Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

justreader cnm benim regl 1 gün kala 207
2 gün sonra tekrarladığımda 576 çıktı
inş ikizdir Allahım

kızlar inşallah ikizdir sizinde, bizim iki tarafta da hiç ikiz yokken oldu ikiz.
ama tek yumurta ikizi bizimkiler.
ben soyle anlatayım:
yumurta catladıktan sonra 12.gun:38
yumurta catladıktan sonra 14.gun:86
yumurta catladıktan sonra 19.gun:625
sizde çatlama gününüzden itibaren nasıl?
yinede 14.gunde bu degerlerden bahsediyorsanız olabilir :Saruboceq:
umarım ikizdir sizinde.

hıııııııııııııım sagol tatlım ya desene su gıcık kadına son kez gıdeyım

bakalım kan degerım nasıl?

zaten kendıme dr buldum cuma da ona gıtcem ınsallah...

cnm yumurta ne zaman catladı bılmıyrm beneyvahedigeldismile

şöyle anlatayım:

23 aralıkta adet oldum 28 aralıkta bıttı

29-31-2-9 ocakta ilişki oldu

muhtemel 2 ocakta yumurtladm gbı...25 gunde adet oluyrm

15 ocakta adetten bır gun once degerım 180.30 (2 ocakta yumurtladysam 15gunluk gebeyım oluyo)

dogru mu hesaplamam,, yanı bu durumda adet gecmedgı halde degerm boyleyse ikiz mı?

ya ıkı tarafta da hıcccccccccccccc ıkız yok

hayrlısı olsn deyım yarın degere gore bakarız artık

fıstıgım hberler sende adetten hbr var mı ya da dr gıtmeyı dusun muyr musun

geldi aşkitom geldi bugün reglim:) amaaaaaaaaaan boşvermişim boşvermişim dünyayı....opuyorumnanaktan

şaka bi yana zaten olacağımı biliyorum hissediyorum demiştim ya canlarım beni yanıltmadı geldi işte olsun be tatlım çalışmalara devam dilnlenmek yok bu ay canımızı çıkartacağım:)

bu ay dr. a gideceğim inş. ilaçlı yada ilaçlı ovulasyon takipi yaptıracağım inş umarım bi terslik çıkmaz da kavuşuurum bu ay yavruma artık beklediğim yeter değil mi canlar

Son düzenleme:
Beklenmeyen adet tarihi...

hilalbebik..........15/ocak ?
pelly1…………..17/ocak (dinleniyor) ?
zeyneparzu........18/ocak ?
papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak
miray15………...1/şubat
hatunsultan…….2/şubat
navetna........ ....8/şubat
sabırsız80.........8/şubat
şekerkız67........? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat
tuba373.............14/şubat Ovulasyon takipine başlayacak inş.alkisalkisalkis çok heyecanlı:)

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi yazın ekleyelim...

BU AYIN HAMıŞLERı: :hooray:

TUBLııŞŞ....:teytey:
A&S......:dance:
PEMBE50..... :dance:

Son düzenleme:
kızlar şu ikiz sevdası bende de var zaten avatarımdan da anlaşılıyordur hep içimden ikizim olacak gibi geliyor çok istiyorum hayırlısıyla

Rabbim bi evladımı aldı yerine 2 verecek belki, arayı kapatacağız inş diiyorum hep cümlemizin hayıırlı sağlıklı evlatları olsun inş. amin.. amin.. amin...

arkadaşlar ben bu ay çok kararlı ve sabırlı gördüm kendimialkisalkisalkis :) dinlenmek yaradı galiba bu ay elimden ne geliyorsa yapacağım inş... dinlenmek falan yok artık...

navetnaaaaaa

loveliiiiii

şekerrrrrrrrkızzzzz

ve diğer güzeller kaç gündür nerelerdesin yahu gelin de muhabbet edelim güzüeller ya
ama geçmişi de okumayı ve cevaplamayı ihmal etmeyn haopuyorumnanaktan

Justreadercim iyi ki senden haber alıyoruz. Allah razı olsun. Maşallah kızlarına, kesin biri sana çok dua etmiş, kızların bütün işlerini yaparlar erkekler gibi hayırsız olmazlar, Allah sağlıkla kucağına versin, büyütsün inşallah. Bu ay yumurtlamam tanışma yıldönümümüze gelebilir. Ama bakalım, hayırlısı.

Lovelicim sen aşılamayı ileriye attım demiştin, öyleyse dene istersen. Ov. testi kullandın mı daha önce? Çok iyi oluyor. Preseedi ise daha bir kere kullandım. Asıl bu ay kullanıcam. Benim eşim sevmedi :kedi: Ama katlanıcak artık. Dene bence. Hiç olmazsa işe yaramasa bile yumurta takibine veya aşılamaya gittiğimizde, biz herşeyi yaptık deriz. Ama inş oraya gelmez.

Tubacım annemlerdeydim çok giremedim internete. Benim bugün 8. günüm. Reglim bitti. Eşim perşembe günü geliyor. 12. gün. Ama benim bugünden çok aşırı akıntım olmaya başladı. Ayy acaba ben de mi erken yumurtlayacağım? Olursa da olur, Allah nasıl yazdıysa öyle olacak. Bakalım.

hayrlısı ıstemek en guzelı

evet kararlı ve dınc bır sekılde hazrlıkları tam gaz gotur ve hayrlı sekıldede

Allah gonlunun ıkız bebelernı versn

kızlar aşk olsun ya bir sürü şey yazdım artıııııı regl oldum yazdım kimse bişey yazmıyor hayırdır kızlar ya dualarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var

hayrlısı ıstemek en guzelı

evet kararlı ve dınc bır sekılde hazrlıkları tam gaz gotur ve hayrlı sekıldede

Allah gonlunun ıkız bebelernı versn

Allah razı olsun tatlım zaten hep hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde ve hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun için dua ediyorum...

evet ya bugün regl oldum ama maşallahım var çok canlı ve dinamiğim hayırdır inş
dinlenmek iyi geldi anlaşılan tavsiye ederim gerçi tam olarak kafamdan atmayı beceremesemde en azından bu düşünceden kendimi biraz uzak tutarak rahatlamaya çaılştım zaten bu kadar isterken tam olarak atamam ki:)

ben de o. testi hiç kullanmadım ama bu ay kullanmayı düşünüyordum vazgeçtim çünkü dr kontrolünde takip yaptırmayı düşünüyorum inş... inş çok bekletmeden yakın bi zamanda bebelerimize kavuşuuruz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…