cibi35 hoşgeldin özlettin kendini ❤
cibi35 maşallah Nil Sena ya nasılsınız tatlım.
Haklısın canım bir umut pazartesiyi bekliyorum. Belki bir mucize olur..Kızlar merhaba bayadır doğru düzgün giremiyordum yazma bildirimleri geldiği için bir ton bildirim oluşmuş.. o yızden kaçırıyorum yazıları
Tablolalarınıza bakamıyordum az önce baktımhilallll Cordelia @dvtb maşallah kızlar harika tablolalarınız o kadar içten hepinize dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda bebeklerinize kavustursun inşallah ❤
Hilal senin genelde hep sabit giderdi bu ay zigzaglı ilerliyor sanki soğan kürü bir fark yaratmış
Dvtb o test pek kuruma cizgisine benzemiyorben kuruma cizgisini de cok iyi bilirim ama yine de cok umutlandırmak istemiyorum
papatyamrm Kırmızılar gelmeden ümidi kesmiyoruz tablon çok iyi hala
Kızlar yarını iple çekiyorum ilk işim tablolarınıza bakmak hadi bayrama güzel haberlerle girelim insallah ❤
Sağol canım benim. İnşallah gireriz. Bu sefer mucizeler peşpeşe gelir.Kızlar merhaba bayadır doğru düzgün giremiyordum yazma bildirimleri geldiği için bir ton bildirim oluşmuş.. o yızden kaçırıyorum yazıları
Tablolalarınıza bakamıyordum az önce baktımhilallll Cordelia @dvtb maşallah kızlar harika tablolalarınız o kadar içten hepinize dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda bebeklerinize kavustursun inşallah ❤
Hilal senin genelde hep sabit giderdi bu ay zigzaglı ilerliyor sanki soğan kürü bir fark yaratmış
Dvtb o test pek kuruma cizgisine benzemiyorben kuruma cizgisini de cok iyi bilirim ama yine de cok umutlandırmak istemiyorum
papatyamrm Kırmızılar gelmeden ümidi kesmiyoruz tablon çok iyi hala
Kızlar yarını iple çekiyorum ilk işim tablolarınıza bakmak hadi bayrama güzel haberlerle girelim insallah ❤
Hadi inşallah öyle olsun canım benim. Çok kötüyüm çok fazla kaptırmışım bu ay güçlü durmaya çalışıyorum. Bugün ağlamaklı bir gün geçti yarına hayrola..Sağol canım benim. İnşallah gireriz. Bu sefer mucizeler peşpeşe gelir.
@papatyamrm belki geç çatladı, geç döllendi bekleyelim bakalım.
Biliyorum kaptırmak en kötüsü. Ben de tablo güzel vs denildikçe kaptırdım galiba. İnşallah yanılırız...Bu defa sevinçten ağlayalım.Hadi inşallah öyle olsun canım benim. Çok kötüyüm çok fazla kaptırmışım bu ay güçlü durmaya çalışıyorum. Bugün ağlamaklı bir gün geçti yarına hayrola..
İnşallah canım allahım o günleri göstersin..Biliyorum kaptırmak en kötüsü. Ben de tablo güzel vs denildikçe kaptırdım galiba. İnşallah yanılırız...Bu defa sevinçten ağlayalım.
Hoşgeldin. Tablon nerede?herkese merhaba ben bu ay ilk defa ates takibi yaptım. ama yorumlayamıyorum bile. bana yardım edinnnn :)) anlamıyorum ben bu taplolardan. bu arada tablomu eklemeye calısacagım yorumlarsanız sevınırım.Veson benıde listeye ekler misin*
hoşbulduk sanırıım paylaşabilmişim tablomu :))Hoşgeldin. Tablon nerede?
https://www.fertilityfriend.com/home/6cdfd3 paylaşmayı başarmısımdır umarım
tesekkür ederim. şimdi hamileysek tablo kendiligınden mi yesıle dönüyor? birde bazı ates olcumlerınde mavı nokta varken bazılarının ıcı bos gorunuyor neden?
Hamilelik testi kısmına pozitif girince yeşil oluyor. İçi boş olanlar ölçüm saati farklı olanlar. Her gün ayni saatlerde ölçmelisin.tesekkür ederim. şimdi hamileysek tablo kendiligınden mi yesıle dönüyor? birde bazı ates olcumlerınde mavı nokta varken bazılarının ıcı bos gorunuyor neden?
Tesekkür ederim bugün adet okdum beklediğimden çok çok önce. Bu kez daha düzgün ölçeceğim.Hamilelik testi kısmına pozitif girince yeşil oluyor. İçi boş olanlar ölçüm saati farklı olanlar. Her gün ayni saatlerde ölçmelisin.
Canım yinede dşük değil ki. Ah şu son günler hep erken uyanılırhep bir aksilik olur :) inşallah bebek oralarda bir yerdedir. Belirtilerin be alemgünaydın kızlar ❤ bu sabah ölçüm saatimden1 saat önce uyandım tuvalet içinkalkmadan öptüm 36.5 çıktı.sonra yattım 50 dk kadar uyumuşum.saatimde ölçtüm 36.6 çıktı.bende tabloya bakınca kendimi biraz daha iyi hissetmek için 36.6 girdim
ne bileyim canım ya.36.5 e düşünce yavaş yavaş inecek gibi geliyor hep banaCanım yinede dşük değil ki. Ah şu son günler hep erken uyanılırhep bir aksilik olur :) inşallah bebek oralarda bir yerdedir. Belirtilerin be alem
Ateş düşmez, adet başlamazsa p.tesi yaparım. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?