- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.416
- 198
- 34
geçmiş olsun inşallah bebeğine kavuşursun daha fazla zorlanmadan tüpü neden aldılar
Sağ ol canım inşallah.
Tüpümde hidrosalpenks vardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun inşallah bebeğine kavuşursun daha fazla zorlanmadan tüpü neden aldılar
Bu tüp alınması nerden çıktı canım?geçmiş olsun.Rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsün.
Çok geçmiş olsun canımm operasyonu biliyordum ama ben mi atladim yoksa hatırlamıyor muyum acaba tüp neden alındı böyle bir olasılık var mıydı?
Canım sol tüpüm hidrosalpenksti. İşlevi bitmişti tamamen. Ultrasonda bile gözüküyordu sucuk gibi. O yüzden alındı. Sağ tarafım sağlam çok şükür o duruyor.

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bugün![]()
zafrina89 kizlar dr a gittim bgn aksam kusma olmadgni mama verince huysuzluk yapmadgni anlattm kusma şeklini anlattm usgye gerek kalmadı sorun yokmus sukurler olsun. Her bebekte o şişlik olur ama siz kusuyo diyince ben o hastaligi söyledim dedi. Rahat bi nefes aldimm rabbim kimseyi evladiyla sinamasn cok zormus. Hala daha gozlerim doluyo. Dun beni o hâlde goren esimle sorunumz var sandi :) yazik bide bebekli falan dediler hahah
Canım benim çok geçmiş olsunİnşallah bundan sonrası kolay olur en kısa zamanda kavuşursun evladına
![]()
Cok tesekkur ederim bende cok mtlu oldum :) kmsenin bebegi hasta olmasin insallahAyy çok şükür canımm çok sevindim çok :)) Sağlıklı sıhhatli uzunnn mutlu bir ömür diliyorum size![]()
Gecmis olsun canim evlatla sinanmak gercekten zor. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim.Cok tesekkur ederim bende cok mtlu oldum :) kmsenin bebegi hasta olmasin insallah
Insan ne ypcagini bilemiyo. Bide hberlerde gordum bebegi sunnet ettrmisler narkoz agir gelmis kybetmislerGecmis olsun canim evlatla sinanmak gercekten zor. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
Çok geçmiş olsun CNm çok şükür bir sorun çıkmamışInsan ne ypcagini bilemiyo. Bide hberlerde gordum bebegi sunnet ettrmisler narkoz agir gelmis kybetmislerAllah korusun
Amin Canım inşallahTgbptn inşallah aşılama bu sefer tutar
Ay evet cok rahatladim valla sabaha kadar hastaligi arastirdim uyku uyuyamadim Allah hepimizin cocuklarini korusun insallahÇok geçmiş olsun CNm çok şükür bir sorun çıkmamış
çok güzel haber sabah yazmıştm ama gitmemiş msj sanırım :)Insallah.. bgn usg cekilcek. 2 kaburga kemiginin arasindan mideye parmakla hafifce bastirdi eline minicik bi sertlik geliyo banada yaptirdi gordum sertligi ama olabilir gibi duruyo yrn kesinlesir dedi. Kusma devam ederse gece acile git hemen dedi ama masallah kusma fln olmadi. Meğer benim melegimin hircinligi gercekten ac kalmasindanmis. Dun kg almadığıni gorunce her memeden sonra mama verdim ve gerçekten cock misil misil uyudu bende uyudum dinlendim. Bundan sonra sutum diye diretmicem. Emzirmeye devam edicem ama mamayida kesmicem. Canm oglm benm karni acliktan agriyodur günlerdir: (
Maşallah size:) büyüyor bebişler hemen.düzen de oturtursun zamanla.sonra bir bakmışsın okul çağı gelmiş:)bende durumlar aynı bir değişiklik Yok.uzun zamandır Yen'i gebelik haberi de alamadık.topik durgun...selam arkadaşlar. nasılsınız? bayadır giremiyordum. 2 aylık olacağız yakında. çişti kakaydı memeydş geçiyor günler .bebekli hayata alışmak gerekşyormuş annrm gidice tuvalete zor gidiyprdum şimdi şimdi biraz hal yoluna girdik. ama henüz her şeye yetişemiyorum.
baya yeni arkadaşlar var. hayırlı olsun bebiş haberleriyle dolsun topik inş.
Veson L leyla abla
zafrina89
passionete diğer etiketleyemediğim arkadaşlar naptınız nasıl gidiyor?
benden iidir 35 günlük olduk gazla kakayla uğraşıp duruyoruz sürekli emme modundayız uyanık olduğu heran emio sonra kusuo üst baş yetişmioselam arkadaşlar. nasılsınız? bayadır giremiyordum. 2 aylık olacağız yakında. çişti kakaydı memeydş geçiyor günler .bebekli hayata alışmak gerekşyormuş annrm gidice tuvalete zor gidiyprdum şimdi şimdi biraz hal yoluna girdik. ama henüz her şeye yetişemiyorum.
baya yeni arkadaşlar var. hayırlı olsun bebiş haberleriyle dolsun topik inş.
Veson L leyla abla
zafrina89
passionete diğer etiketleyemediğim arkadaşlar naptınız nasıl gidiyor?
Olsun cnimm cok tsekkrler destegnz icin :)çok güzel haber sabah yazmıştm ama gitmemiş msj sanırım :)