• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyleyim yaaa,ahhh ah,napcam ben bu halimi bilmem,sabah dr agittim,dr un toplantısı vardı,gecikti,öğlen geçmişti benim işim bittiğinde,sonra bi arkadaşa uğrim bari,zaten akşam oldu dedim,ordan eve uğrayıp iğneyi aldım,vurdurmaya gittim,ordan mağazaları dolaştık,indirim var baya bi çünkü,ordan yemek yedik,kk deyim,galiba ben gerçekten çok gezentiyim.
hofffffffffffffffffffffffffffffffffffff:10:
bak demedikmi gezenti diye evde durmuyonki
ay kıyamam sana:48::48: canım sen hamişsin deme Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin canım:nazar::nazar::nazar::70::70::70:
sagol canım evet hamişim darısı sizlere inşallah bekletmeden gelir bebişler

bak demedikmi gezenti diye evde durmuyonki

sagol canım evet hamişim darısı sizlere inşallah bekletmeden gelir bebişler

amiiiiiiiinn birsencim Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.sende ateş ölçme yöntemiylemi hamile kaldığını öğrendin?

zeynocum verdiğin linklere baktım tatlım...değerleri benden daha kötü olanların bile yavruları sapasağlam doğmuş...bazı şeyleri tevekkül etmek gerek diye düşünüyorum...kesinlikle yaptırmıycam amniyosentezi...hepinizi çok öpüyorum ve ben çıkıyorum artık...biraz meyve yiyip yatıcaz biz şekerler..öptüm sizi..dualarınızı eksik etmeyin...:nazar::38::38:

kardelen yine yorum yazmamış...geçmiş olsunu esirgemiş sanırım bizden..yoksa yine kafasımı dağınık acaba bilemedim..şimdi leyloş yine sitem etmiş diyecek ama ben hertarafa bugün derdimi yazdım...ondanda geçmiş olsun demesini beklerdim...mutlaka yazdıklarımı görmüştür yani dimi...:nazar::31:

$dugun_pastasi_2[1].webp
bu da benden size olsun,inşallah doğru resim gelir

zeynocum verdiğin linklere baktım tatlım...değerleri benden daha kötü olanların bile yavruları sapasağlam doğmuş...bazı şeyleri tevekkül etmek gerek diye düşünüyorum...kesinlikle yaptırmıycam amniyosentezi...hepinizi çok öpüyorum ve ben çıkıyorum artık...biraz meyve yiyip yatıcaz biz şekerler..öptüm sizi..dualarınızı eksik etmeyin...:nazar::38::38:

kardelen yine yorum yazmamış...geçmiş olsunu esirgemiş sanırım bizden..yoksa yine kafasımı dağınık acaba bilemedim..şimdi leyloş yine sitem etmiş diyecek ama ben hertarafa bugün derdimi yazdım...ondanda geçmiş olsun demesini beklerdim...mutlaka yazdıklarımı görmüştür yani dimi...:nazar::31:

hadi yaaa,gördün mü kandım bile.

napim birsencim,sevdiğim arkedeşlerim toplaşmış,bensiz olar mı hiç?
leyloşum,sana topicte mesaj yazdım kuzu,tekrar yazmıyom buraya,okursun nasılsa:34:

leyloşum,yazdığımı görmedin sanırsam kuzu.:16:

kardelen5233
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Orkide

Giriş tarihi Apr 2010
Mesajlar 8,323
leylacım,ben üçlü testi yaptırmaya gerek bile duymazdım canım,çünkü çok kişiyi aynen senin gibi ihtimaller şüphesiyle günlerce uykusuz bırakıyolar,amniyosentezde bile kötü dedikleri bebekler sağlam doğdu ve ben zaten aldıramıcaksam çocuğumu hiç öğrenmem daha iyi.
ama şu saatten sonra,bi kerte aklına şüphe düşürdükleri için,mecburen yaptırırsın,ben korkmana gerek olmadığını düşünenlerdenim,içini ferah tut lütfen.

leyloşum,yazdığımı görmedin sanırsam kuzu.:16:

görmedim tatlım ya...30lular topicinemi yazdın...kafam karman çorman bugün hiç iyi değilim..kötü bir gün geçirdim..ama şimdi moralim daha iyi Allahıma şükürler olsun...bakacam yazdıklarına kardelencim...öptüm canım...:nazar::38::38:

Back
X