Canım hayalet bir çizgi var gibi ama kızlarda baksın inşallah sonu güzel olurKızlaar ben geldim yine testimle, bu sefer her zamankinden farklı olarak gölgeyi gördüm gibi, siz de görecek misiniz bakalımacaba çizgi olmama ihtimali var mı onun?
çok belli belirsiz bir çizgi var gibi ama emin olamadım canım.biz genelde çizgi görmeye niyetli baktığımızdan dolayı olmasada olduruyoruzKızlaar ben geldim yine testimle, bu sefer her zamankinden farklı olarak gölgeyi gördüm gibi, siz de görecek misiniz bakalımacaba çizgi olmama ihtimali var mı onun?
Hadi inşallah yerleşme kanaması olsunKızlar merhaba size sorum olacak dün biraz yürüyüş yaptım bu arada niyetliydim eve geldim duş aldım yattım. Kalkınca wc geldim afedersiniz altımı silerken biraz pembelik geldi tekrar sildim yoktu birşey. Bugünde minnak kahvelik kiloduma bulaşmış iftardan sonra bulaşıkları hallederken altta sıcak birşey akıyor gibi geldi wc geldim peçeteyle sildim açık kahve akıntım gelmiş. Neden olabilir? Oruç tutmam olmaz herhalde değil mi? Yardım lütfen.. tablomun son halinide göndereym size
Sahurda yine peçeteye geldi bugün oruç tutmadım. İçime sinmedi inşallah yerleşmedir canımHadi inşallah yerleşme kanaması olsun
Kızlaar ben geldim yine testimle, bu sefer her zamankinden farklı olarak gölgeyi gördüm gibi, siz de görecek misiniz bakalımacaba çizgi olmama ihtimali var mı onun?
Sahurda yine peçeteye geldi bugün oruç tutmadım. İçime sinmedi inşallah yerleşmedir canım
Tekrarladım canım da yanlış görmüşüz anlaşılanÜmitlendirmek istemiyorum ama sagdaki resimde ben gördüm sankibugün tekrarladın mı testi? Hadi inşallah bebeğin seninledir ❤
çok belli belirsiz bir çizgi var gibi ama emin olamadım canım.biz genelde çizgi görmeye niyetli baktığımızdan dolayı olmasada olduruyoruzinşallah bebiş gelmiştir canım
Tekrarladım canım da yanlış görmüşüz anlaşılanhalbuki ilk kez önce ben gördüm diye pek sevinmiştim, onu da yanlış görmüşüm ateşim de düştü zatii, umutlar başka aya inşallah
Az kaldi o zaman annesi.. merak etme yakında seninle kuzucuğun ❤
Bizimkiler çok nazlı malesef.. gelirken ayrı naz, taşırken ayrı artık doğduklarında Allah bize kolaylık versin
Ay inşallah canım ya hiç bir belirtim yok ama hayırlısı bakalım.Ay inşallah ateşine de baktım maşallah çok güzelYarında böyle olursa bir test yaparsin insalllah bebegin seninledir ❤
Nasıl istersen öyle yap canım.kızlar selam.soğan küründe bugün 14.günüm de 15 güne tamamlasam mı bıraksam mı bilemedim.bugün ateşim düştü.ölçmeme 1 saat vardı kalktım tuvalete gittim ama 2 dk bişey.geldim geri uyudum.her zamanki saatte ölçtüm 36.4 çıktı.sonra yarim saat kırk dk daha yatakdaydım,dedim acaba yanlış mı ölçtü çıkmadan bi daha ölçeyim.bu seferde 36.3 çıktı.zaten benim ki biraz uyanıp geride uyusam neyse hemen hemen aynı çıkar.velhasıl ateşim düşük yanieğer bu yerleşme düşüşü gibi bişeyse (inşallah ) soğan kürüne devam etmem zarar verir mi ki.bıraksam mi artık
işte karar veremedim kuzum.yanlış birşey de yapmak istemiyorum.1 gün eksik yapmam soğan kürünün faydasını etkiler mi bilemedimNasıl istersen öyle yap canım.Meyveliturta19 kullandığı ay hamile kaldı. O ne diyecek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?