yook canım ya o nerden çıktı anlamadım o benim tablom değil
şimdi tekrar denedim
http://www.fertilityfriend.com/ttc/myhomepage.php
canım yine olmamış zeynoya sor o iyi biliyo sana anlatır tatlım:13:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi tekrar denedim
tatlım benim anladığım kadarıyla herkes veya şöle diyim bir kadın herzaman ayın ortasında yumurtlamıyor bazıları adete yakın yumurtluyor o yüzden geç döllenme oluyo zaten seninkide biraz geç çatlamış ne olur adetin zamanında gelir ama inş. hamişsen geç döllenme olur inş. bebişin seninledir canımbenimde öle olmuştu ayın sonunda yumurtam çatlamıştı geç döllenme erken gebelik dediler ama benimki 6 haftalıkken düştü
![]()
Çok geçmiş olsun canım. Bu ay şehir dışındaydım ben ve eşimle düzenli olarak görüşemedik. Bu ay çok ümitli değilim o sebeple. Ama Allah ol derse olur tabi ki, ayda 1 kez eşiyle birlikte olanlar da hamile kalabiliyor, Rabbim nasip ettikten sonra bizim dememiz boş. Hayırlısı artık. Rabbimden en güzelini diliyoruz. Hayırlısı olsun herkes için. Herkesin gönlünün muradını versin Rabbim.
canım kupayı hakettin çok güzel olmuş
![]()
15.gün=35.51.gün=36.2 (regli başladı)
2.gün=36.1
3.gün=36.0
4.gün=35.5
5.gün=35.6
6.gün=35.6 (regli bitti)
7.gün=36.1
8.gün=36.1
9.gün=36.2
10.gün=36.3
11.gün=36.4
12.gün=36.1
13.gün=36.3
14.gün=35.5(bir saat erken yataktan kalkmadan ölçtüm)
hadi tatlım inş. bize müjde vermek nasip olur canımRabbim umudunu boş çevirmesin bebem
![]()
tatlım benim anladığım kadarıyla herkes veya şöle diyim bir kadın herzaman ayın ortasında yumurtlamıyor bazıları adete yakın yumurtluyor o yüzden geç döllenme oluyo zaten seninkide biraz geç çatlamış ne olur adetin zamanında gelir ama inş. hamişsen geç döllenme olur inş. bebişin seninledir canımbenimde öle olmuştu ayın sonunda yumurtam çatlamıştı geç döllenme erken gebelik dediler ama benimki 6 haftalıkken düştü
![]()
şimdi tekrar denedim
amın cnm çok sağolll
benım adetın 20. günü oldu yumurtalam şuanda 29. gündeyım beklıyorum bakalım
canım sayfada calender yazan yerın üstünde home page setup cıkıyor onu tıkla
sonra acılan sayfada your chartıng yazan satırın altındakı lınkı tıkla kopyala buraya yapıştır
inş. kırmızıların gelmez canım geç döllenmeler daha zor oluyo canım günün geçer geçmez kanda baktır ben bekledim ve hata ettim inş. mucizen seninledir canımdur bi tablona bakayım
![]()
33939a Ovulation Charts
bak benım tablom bu ve bugun kremsı akıntı geldı sıte
belırtılere göre (çoğunlugun yasadıgı belırtıye göre )
bunu bugun işaretledım ve yüzde 15 gebe dıye tahmın yürütmüş
minicim canım yumurtlamadan 7 gün sonra ateşin birden düşmüş yerleşme düşüşüne benziyo canım sonrada tekrar yükselmiş maşallah canıminş. canım bebiştir Allahım umudunu boş çevirmesin inş.
![]()
geç döllenme daha zor mu hamıle kalıyorr
amın inşalllahhhh
33d8e9 Ovulation Chartsff yi anlamaya çalışıyorum hala
benim 20. günde yani 36.6 ateşle yumurtladığımı sölüyorr
bakalım ben 33- yada 34 günde regl oluyorum daha 6 gün var:78: