• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba canım bugün çok işim vardı çok yoruldum.dahada bitmedi.yarın misafirim var.bende seni özledim.:54::54::54::54::54:

desene yarında yoksun :43:inş. yarın herşey yolunda gider canım :13:kendine dikkat et yarın çok yorulma ne olur ne olmaz :49::49::40::40:hadi inş. canım:48::48::48:

kızlar benim tablom bu :
adetin 5. günü -36.7 bugün adetim bitti.
adetin 6. 36.3
adetin 7. 36.3
adetin 8. 36.3
adetin 9. 36.2**
adetin 10. 36.1 **
adetin 11. 36.1 ilk ölçtüğümde hemen sonraki ölçtüğümde ise 36.2 çıktı yataktan kalkmadan yani arka arkaya ölçtüm.
adetin 12. 36.1 ilk ölçtüğümde hemen sonrakinde 36.2 ben yumurtlamadımmı ya. ne olur bilenler bi baksın ya.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
metuka zelalca+ GÜLCEZA lightlife sara_28+ S&U yuba

yavru kuslar nasilsiniz?

soyle bir bakiyim dedim......annemlerdeyim...her an gidebilirim....

zelllaaallll kiz aferin sana...sen bu isi cozucen bacimmm:97::97::97:

desene yarında yoksun :43:inş. yarın herşey yolunda gider canım :13:kendine dikkat et yarın çok yorulma ne olur ne olmaz :49::49::40::40:hadi inş. canım:48::48::48:

sağol canım.inşallah ama daha adetime var canım.hayırlısı olsun.inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz.

yavru kuslar nasilsiniz?

hoşgeldin metukacım nasılsın canım ben çok yorgunum.belim kırılıyo sanki.:59::59::59::59::59::59:

insallah canim benimde en buyuk temennim bu ama gecen ayda ayni derecede sabitlenmisti ondan dolayi biraz umudumu yitirdim yinede son gune kadar hep olur diye bekliyorum.

yuba canım inşallah hamilesindir.test yapsana bak şimdi bizde merak ettik.

sağol canım.inşallah ama daha adetime var canım.hayırlısı olsun.inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz.

hoşgeldin metukacım nasılsın canım ben çok yorgunum.belim kırılıyo sanki.:59::59::59::59::59::59:

yuba canım inşallah hamilesindir.test yapsana bak şimdi bizde merak ettik.

oy oy oy oy kiyamam sana.........umarim guzel birseyin habercisidir...:49::49::49::49:

yavru kuslar nasilsiniz?

hg canım :48:nasılsın bebem nasıl ama çok uğraşıyom bişeyler öğreneyim diye:9::9::9:annenlere çok selamımı söle canım babanada geçmiş olsun dileklerimi sakın unutma:27::48::48::48:

ben de bugun ccook yoruldum....kardesimle alisverise gittik...haydi ordan cengelkoye kooosss......islerimizi hallettik....CINARALTI adli bir cay bahcesi varrr..orada 1 cay ictik..gene kostur eve gel...yemek hazirla ..

kos babam koss..simdide tv izliyoz....

ben de bugun ccook yoruldum....kardesimle alisverise gittik...haydi ordan cengelkoye kooosss......islerimizi hallettik....CINARALTI adli bir cay bahcesi varrr..orada 1 cay ictik..gene kostur eve gel...yemek hazirla ..

oh ne güzel dinlen canım bende şimdi geldim adam başladı şimdiden homurdanmaya o uyuyunca anca rahat takılırım:9::9::9:

canım benim ya kıyamam sana desene bugün ikimizin yorulma günü.:9::9::9::9::9::9::9:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
metuka zelalca+ sara_28+

3 silahsorlerrrr:1::1::1::1::1::1:

ben çıkıyorum kızlar işlerimi bitirirsem gene gelirim.öptüm sizi byyyyyy

metuka bebeğim biraz adamla ilgileneyim sonra görüşürüz tatlım öpt byyyyyyyy:48::48::48:
(metuka tatlım msn ye fotomu koydum gördünmü:9::9::9::9:)

Back
X