• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canımm operasyonu biliyordum ama ben mi atladim yoksa hatırlamıyor muyum acaba tüp neden alındı böyle bir olasılık var mıydı?

Canım sol tüpüm hidrosalpenksti. İşlevi bitmişti tamamen. Ultrasonda bile gözüküyordu sucuk gibi. O yüzden alındı. Sağ tarafım sağlam çok şükür o duruyor.

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bugün :dua:
zafrina89 zafrina89 kizlar dr a gittim bgn aksam kusma olmadgni mama verince huysuzluk yapmadgni anlattm kusma şeklini anlattm usgye gerek kalmadı sorun yokmus sukurler olsun. Her bebekte o şişlik olur ama siz kusuyo diyince ben o hastaligi söyledim dedi. Rahat bi nefes aldimm rabbim kimseyi evladiyla sinamasn cok zormus. Hala daha gozlerim doluyo. Dun beni o hâlde goren esimle sorunumz var sandi :) yazik bide bebekli falan dediler hahah

zafrina89 zafrina89 kizlar dr a gittim bgn aksam kusma olmadgni mama verince huysuzluk yapmadgni anlattm kusma şeklini anlattm usgye gerek kalmadı sorun yokmus sukurler olsun. Her bebekte o şişlik olur ama siz kusuyo diyince ben o hastaligi söyledim dedi. Rahat bi nefes aldimm rabbim kimseyi evladiyla sinamasn cok zormus. Hala daha gozlerim doluyo. Dun beni o hâlde goren esimle sorunumz var sandi :) yazik bide bebekli falan dediler hahah

Ayy çok şükür canımm çok sevindim çok :)) Sağlıklı sıhhatli uzunnn mutlu bir ömür diliyorum size :KK36:

Insallah.. bgn usg cekilcek. 2 kaburga kemiginin arasindan mideye parmakla hafifce bastirdi eline minicik bi sertlik geliyo banada yaptirdi gordum sertligi ama olabilir gibi duruyo yrn kesinlesir dedi. Kusma devam ederse gece acile git hemen dedi ama masallah kusma fln olmadi. Meğer benim melegimin hircinligi gercekten ac kalmasindanmis. Dun kg almadığıni gorunce her memeden sonra mama verdim ve gerçekten cock misil misil uyudu bende uyudum dinlendim. Bundan sonra sutum diye diretmicem. Emzirmeye devam edicem ama mamayida kesmicem. Canm oglm benm karni acliktan agriyodur günlerdir: (
çok güzel haber sabah yazmıştm ama gitmemiş msj sanırım :)

selam arkadaşlar. nasılsınız? bayadır giremiyordum. 2 aylık olacağız yakında. çişti kakaydı memeydş geçiyor günler .bebekli hayata alışmak gerekşyormuş annrm gidice tuvalete zor gidiyprdum şimdi şimdi biraz hal yoluna girdik. ama henüz her şeye yetişemiyorum.
baya yeni arkadaşlar var. hayırlı olsun bebiş haberleriyle dolsun topik inş.
Veson Veson L leyla abla zafrina89 zafrina89 passionete passionete diğer etiketleyemediğim arkadaşlar naptınız nasıl gidiyor?

selam arkadaşlar. nasılsınız? bayadır giremiyordum. 2 aylık olacağız yakında. çişti kakaydı memeydş geçiyor günler .bebekli hayata alışmak gerekşyormuş annrm gidice tuvalete zor gidiyprdum şimdi şimdi biraz hal yoluna girdik. ama henüz her şeye yetişemiyorum.
Veson Veson L leyla abla zafrina89 zafrina89 passionete passionete diğer etiketleyemediğim arkadaşlar naptınız nasıl gidiyor?
Maşallah size:) büyüyor bebişler hemen.düzen de oturtursun zamanla.sonra bir bakmışsın okul çağı gelmiş:)bende durumlar aynı bir değişiklik Yok.uzun zamandır Yen'i gebelik haberi de alamadık.topik durgun...

benden iidir 35 günlük olduk gazla kakayla uğraşıp duruyoruz sürekli emme modundayız uyanık olduğu heran emio sonra kusuo üst baş yetişmio

Back
X