Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Programı indirdim onuda kullaniyorum:)
Benim dün yumurtam çatlamış olamaz cnm, 27sinde kadın doğumda ultrasonla bakıldı, Dr yumurtan çatlamış hatta pörsümeye başlamış demişti, bigün önce yani 26sı takvime göre yumurtlama günümdü hatta,döngüm düzenli 25günde bir olduğu için takvimde doğruyu göstermiş demekki demiştim,

Evet saat hep düzenliydi 7gibi ölçüyordum, ama dün eminim 7den erkendi 36.8çıktığında çünkü hava karanlıktı, öylesine uyandım kendiliğimden diye meraktan ölçmüştüm, ama 7de yine ölçtüğümde 36.5 çıkmıştı, ozaman ben onu baz alayım, bugünde 7de ölçtüm 36.4 çıktı.. :)

Gün---------tarih--------------ateş------ilişki
Sat.
13.gün-----27.06.2019----36.1----dolu,,(dr'un yumurta çatlamış dediği gün)

14.gün-----28.06.2019----36.2----

15.gün-----29.06.2019----36.2----

16.gün------30.06.2019----36.5----

17.gün------01.07.2019----36.4----

Günaydınlar...

Sat.

18.gün------02.07.2019----36.4----

Tamam o zaman. Regli zamanından itibaren ateş olmayınca birde farklı saatte ölçüm yanılttı beni. İnşallah bu tablo gebelikle sonuçlansın.

herkese merhabalar günaydınlar sayfamız artık terk edilmiş köy gibi oldu bi kaçımız ateş ölçmeyi bırakınca çok soruda sormuyoruz.herkes kendi halinde takılıyor zaten hamiş olanlarda kendi dertlerindeler ne yapsınlar.

Selam canım bende herkes tatilde diye düşündüm. Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Valla arada girip bakıyorum kimlerde ne haber var diye ama kimseden ses seda çıkmıyor. Benim derdim var günlerdir kedim rahatsız taş varmış idrarını yapamıyor sonda takıldı kan gelmeye başladı filan canım acaip derecede sıkkın kendimi unuttum gitti valla inşallah en kısa sürede toparlanır

Çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm, benimde 2kedim var biri rahatsız 1senedir, fib dediler az yaşar dediler ama belkide yanlış teshis bilmiyoruz, çünkü ağzı acıyor baktırmadı kıyameti kopardı vette, gördüğü kadarıyla dedi fib sanırım diye, ama maşallahı var 1seneyi geçti hala yaşıyor,sağlığı hareketleri herşeyi maşallah iyi sadece, ağzı acıyo hala tabi ama elimde mamasını yemeğini küçük parçalara ayırıyorum anca öyle yiyor, olsun uğraşırım ben, evlattan farksız oluyolar, inşallah rabb'im şifa versin kedine, kedime onlar acı çekmesin ben çok üzülüyorum
Rabbim ayırmasın inşallahsağlığına kavuşsun biranevvel..

Sat=15haziran, ****bat=10temmuz

18.gün------02.07.2019----36.4----

19.gün-----03.07.2019----36.4----

Geçmiş olsun canım benim kedim de geçen yaz atlattı sonda takıldı bir hafta serum tedavisi yapıldı çok zor günlerdi sondadan sonra göbeğine dokundurmuyor travma oldu yavrumda

Selam canım bende herkes tatilde diye düşündüm. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
selam kuzum.dediğin gibi herkes tatilde de olabilir.iyiyim bende günlere takılmadan takip yapmadan stressiz geçiriyorum günlerimi :) 3 yıl dolana kadar böyle artık.senden naber ?

ayy kıyamam geçmiş olsun geçmiş olsun inşallah iyi olur ya.onlarda evlat gibi oluyor.bizimde sultan papağanımız var üstüne titriyoruz valla.inşallah toparlanır hemen

selam kuzum.dediğin gibi herkes tatilde de olabilir.iyiyim bende günlere takılmadan takip yapmadan stressiz geçiriyorum günlerimi :) 3 yıl dolana kadar böyle artık.senden naber ?
Bende bu ay ölçmedim tüp bebek için randevu aldık diye adamın üstünede gitmiyorum. Ama dün yumurta akı kıvamında akıntım gelince adamı dürttüm rahat duramadım kısmetse ayın 16 sında dr randevumuz var

Çok sağol valla zor günler yaşıyoruz boyunluk var bide ne yemek yiyebiliyor ne su içebiliyor ben destek olmaya çalışıyorum. İnşallah en kısa sürede atlatıcaz Bizim sokakta baktığımız bir kedi geçen sene fib olmuştu zor bir hastalık sürekli bakım istiyor. Vücuttan atılmıyor ama iyi bir bakım olursa hayatını devam ettirebiliyor. Sana da çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin.
Geçmiş olsun canım benim kedim de geçen yaz atlattı sonda takıldı bir hafta serum tedavisi yapıldı çok zor günlerdi sondadan sonra göbeğine dokundurmuyor travma oldu yavrumda
Ne zormuş onu böyle görmek acaip cool bir kedi bu hale düşmesi üzüyor. Gerçekten evlat gibi oluyorlar ağızları var dilleri yok dertlerini de anlatamıyorlar. Üç günde 800 gr verdi. Tekrarladı mı peki bu durum?
ayy kıyamam geçmiş olsun geçmiş olsun inşallah iyi olur ya.onlarda evlat gibi oluyor.bizimde sultan papağanımız var üstüne titriyoruz valla.inşallah toparlanır hemen
Çok sağol canım inşallah eski haline dönücek en kısa zamanda. Valla kaç gündür işe gitmiyorum yalnız bırakmıyım diye. Evdeyken bile aşağı inse direk gözüm onda. Veteriner takipte kalalım kanama olursa yine söyle bana dedi. Dün gece 11 de veterinerdeydik. İğneler ilaçlar kuzum mahvoldu

Onunla birlikte bende ağladım bir hafta psikolojim alt üst oldu resmen. Tekrarlamadı canım çok şükür ama baya uğraştırdı. Size de çok geçmiş olsun onlar derdini anlatamıyor ben daha çok üzülüyorım

ağızları dilleri yokki dertlerini anlatsınlar bi bebekten farkları yok işte.bizde bir gün bilmeden aç bıraktık.eşim yemlerini ben kontrol ettim sanmış bende o kontrol edip verdi yemini sanıyorum.ama bunu hiç birbirimize sormadık.yavrum aç kalmış.eşim farkedip yemliklerini doldurdu yarim saat yem yedi ama tor top oldu gözleri kapandı hiç sesi çıkmadı.tüneğinden düşecek gibi oluyordu sürekli.o gün eşimde bende ağlamıştık ölecek diye.gece sürekli kalkıp kontrol ettik.sabah erkenden kalktım başına gittim bi baktım düzelmiş kuzum.beni görünce gene deli deli hareketler yapmaya başladı :) evin bireyi gibi oluyorlar yaa.annem bebek olunca bunu evden gönderirsiniz diyo.dedim nereye göndereyim ben onu birlikte büyürler dedim.inşallah sizin yavrunuzda en kısa zamanda iyi olur toparlanır canım

hadi hayırlısı olsun canım.belki tüp bebek tedavisi başlamadan mucize haberi alırsınız bellimi olur fırsatı değerlendirmekte fayda var.kaç tane okuduk böyle tüp bebeğe kadar verdiği ay hamile kalan.olmaz diye bişey yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…