• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetin 2. günü --
adetin 3. günü --
adetin 4. günü --
adetin 5. günü --
adetin 6. günü --
adetin 7. günü --
adetin 8. günü --
adetin 9. günü --
adetin 10. günü --
adetin 11. günü --
adetin 12. günü --
adetin 13. günü --
adetin 14. günü --
adetin 15. günü --
adetin 16. günü --
adetin 17. günü --
adetin 18. günü --
adetin 19. günü --
adetin 20. günü --
adetin 21. günü --
adetin 22. günü --
adetin 23. günü --
adetin 24. günü --
adetin 25. günü --
adetin 26. günü --
adetin 27. günü --
adetin 28. günü --
adetin 29. günü --
adetin 30. günü --

canım al sana tablo yanlarina yazarsın atesi ve calisma gunlerini

tatlım süpersin ya :48::48::48::48: ben şincik bunu kopyalıcammı yoksa farklı kaydet diyo hangisini yapcam :26:

ya kızlar ben o bahsettiğiniz siteden bişey anlamadım kendimiz liste oluştursak olmazmı aynı şey değilmi.yoksa o sitede farklımı yorumluyolar.?:26::26::26::26:

canım olmuyosa yapıcak bisey yok ama cok guzel bir site ve daha iyi degerlendiriyor, ben cok faydalandım, bir sürü tablo da inceleyebiliyorum ayrıca... nesi olmuyo ben onu anlamadım?

hoşgeldiniz arkadaşlar hepinize boö atelşli ve bebişli aylar dilerim inşallah ateş ölçmeden faydalanarak hemen hamile kalırsınız sitede tablo oluşturamayanlar bende anlamıyorum diye tablomu liste halinde yazıp koyuyordum ondanda anlasılıyor ve bence liste halinde yazılanlar daha açık bi şekilde duruyor alt alta olduğu için ateş daha net gözlemlenebiliyor umarım tez vakitte gelir bebişleriniz :71::71:

ya kızlar ben o bahsettiğiniz siteden bişey anlamadım kendimiz liste oluştursak olmazmı aynı şey değilmi.yoksa o sitede farklımı yorumluyolar.?:26::26::26::26:

tatlım orda bazı kızlar adres vermiş tıklayınca tablo çıkıyo öyle yorumluyolar çok kolay oluyo ama ben pc özürlü olduğum için beceremedim:37::9::9::9::9::9:

tatlım süpersin ya :48::48::48::48: ben şincik bunu kopyalıcammı yoksa farklı kaydet diyo hangisini yapcam :26:

kopyala canım öyle de olur sonra daha cicili tablo yazarız simdi annem bi taraftan, esim bi taraftan telefon susmadı.... sakinleseyim ugrasir yaparım size en birinci cizelgeden :16::16:

hoşgeldiniz arkadaşlar hepinize boö atelşli ve bebişli aylar dilerim inşallah ateş ölçmeden faydalanarak hemen hamile kalırsınız sitede tablo oluşturamayanlar bende anlamıyorum diye tablomu liste halinde yazıp koyuyordum ondanda anlasılıyor ve bence liste halinde yazılanlar daha açık bi şekilde duruyor alt alta olduğu için ateş daha net gözlemlenebiliyor umarım tez vakitte gelir bebişleriniz :71::71:

sağol canım hb :16:evet çok zor geldi o site bana bende yazarak yapcam inş. topiğiniz uğurlu gelir canım hepimiz biran önce bebişlerimize kavuşuruz :29::29:

hoşbulduk canım.iyi dileklerine amiiiiinn diyorum.inşallah hepimiz evvel Allah sonrada ateş ölçme yöntemi sayesinde bebiş sahibi oluruz.hayatta herşeyin bi sebebi var belki bizim sebebimizde bu yöntem olur.

bilmiyom zeloşum kaç gündür var ara ara vuruyo ağrı.üşüttüm mü ne yaptım?

tatlım kendine dikkat et ağır falan kaldırma inş. bize müjde verirsin canım hamileliğin ilk döneminde bel ağrısı olur bebiş ben burdayım sinyali yollar inş. burda bizlere müjde vermek nasip olur güzel arkidişime:29::48::48::48::48:

canolar..ben kaçıyorum sabah beri pc başındayım böyle oldum :37::37::37: yarın annemlere gidicem 1 -2 gün olamayabilirim....kendinize iyi bakın ....sakın haa biyere gitmeyin....

özleyin beni anacım....:9::9::9::9::9::9:

ateş ölçecek arkadaşlar sizlere tavsiyem fertility friend adlı siteye üye olun
süper bir site ateşinizi ölçerek yumurtlamanın olup olmadığını görebilirsiniz

Son düzenleme:
canolar..ben kaçıyorum sabah beri pc başındayım böyle oldum :37::37::37: yarın annemlere gidicem 1 -2 gün olamayabilirim....kendinize iyi bakın ....sakın haa biyere gitmeyin....

tamam canım.özletme kendini canım.kendine iyi bak.öptüm byyyyy

tamam canım annenlere selamımızı söyle babanada iyi dileklerimizi kocaman öpt. canım byyyyyyyyy:54::54::48::48::48::48::48:

tatlım kendine dikkat et ağır falan kaldırma inş. bize müjde verirsin canım hamileliğin ilk döneminde bel ağrısı olur bebiş ben burdayım sinyali yollar inş. burda bizlere müjde vermek nasip olur güzel arkidişime:29::48::48::48::48:

inşallah canım.ama zannetmiyorum.şimdiden olurmuki daha reglime 12 gün var. :26::26::26::26::26::26:

gidiyo musun güzelcim... iyi gez-toz bakalım misler gibi...ohh sefan olsun :80: :80:

ateş ölçecek arkadaşlar sizlere tavsiyem fertility friend adlı siteye üye olun
süper bir site ateşinizi ölçerek yumurtlamanın olup olmadığını görebilirsiniz

mrb ronyacım nasılsın :16:canım ben oraya üye olmayı beceremedim:9::9::9:

Back
X