lighttttt canım kaç gündür hep sana dua ediyorum
oturduğum yerde aklıma hep sen geliyorsun
umarım herşey yolunda gider
kızlar yarın sevgili duruşah için önemli bir gün cvs yapılacak
dualarımızı eksik etmeyelim ondan ve bebişinden
inşallah güzel haberler almak nasip olur
ben niye üye olamıyorum buna ya
sinir oldum
slm arkadaslar nasılsınız bende aranıza yei katıldım bende ateşimi ölçüyorum ama nasıl yapılcak bir fikrim yok bu tabolyu nasıl kullanıcam banada yardımcı olurmusunuz her aksam ölçüyorum ateşimi genelde 36.0 çıkıyor benim dün 15.günümdü ve kasıklarımda agrı oldu ateşimde 36.8 çıktı ve reglimin 12.13.14.15. günlerinde yanş yumurtlama haftamda ilişkiye girdim şimdi ateşimi nasıl takip edicem. düşüş oldugunda mı ? regl geliyor demektir.
canım bende bu ay yeni başladım ölçüme 8 buçuk gibi kalkmadan ölçüyorum saglıklı bilgi vermiyormudur bizehoşgeldin :80:
ateşini akşam değil her sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan 06:00-7:30 civarında ölçmelisin. yumurtlaman gerçekleştiyse yumurtanın çatladığı günden itibaren 14. gün sayılır adet günün olur. bu 14 gün boyunca ateşin ortalamanın yani yumurtlama öncesi ateş ölçüm değerlerinin üstünde olmalı. döllenme olduysa ateşin düşmez döllenme olamadıysa adet gününe 1-2 gün kala veya adet günü ateşin ortalamanın altına doğru düşüşe geçer. burdan anlarız adetin geleceğini. yumurtlamanın olduğunu ise yumurta çatladıktan sonra etş yükselir ordan anlarız. yani yumurtanın çatlamasını yumurtladıktan 1 gün sonra anlarız.:97:
hoşgeldin :80:
ateşini akşam değil her sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan 06:00-7:30 civarında ölçmelisin. yumurtlaman gerçekleştiyse yumurtanın çatladığı günden itibaren 14. gün sayılır adet günün olur. bu 14 gün boyunca ateşin ortalamanın yani yumurtlama öncesi ateş ölçüm değerlerinin üstünde olmalı. döllenme olduysa ateşin düşmez döllenme olamadıysa adet gününe 1-2 gün kala veya adet günü ateşin ortalamanın altına doğru düşüşe geçer. burdan anlarız adetin geleceğini. yumurtlamanın olduğunu ise yumurta çatladıktan sonra etş yükselir ordan anlarız. yani yumurtanın çatlamasını yumurtladıktan 1 gün sonra anlarız.:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?