Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlarrrr
bu ay kur yapsam mi acaba
ne yapsam
esim sperm testine gidecek bayram sonrasi gideriz
bu ay ben de sogan kuru yapsam rahim mi temizlense acaba :44:
yoksa ben de bal tarcin corekotu mu denesem

canım bence ballı tarçın kürünü dene derim fayda görenler olmuş ben o forumu okudum polen falan yiyin eşinizle birlikte incirli kürde faydalı eşin huysuzsa zor oluyor ilk başta yiyodu şimdi zor yiyor normalde sanki adetten sonra 1 hafta kadar kuruluk oluyodu akşam baya akıntı vardı ben ballı kürden şüpheleniyorum

tamam ben de bu kuru deneyeyim bu ay
bugun baslamam lazim sanirim
100 gr bal, 1 tatli kasigi tarcin, 1 tatli kacigi corek otu karistiriliyor sanirim
ayrintilari yazar misin kizlar naisl uyguladiniz

Yİne terör yine şehittt
Allahım içi yanıyor insanın yaaa
Allah ailelerine sabır versin
bize de o şehitler haklarını helal etsin

sanki yumoşun kendide niyetlenmiş çatlamaya ...bu işin günahı olurmu cnm bende gitcem önümüzdeki hafta içi doktora ve o gün tutamıycam ne yapayım ..

gece kalkmadım ya belki ondanda düşmüş olabılır bakalım kısmet :) seninde tedavın hayırlı olsun şimdiden :)

tamam ben de bu kuru deneyeyim bu ay
bugun baslamam lazim sanirim
100 gr bal, 1 tatli kasigi tarcin, 1 tatli kacigi corek otu karistiriliyor sanirim
ayrintilari yazar misin kizlar naisl uyguladiniz

canım adetin 2 gününden 12 gününe kadar yani 10 gün yeniyormuş tarif olarak net bişey yok ben kafama göre yaptım 1 kilo bala aktardan 50 kuruşluk çörek otu attım bolda tarçın koydum sabah akşam 1 tatlı kaşığı diyodu ben sadece sahurda tepeleme 1 tatlı kaşığı yedim 3 gün daha yiyip bırakcam

tesekkur ederim canim
normalde sabah aksam ac karnina mi oluyor? ac tok farkediyor mu
ben d ebir kaseye hazirliyim goz karari oyleyse ama corek otum cekme degil normal, iyice cignerim artik oyle de oluyormus

Bi koşu gittim yemeğimi koydum geldim
çok hamarat garıyım caanım

yaaa kızlar cnm acaip drecede tatlı bişiler istiyo ama ne yapcağımı bilmiyorum
daha doğrusu yapcak bişey bilmiyorum
şöyle pratik güzel bi tatlı varmı bildiğinizzzzzzzzz :2:

tesekkur ederim canim
normalde sabah aksam ac karnina mi oluyor? ac tok farkediyor mu
ben d ebir kaseye hazirliyim goz karari oyleyse ama corek otum cekme degil normal, iyice cignerim artik oyle de oluyormus

kuzucum yarın başlıcaksın 2. günü
12. günü de yiyip bırakcaksın.
sabah akşam aç karnına yemen gerekiyo

tatli olarak gecer m bilmiyorum serbetli mi birsey degil ama ben havuclu toplari cok seviyorum
bir de buzluga koyuyorsun cikarip dondurma gibi yiyebiliyorsun
4 adet havucu rendeleyip 1 fincan suyla pisiriyorsun, suyunu cekmesine yakin goz karari seker atarsin ustune
diger tarafta biskuvileri kirip uzerine sekerli havuclari dokup, icine tarcin da atip (istersne findik ceviz atabilirsin ama en guzeli sade bence) hindistan cevizine bulayip sogutup yiyorsun

bu keser mi seni bilmiyorum ama hem zaman almiyor hem de lezzetli

ıııımmmm ııhhhhh

sağol şekerimmmm
yalnız malzemelere dikkat ettim de havuş tarçın falan
bildiğin doğal kürrr gibi, çaktırmadan adama falan yedirmek ve lezzetle yemek için idealmişşşşş

offf deryoş benimde canım neler çekiyor nelerrrrrrrrrrrrr
böyle şerbetli bi tatlıııııııııııııııııııııı offfff

irmik tatlısı
hem hafif hem kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…