Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tbrikler canim cok sevindim
hayirlisiyla benbis gelsin artik

Cok iyi ya
daha once cok sıkınti yapmistin
bu sekilde halletmen iyi olmus

Turk kahvesi mi?

Son düzenleme:
tatlım ya bu gün benim günüm sıradan diyil,onun için yazamadım adet olmanla ilgili bir şeyler.yeni döngün hayırlı olsun,her adet insanın sanki yükünü alıyor,içini yeni umutlarla dolduruyor,insan bir kaç saat üzülüyor,ama sonra içini ümit rüzgarları sarıyor.ne diyelim tatalım,Allah yeni döngünü hayırlı etsin,bazı kararlar almışsınız,helal olsun kocişine benim everymi üzmemiş,inşallah,belki de ihtiyaç kalmaz yaaa...

ya every sana sabahtan beri rüyamı anlatıcam ama unutuyorum.
şimdi topikte konuşuyoruz senin ateş iyi çıkmış ve sen kan testine gidiyorsun.
gelince kızlar değer 20 çıktı sanırım ben gebeyim diyorsunn.

ama adet olmuşsun sanırım.neyse bu rüyayı diğer aya yoruyorum senin için

saol tatlim
moralim duzgun dun biliyordum ya
dun cok agladim bugun normal hersey
ates dusunce zaten biliyordum adet gelecegini hic sasirmadim
her zamanki gibi yataktan kalktim adet basladi :)
bu arada kizlar SICAK HAVALAR TERLEYEREK UYANMA FALAN ATESI ETKILEMIYOR HIC. bugun terler icinde kalktim yandim ama ates 36,0 dibe vurmus

hafif ve icindekiler faydali seyler evet benim esim de cok seviyor
ya da incir tatlisi yapabilirsin icine bol ceviz
sutle ya da serbet dokerek ustune

slm kızlar hatırlarsanız p.tesi günü hsg sonucunda 2 tüpümünde tıkalı olduğnu öğrenmiştim.dün doktorla randevum vardı ve aç mısın dedi.bende orucum zaten yani acım diyince hadi yapalım bugün ameliyatı dedi ve dün ameliyat oldum.çok şükür 2 tüpüm de açılmış.şimdi çok az ağrım var omuzlarım ağrıyo.biraz da öksürünce karnım.çok şükür iyiyim.belki önümüzdeki ay aşılama yapamış.benim için dualarınızı eksik etmeyin lütfen.ve kesinlikle ne hsg ded ne de laporoskopiden korkmayın.

ruyanda beni hamile gormen ne guzel canim umarim diger ay hamile olurum saglikla..
herkesin gonlune gore olsun
simdi ben kurume odaklaniyorum ve esim icin de gidebilecegimiz bir yer ayarlamaya calisiyorum
bu arada ozel hastanede sperm testi ne kadar bilgisi olan var mi?
burda eminim baya ucuktur fiyat

Kizlar halimi gorseniz gulersiniz
Holde bir sandalyede (cunku en iyi burada cekiyor)komsunun internetinden ve telefondan zor sartlarda yaziyorum ve okuyorum.
Bizimkiler gelip gecerken garip garip bakiyor.

Biliyorsunuz esim yanimda olmayacak bir ay.
Acaba bir ay bos gecmesi dogurganlik acisindan bir sorun olusturur mu?
Burada ben doktora gidecgim.
Guzel haberler alirim ben de insaallah

Hepberaber, yokh, oli, shanny,nuradamla, every, okkesa, bahar
selamlar herkese

gecmis olsun canim acil sifalar dilerim
umarim gonlune gore olur en en kisa zamanda saglikla

burda eurofertil de 70 tl idi

inşallah canımmm diğer aya nasip olur hayırlıysa.
hastaneye göre değişiyor canım biz sadece muayene ücreti ödemiştik başka ücret almamışlardı.
ama türkiyede en fazla 100e çıkar yani bence.

Herkese Merhabalar,

ben de ilk defa bu ay ateş ölçme yöntemini denemek istedim, bana yardımcı olur musunuz?

22 Temmuz Pazar gecesi regl oldum. İkinci günden itibaren ateşimi ölçmeye başladım.

23 Temmuz Pazartesi 36,6
24 Temmuz Salı 36,6
25 Temmuz Çarşamba 36,5
26 Temmuz Perşembe 36,5
Bugün yani 27 Temmuz Cuam 36,8

bugün daha adetim tam olarak bitmedi bile çamur rengi akıntım var. Şimdi yumurtlamış mı oldum ben ya nasıl oldu ki ?

Adetliyken de ilişkiye girilmez ki

yok canim ne olacak
dondugunde yumurtanla sperm bulusacak nasilsa birsye olmaz bir ay bos gecemesinden korunuyormussun gibi dusun

bir de duyarsin koy yerlerinde kocasi almanci calismaya gidiyor, donuyor esiyle iliskiye giriyor o ay kadin hamile
aylarca bos gecmis oysaki dusun

icini ferah tut ayrintilara hic takilma
baglanti yavassa kk ya girmek cok zor oluyordur doktordan da guzel haberlerle donup bize yazarsin umarim

1 ay boş geçmeniz hiçbir sorun olmaz canım hatta senin için bence süper olur.
çünkü hem bedenen hemde kafa olarak dinlenmiş olursun.
emin ol okadar iyi geliyorki ara vermek.yeniden ilk baştan başlamış gibi oluyorsun.
o yüzden bu 1 ayı kendine ayırmalısın tamamen deşarj ol kafandan at bebek konusunu mümkün olduğunca

tebrikler kuzum,tüplerin hep açık olsun kuzum.Allah acil şifalar ve acil bebekler versin işşşşşşşşşşşalllllllllllah...

ben saniyorum bu kadar erken yumurtlaman olacagini
dongun nasil uzun mu cok kisa mi?
bence yarin dusuk cikarsa birsye yok
ama 3 gun daha yuksek cikarsa tamam da cok erken daha ya
sen bilirsin akintin da yoksa herhalde yumurtlamiyorsundur kur falan da yapmadin di mi

burda eurofertil de 70 tl idi

tesekkurler kizlar
burda da iki kati diye dusuneyim ben maksimum.

rezene turk kahvesi iliskiden 1 sata once icilirse spermleri hizlandiriyor
esin sgara icyorsa icmesi iyi olabilir
benim hamile kaldigim ay tam yumurtlama gunumde kafe keyf yapmistik kocamla bir kahvecide icebilecegi en sert kahveyi icmisti ama zehir gibiydi resmen adini unuttum neyse o ay da hamile kalinca acaba etkisi oldu mu dedim ben de, bu ay da hadi gidelim aynisi ic dedim inat etmisti icmedi, turk kahvesi de icmedi sevmiyorum dedi durdu. o yuzdne bu ay yine zorliycam hiz problemi icin iyiymis

26 gün adet döngüm
kür filan yapmadım
ovol. testlerinden mi kullansam?

1saat öncemi tamam kafama koydum kahveyi zehir gibi içircem beni eşidme seviyorr türk kahvesini bir kahve sviyorr zaten biz bide sütlü içiyozz ama bu sefer sütsüz içelim bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…