Tbrikler canim cok sevindimvalla bende şaşırdım canımm enteresan valla 1 günd eyumurtlamadım herhalde o doktoru sevmemeiştim zaten var ama çok küçük hiö söylemedi şu kadar bu kadar diyee bu doktorda var küçük küçük 2-3 mm dedi ama sol tarafda 20 mm diyince şok oldumhatta heemn sabah iğne olman lazım dedi 20 mm iğne için iyi dimi
bu pozitif atmosferi bozmiyim dedim kiz
yoksa sabah ates 36,0 cikti ve beklenen sonher zamanki saatinde adett
ama iyiyim cunkuuuuu kocisss dun cok mantikliydi ve eve gelince mantiklica konustuk sperm testi yaptiricak
yokh iyiyim tatlim zorla uyandim yaizlanlari takip ediyorum simdi, ne guze kalabaligiz
sagol cnaım allah razı olsun evet yaa içime doğdu valla şeytan dürttü valla tam zamanında gitmişim heee doktoraa eşime ilşikiden önce türkl kahveris içirmem lazım ayy çok heycanlıyım yaaa inş.bu ay tutar tutmazsada olsun en azından yumurtluyorum ama şu 4aydır adetlerim maşallh düzeldi yaatıkır tıkır işledi yanı :))
hepberaber sagol tatlım valla ilk oldu bu ilk defa gördüm yumurtayı bildiğin yumurtaaa çok heyecanlıydı
nuradamla sagol canım bende çok sveindim vallaağzım kulaklarıma varıyor bugun
saol tatlimtatlım ya bu gün benim günüm sıradan diyil,onun için yazamadım adet olmanla ilgili bir şeyler.yeni döngün hayırlı olsun,her adet insanın sanki yükünü alıyor,içini yeni umutlarla dolduruyor,insan bir kaç saat üzülüyor,ama sonra içini ümit rüzgarları sarıyor.ne diyelim tatalım,Allah yeni döngünü hayırlı etsin,bazı kararlar almışsınız,helal olsun kocişine benim everymi üzmemiş,inşallah,belki de ihtiyaç kalmaz yaaa...
ıııımmmm ııhhhhh
sağol şekerimmmm
yalnız malzemelere dikkat ettim de havuş tarçın falan
bildiğin doğal kürrr gibi, çaktırmadan adama falan yedirmek ve lezzetle yemek için idealmişşşşş
ya every sana sabahtan beri rüyamı anlatıcam ama unutuyorum.
şimdi topikte konuşuyoruz senin ateş iyi çıkmış ve sen kan testine gidiyorsun.
gelince kızlar değer 20 çıktı sanırım ben gebeyim diyorsunn.
ama adet olmuşsun sanırım.neyse bu rüyayı diğer aya yoruyorum senin için
slm kızlar hatırlarsanız p.tesi günü hsg sonucunda 2 tüpümünde tıkalı olduğnu öğrenmiştim.dün doktorla randevum vardı ve aç mısın dedi.bende orucum zaten yani acım diyince hadi yapalım bugün ameliyatı dedi ve dün ameliyat oldum.çok şükür 2 tüpüm de açılmış.şimdi çok az ağrım var omuzlarım ağrıyo.biraz da öksürünce karnım.çok şükür iyiyim.belki önümüzdeki ay aşılama yapamış.benim için dualarınızı eksik etmeyin lütfen.ve kesinlikle ne hsg ded ne de laporoskopiden korkmayın.
ruyanda beni hamile gormen ne guzel canimumarim diger ay hamile olurum saglikla..
herkesin gonlune gore olsun
simdi ben kurume odaklaniyorum ve esim icin de gidebilecegimiz bir yer ayarlamaya calisiyorum
bu arada ozel hastanede sperm testi ne kadar bilgisi olan var mi?
burda eminim baya ucuktur fiyat
ruyanda beni hamile gormen ne guzel canimumarim diger ay hamile olurum saglikla..
herkesin gonlune gore olsun
simdi ben kurume odaklaniyorum ve esim icin de gidebilecegimiz bir yer ayarlamaya calisiyorum
bu arada ozel hastanede sperm testi ne kadar bilgisi olan var mi?
burda eminim baya ucuktur fiyat
Kizlar halimi gorseniz gulersiniz
Holde bir sandalyede (cunku en iyi burada cekiyor)komsunun internetinden ve telefondan zor sartlarda yaziyorum ve okuyorum.
Bizimkiler gelip gecerken garip garip bakiyor.
Biliyorsunuz esim yanimda olmayacak bir ay.
Acaba bir ay bos gecmesi dogurganlik acisindan bir sorun olusturur mu?
Burada ben doktora gidecgim.
Guzel haberler alirim ben de insaallah
Hepberaber, yokh, oli, shanny,nuradamla, every, okkesa, bahar
selamlar herkese
Kizlar halimi gorseniz gulersiniz
Holde bir sandalyede (cunku en iyi burada cekiyor)komsunun internetinden ve telefondan zor sartlarda yaziyorum ve okuyorum.
Bizimkiler gelip gecerken garip garip bakiyor.
Biliyorsunuz esim yanimda olmayacak bir ay.
Acaba bir ay bos gecmesi dogurganlik acisindan bir sorun olusturur mu?
Burada ben doktora gidecgim.
Guzel haberler alirim ben de insaallah
Hepberaber, yokh, oli, shanny,nuradamla, every, okkesa, bahar
selamlar herkese
slm kızlar hatırlarsanız p.tesi günü hsg sonucunda 2 tüpümünde tıkalı olduğnu öğrenmiştim.dün doktorla randevum vardı ve aç mısın dedi.bende orucum zaten yani acım diyince hadi yapalım bugün ameliyatı dedi ve dün ameliyat oldum.çok şükür 2 tüpüm de açılmış.şimdi çok az ağrım var omuzlarım ağrıyo.biraz da öksürünce karnım.çok şükür iyiyim.belki önümüzdeki ay aşılama yapamış.benim için dualarınızı eksik etmeyin lütfen.ve kesinlikle ne hsg ded ne de laporoskopiden korkmayın.
Herkese Merhabalar,
ben de ilk defa bu ay ateş ölçme yöntemini denemek istedim, bana yardımcı olur musunuz?
22 Temmuz Pazar gecesi regl oldum. İkinci günden itibaren ateşimi ölçmeye başladım.
23 Temmuz Pazartesi 36,6
24 Temmuz Salı 36,6
25 Temmuz Çarşamba 36,5
26 Temmuz Perşembe 36,5
Bugün yani 27 Temmuz Cuam 36,8
bugün daha adetim tam olarak bitmedi bile çamur rengi akıntım var. Şimdi yumurtlamış mı oldum ben ya nasıl oldu ki ?
Adetliyken de ilişkiye girilmez ki
burda eurofertil de 70 tl idi
inşallah canımmm diğer aya nasip olur hayırlıysa.
hastaneye göre değişiyor canım biz sadece muayene ücreti ödemiştik başka ücret almamışlardı.
ama türkiyede en fazla 100e çıkar yani bence.
Tbrikler canim cok sevindim
hayirlisiyla benbis gelsin artik
Turk kahvesi mi?
ben saniyorum bu kadar erken yumurtlaman olacagini
dongun nasil uzun mu cok kisa mi?
bence yarin dusuk cikarsa birsye yok
ama 3 gun daha yuksek cikarsa tamam da cok erken daha ya
sen bilirsin akintin da yoksa herhalde yumurtlamiyorsundur kur falan da yapmadin di mi
tesekkurler kizlar
burda da iki kati diye dusuneyim ben maksimum.
rezene turk kahvesi iliskiden 1 sata once icilirse spermleri hizlandiriyor
esin sgara icyorsa icmesi iyi olabilir
benim hamile kaldigim ay tam yumurtlama gunumde kafe keyf yapmistik kocamla bir kahvecide icebilecegi en sert kahveyi icmisti ama zehir gibiydi resmenadini unuttum neyse o ay da hamile kalinca acaba etkisi oldu mu dedim ben de, bu ay da hadi gidelim aynisi ic dedim inat etmisti icmedi, turk kahvesi de icmedi sevmiyorum dedi durdu. o yuzdne bu ay yine zorliycam hiz problemi icin iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?