Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah canım Allahım tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Bayanlar merhaba bu ay sperm sayisi ve hareket azlığından dolayı aşılama oldum . Cuma günü yani haziran adet günüm. Aşılamanın 9.günü iğnenin 11.günü. 5 6 gündür sabah 6-8 arası ateş ölçüyorum yataktan kalkmadan 36.7 36.8 arası ve bugün de 36.9 çıktı ateşim. Bel agrisi ve adet olucakmis gihi agrim oluyor arada .Sizce neler oluyor yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Slm kızlar benim yumo bugün catlamis olabilir mi yumurta akı gibi akıntı geldi ateşte 35.9 dan 36.2 oldu

kızlar selamlar.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun...gene dert sıkıntıyla geldim bu ay ateş ölçmüyorum.inanın adet olduğum günü bile unuttum.eşimede ne bebek ne bişey hiç bişey demedim.kendim istesem bile onun gelmesini bekledim hep.en son 4 gün önce ılişki olmuştu.açık anlatacağım için özür dilerim..ılişki olması için yanaştı.çok afedersiniz o ön sevişme modundayken birden durdu.aşkım çok afedersin ama ben cinsellikten soğudum.hiç aklıma da gelmiyor canımda istemiyor dedi.bende hiç üstelemedim.tamam aşkım canın istemiyorsa niye zorla oldurmaya çalışıyorsun dedim.ama o zamanda bebek için hiç bişey yapmıyorum bunun vicdanen rahatsızlığını duyuyorum dedi.yani gene beni istediğinden değilde bebek için olsun diye istemiş gece sürekli uyandım ve her uyandığımda bu aklıma geldi.çok üzüldüm.eşimle bu durumu konuşmak istiyorum.ama doğrumu olur yanlış mı bilemedim

Selam canım bugün aklımdan geçtin. Ben de tam anlamıyla ölçümden uzaklaştım bugün ölçsem mi diye düşündüm yine yapmadım sen nasıl dayandın ölçüm yapmadan? Evet erkekler bize göre daha dayanıksız benimkide tüp bebeğe ümit bağladı varsa yoksa iş hep çalışıyor denemek istemiyor bile girdiğimiz ilişkilerde benim tirip atmamla oldu. Sen bence eşine tatile çıkalım bir süre kendimize zaman ayıralım bebek olcaksa olur diyelirsin. Biryerde okudum ne olursa olsun erkekleri tatlı dille sen mükemmelsin öncelik ikimiziz diyerektwn konuşmak gerekirmiş. Biz ilişkiyi heyecan katmaya yöneltmeliymişiz. Bu arada kendimizide yıpratmamalı mesela kısa seyahatler yapıp onun bizi özlemesini sağlamalıymışız. oda ozaman adım atarmış. Valla canım yaradınım zamanı gelince eğer hakkımızda hayırlıysa birşekilde verecektir. Tabi birazda bizim çabalarımızla. Biz bu ay tüp bebeğe başlıycaktık işlerinden dolayı ağustos da yapalım dedi bende tamam dedim hiç sorun çıkarmadım akışına bıraktım.

hiç ateş ölçmek aklıma bile gelmiyor.benimde amacım bebek mevzusundan uzaklaşıp onu da kendimi de rahatlatmaktı kuzum.ve hiç mevzusunu geçirmedim ılişki olsun diye tripler atmadım.tamamen rahat bıraktım onu.üzüldüğüm konu bebek mevzusuda değil.bende eylül sonuna kadar olmazsa tüp bebek deneriz diye düşündüğümden bu zamanları rahat geçirme kafasındayım.üzüldüğüm şey cinsellikten soğudum deyip beni hiç istememesi arzu etmemesi.daha 3 yıl olacak evleneli.şimdiden böyle olursa bebek olduğunda falanda tamamen koparız.çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…