken gelsinde adetim geç kalmasın istiyorum son üç güne kadar hiç umutlanmazken son üç gün deli gibi oluyorum içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…