sansiniz olsa iyi olur
ama kafanizin rahat olmasi da iyi bir yandan oyle dusun
firsati bulursan gunune bakmadan iliskin olur
gonlunce olsun canim atesle ugrasmana gerek yok oyleyse
ben de dunden onceki gun oyle olmustum
markete gittik esimle gozum surekli pastalarda tatlilarda o zaman ates daha dusmemisti anladim ben zaten adet kapida :)
ama seninki hamislikten olsun, oglan bebekten olsun boyle tatliya duskunlugunkeske senin icin beklenmedik yukselme olsa ateste canim.
bir günaaaahhhhh gibi gizledim seniiiiiiii
kimse görmediiiiiiii seninle beniiiiiiiiiii
dilime dolandi kiz syendebir günaaaahhhhh gibi gizledim seniiiiiiii
kimse görmediiiiiiii seninle beniiiiiiiiiii
ben de farkettimşenaaaayy yeter be kızım amma okudunnnnnnnnn :))
özel üye olursan yapabiliyosun canımben de yarin spora basliyim 21 gunluk callanetics yapayim
vucudu iyi sekillendiriyor
iki gun yataktan kalkamiyor insan ama sonra dinc hissediyor
su gobegi eriteyim
bir de saclarimi boyatayim sari sacin bakimi cok zor ve yarin obur gun hamile kalirsam dipten cikan siyah saclar cok kotu gorunecek ve boyamam da mumkun olmiycak, koyu bir renk yapmaliyim
yon degistiyorum adet oldum diye uzulmemek icin
kizlar bu yazi tipi ayarlanmiyor mu her seferinde mi degistirmek gerekiyor
otomotik degismiyor mu hic, ugrasmasam ve bir karar verdigim sekilde kalsam
karanfilcecim
gitmene az kaldi di mi? ne yapiyorsun ?
aaaağlarkeeeen içiiiiiiiiim güüldüüüüü gözzzlerimmmmmm
bir günaaaaah gibiiiiiiiii giiiizzzleeediiimmmmmmmm
pekte severim beeeeeeeh
dilime dolandi kiz syende
cok severim
ben de farkettimarada yorumlarimi begenmenden hala okumakta oldugunu anladim
vay be herkesler dogru tahmın etmısSaci acik olan senayyyyy sensin dimi
esim esinin muhabbetini pek sevmiş şekerim. zaten bellıydı. hıc susmamacasına konustulargünaydınnn kızlarrrrbende bugün erkenciyim evde çok iş varrr :18: dün akşam hemen hemen hepinizden bahsettik kocişlerde sanki kırk yıllık arkadaş gibi sohbete daldılar.. ben başta korktum şimdi kocaların yanında kk konularına giremeyiz e biz ne konuşcaz diye ama öyle olmadı küçücük masada kocişler ayrı biz ayrı sohbet ettik zaman zaman.. böylece herşeyi konuşabildik.. bizim kocişler kk kardeşliğinin farkındalar demekki bizi rahat bıraktılar sohbet edilim diye bence
acayıp hosuma gıttı kocanızla muhabbetınız ya cok da guldumsormaaaa deryoşummm beni sinirlendirmekten çok hoşlanıyor..
hatun camı açayımmi sana karii sana diyorum kıs kıs gülüyo bu arada aç lan aççç bi an öncede dfol git diyorum..
aşkımmm akşam gelirken bişe istiyonmu b...k isityorum alırsın defolsana diyorum gülerek yine geliyor tabi ..daha elli tane şey bişey arıyr bulamıyor halbuki acil değil aşağıy indi camıda neden açtığı anlaşıldı giderken bide kornaya basmasıyla güne damgasını vurdu anlıycan sanki gelin konvoyu gidiyoröldürdü beni akşamda ben onu öldürcem haberi yokk
oy oyyy masalah sana ve yumurtana canımgünaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm
dün akşam işten gelirkenn şeytan beni dürttü servisten indim bir tane hastaneye girdim muayne olmak istiyorum dedim vee hastaneye girmeden sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vardı özelliklede sol girdim muayne oldum doktora dururmu anlattım serophene kullandığı glukofen kullandığımı adetimin 12 günü olduğunuu söyledim doktor yatırdı bir güelce muayne etti dediki evet pkosun dedi sağ yumurtalıklarında yumurta var ama çok küçük 2-3 mm şekilleride var dedi aklıma diğer doktorun dediği küçük küçük var sözü geldi neysee bide sol yumurtalıga bakalım dedi solda bir tana çok güzel yumurtan var dedibende hemen heycanlandımgerçeken mi dedim evet dedi doktorr hatta boyutu 20 mm dedi çatlamaya hazır durumda dedi.sana iğne yazayım dedi ovilitl mi ne onu ayzdı yarın sabah hemen vurun dedi c.tesi ilişki olsun dedi sonra gün aşırı devam et salıda kontrole gel çatlamılmı bakalım dedi ayyy doktorun odasından nasıl çıktığımı anlamadım yaa doktora dururmu anlatırken hemşiresi bana ne kadar güzel bilgili bir hastasın aferin sana dedi bende teşekkür ettim doktorra daha önceki doktorum bana zayıfla dediğini ve ben 5 kılo verdiğimi ve son 4-5 aydır adetlerimin 28-22-23 günlerde olduğunu söyledim akşam eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanelerdede yoktu getirtiyorlarmıs sabah ilk işim eczaneye gitmek oldu ama iğne yoktu sagolsunlar 20 dk depodan getirtiler ve iğnemi göbekden oldum iğneyi vurulduğum zaman çok az sinek ısırıgı gibi bir ağrı hissettim şuan sadece sağ kasığımd aağrı var d açok hafıff anlamadığım tek şey diğer doktorum niye o yumurtayı göremedi bana sadece küçğk küçük var demişti neyse tamda zamanında gitmişim dotora.2-3 gün bal tarçın çörekotu yedim 2-3 günde 2-3 tane kuru incir yedim iftar sonra falan bide serophene tabı artık neyin etkisi oldu anlamadım :). kızlarrrrrrrrrrrr bugun çok mutluyummmmmm benmde artık bir yumurtam var ve bende tavuklar gibi yumurtluyorum
ya daha dun fundayla konustuk. onalrda bır kere yaptırmıs yumos takıbı ve catlatma ıgnesısagol canım bana 36 saat demedi sadece sabah 9gibi iğneni vurun c.tesi ilişki dedi bende sabah 10da vuruldum iğneyi yanı c.tesi 21:00 de tam 36 saat olacak 21 den öncemi ilişki olması lazım acaba
everycım beklemedıgımız kırmızılarına cok uzuldum yenı dongun hayırlı olsunbu pozitif atmosferi bozmiyim dedim kiz
yoksa sabah ates 36,0 cikti ve beklenen sonher zamanki saatinde adett
ama iyiyim cunkuuuuu kocisss dun cok mantikliydi ve eve gelince mantiklica konustuk sperm testi yaptiricak
yokh iyiyim tatlim zorla uyandim yaizlanlari takip ediyorum simdi, ne guze kalabaligiz
sen 3. gunu dru uyuz etmemek ıcın gıt bacım amma velakın kendılerıne de kı hacı bak ben her ay takır takır tavuk gb yumurtluyorum zatı o sebeple sen bana yumrutlamam ıcın hııc yumos neyın verme sen bnm yumosu takıp et yeter deya kızlarrrr size bişi sorcam
ztn artık size sormadan wc ye bile gitmicem nerdeye
az kaldı o moddayım
neyseee ciddileşiyommmm möhim bi konu
şmdi benim bu Amaaa (kör) doktorum :) bana adetin 3. günü gel
klomen mlomen dedi ya yumoş yok diye.
şimdi benim yumoş vardı heralde anladıgım kadarıyla
yinede gidiyim mi 3. günü ben bu ayı kaçırmadan.
peki klomen fln derse ne diyim
bu ilacın bi zararı bi yan etkisi fln oluyomu nası bişey.
yoksa progesteron sonucumu gösterip yumurtlamışım ya ben deyip
hiç 3. günü gitmeyip direk 8 günü fln gidip yumoş takibine mi girsem erkenden.
ay napsam ben
bacım yaa bende bu ffe cok guvenıorum yaabu arada ff vip uyelik verdiamaaaa tabloya ve duruma gore yuzde 85 hamilesin diyordu, simdi adet oldum giriyorum kabul etmiyor yeni sayfayi baslatmiyor
ya ff yanilmadiiiiiiii ben dogru gunde yumurtlamisim ve doktorun gordugu de ikinciymis o zaman, catlamamis yumurta diycem ama oyle olsa tablom boyle olmazdi herhalde
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ooo cok uzuldumbu arada söylemişmiydim size hatırlamıyom
görümcemin de dış gebelikmiş
kürtaj yapmışlar ama bebek görübmüyo hiçbi yerde hala bulunamıyomuş düşmemiş
hastaneye yatırdılar ilaç veriyolar fln
kendi gitmezse ameliyat yapcaz demişler
allah korusun çok fena bişi kızlar bu yaa
canım cok gecmıs olsun. ıyı haberlerle gelmene cok sevındım.dualarımız senınle ınsallah guzel seylere vesıle olacak bu yasadıkalrınslm kızlar hatırlarsanız p.tesi günü hsg sonucunda 2 tüpümünde tıkalı olduğnu öğrenmiştim.dün doktorla randevum vardı ve aç mısın dedi.bende orucum zaten yani acım diyince hadi yapalım bugün ameliyatı dedi ve dün ameliyat oldum.çok şükür 2 tüpüm de açılmış.şimdi çok az ağrım var omuzlarım ağrıyo.biraz da öksürünce karnım.çok şükür iyiyim.belki önümüzdeki ay aşılama yapamış.benim için dualarınızı eksik etmeyin lütfen.ve kesinlikle ne hsg ded ne de laporoskopiden korkmayın.
ayy bugün benimde deli gibi tatlı çekiyor canımm.
bende kadayıf yapmayı düşünüyorum.gidip alıcam birazdan
şöyle şerbetli şerbetliiiiii
özel üye olursan yapabiliyosun canım
evet canım 7 gün kaldı.. Ramazan girdi hiç bişey yapamıyorum aslında temizlik yapmam lazım heryeri şöyle bir silip süpürsem ama yapamıyorum yemek ve bulaşık başka bişeye çalışmıyorum.
dilime dolandi kiz syende
cok severim
ben de farkettimarada yorumlarimi begenmenden hala okumakta oldugunu anladim
şenaaaayy yeter be kızım amma okudunnnnnnnnn :))
yaaa eveeeetbenim de güllaçç az tatlı, soğuk ve su oranı fazla off offf
ohhhhhhh afiyet olsunnn
bende inş becerebilirim
malum regl arifesndeyim ben krizler boşa degil
haa pardon regl mi dedim
üstüne görcem de bikaç güne kadar
o yüzden
ben tatlıya tatlı demem şerbeti bol olmayıncaaabenim de güllaçç az tatlı, soğuk ve su oranı fazla off offf
eşin yanında olmayacaksa ateş ölçmenin ne anlamı varkiNe yazik ki rahat degilim stres topuyum.
Rahatlasam ne iyi olur
ates olcuyorum olcmesem mi?
neeeey kadayıf mııı
bak yaa zatı orucluyum aksam ıcın haın planlar kuruyorum kendımcee sımdı sızde bole seyler soleyınce tutamıom kendımı
ben tatlıya tatlı demem şerbeti bol olmayıncaaa
ayy gerçi ben tatlının her türünü severim.oruçken canım sadece tatlı istiyorrrr
eşin yanında olmayacaksa ateş ölçmenin ne anlamı varki
bence ölçme diğer ay ölçersin
bende oruçluyum canımcım zaten ondan bu iştahım.
oyy hava çok sıcak dışarı gitmeye halim yokkkk
ben hiç hazır almam hazır aldığım güllaçla doymam çünkü.. bol bol olacak :))yaaa eveeeet
bende yapayım dıorum gullac
tansasta satılıo gullac yufkası
nası yapcam bılmıom ama bılenınız varmı hanımlar. bıde gzuel oluomu ole tansasdakı hazır gullac yufkasıyla?
evet tabıı ustune goreceksın. adet de neymıs bacım aaaa
ben tatlıya tatlı demem şerbeti bol olmayıncaaa
ayy gerçi ben tatlının her türünü severim.oruçken canım sadece tatlı istiyorrrr
eşin yanında olmayacaksa ateş ölçmenin ne anlamı varki
bence ölçme diğer ay ölçersin
bende oruçluyum canımcım zaten ondan bu iştahım.
oyy hava çok sıcak dışarı gitmeye halim yokkkk
dısarda ne yapcan zatı kızzz
bosver cıkmaa
ben actım klımayı takılıyorum bole evde yaa
baska turlu mumkun dııl bnm ev nerdeyse 12 saat gunes goruo anasını satayım cayır cayır yanıooo
karanfilce, everythingwillbegreat+, shnaay+, nisbhr+, yokh+
ayy hepiniz arkadaşımsınızkendi kendimin de arkadaşı olabiliyo muyum acaba :111:
tamam sustum sıcak başıma vurdu :111:
bahar anladik yahu serbetli tatliya bayiliyorsunaksama bol bol yeee
ben de sutlu ve biskuvili hafif tatlilari severim daha cok
bugun yemek derdim yok cok mutluyum disari cikicaz esimle
sonrasinda da dondurmaciya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?