• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzucum kaçıncı gündesin sen
benim genelde 12 ile 14. gün arası senin bahsettiğin gibi şiddetli kasık agrım olur hatta adım attıkça yumurtalıklarım sancır agrısı bacaklarıma vurur
ama doktor hep yumurtladıgımı söylüyor
adetlerim düzenli ama pko var bende

bendede pko var adetlerim düzensiz bu ay cyclo progynova ve klomen günde 3 defa kullanıyorum yarın 12. günüm.korkuyorum daha önce günde 2 tane içiyodum klomen bu ay 3 e çıkardık 2 kullanırken çatladı ama 16. günde bu ay erken olsun die öle vardi dr.ama agrılarım çok olunca korktum açıkcası ateşimde 2 gündür aynı 36.1 çıkıyo yükselse tamam yumurtladım dicem çünkü yüksekken düştü 36.1 e bak böle tablom
adetin 5. günü -36.7 bugün adetim bitti.
adetin 6. 36.3
adetin 7. 36.3
adetin 8. 36.3
adetin 9. 36.2**
adetin 10. 36.1 **
adetin 11. 36.1 ilk ölçtüğümde hemen sonraki ölçtüğümde ise 36.2 çıktı yataktan kalkmadan yani arka arkaya ölçtüm.
bakalım yarın ne çıkıcak.yani normalmi bu agrılarım

zelalcım bende çıkıyodum seni gördüm bi selam verip öyle gideyim dedim.bittimi fatmagül.

bendede pko var adetlerim düzensiz bu ay cyclo progynova ve klomen günde 3 defa kullanıyorum yarın 12. günüm.korkuyorum daha önce günde 2 tane içiyodum klomen bu ay 3 e çıkardık 2 kullanırken çatladı ama 16. günde bu ay erken olsun die öle vardi dr.ama agrılarım çok olunca korktum açıkcası ateşimde 2 gündür aynı 36.1 çıkıyo yükselse tamam yumurtladım dicem çünkü yüksekken düştü 36.1 e bak böle tablom
adetin 5. günü -36.7 bugün adetim bitti.
adetin 6. 36.3
adetin 7. 36.3
adetin 8. 36.3
adetin 9. 36.2**
adetin 10. 36.1 **
adetin 11. 36.1 ilk ölçtüğümde hemen sonraki ölçtüğümde ise 36.2 çıktı yataktan kalkmadan yani arka arkaya ölçtüm.
bakalım yarın ne çıkıcak.yani normalmi bu agrılarım
kuzucukum ben ilk defa tablo yapıyorum daHA önce hiç ateş ölçmemiştim o yüzden yorumlamayıda hiç bilmiyorum inan
yani benim hep agrılı olur ben pkodan dolayı diyorum ama düzenli adet görüyorum yumoşlarımda çatlıyor
doktora sormuştum yumoş zamanı çok agrım oluyor diye bu güzel bişey yumurtladıgını hissediyorsun işte bu yumurtluyosun demek dedi ama açıkcası cevabı beni pek tatmin etmemişti

canım bak asagida resmi var My Home Page yazan yere basıyosun dimi?

$Picture 1.webp

üf ya harbiden beceriksizim saracım ya zeynonun yaptığı liste kopyalanmıyo sola tıklıyom kopyala çıkmıyo:84::84::84::84::84::84::84:

Solda SHARİNG yazan yere tıkla...HOME PAGE SETUP yazan yere tıkla...

Your Charting Home Page Web Address: Yazan yerin altındaki kutunun içinde 2d6ba9 Ovulation Charts buna benzer çıkacak olan yazıyı kopyala ve yapıştır...

Kızlar sanırım tabloyu nasıl koyacağınızı arıyorsunuz...

Back
X