hayırlısı tafçıımm geçen ayda 14.gün yumurtlamışsın.. ateş yükseldiğinde yumurta çatlamışmı yoksa yeterliği olgunluğa ulaşmı demek? birde grafiğindeki opk ne anlama geliyo hani şu + lar? ovulasyon testimi?
yukarıda yazıyor test diye kısımda işaretliyorsun.yumurtan çatlayacak olgunluğa gelince hormonun da yükseliyor çatlatabilmek için o yüzden testin pozitif sonuç veriyor maksimum 2-3 gün pozitif sonucu görürsün sonra çatlamalı yani bilemiyorum hormon pik yapınca çatlar yumurta pik yapmazsa çatlamaz onu çatlatan hormon çünkü. Çatlama sorunu olanlara da doktorun yaptığı çatlatma iğnesinde de zaten o hormon varvücut üretemediği için o hormonu dışarıdan müdahaleyle hormon enjekte ediliyor diye düşünüyorum ben bilmiyorumkismilediyelimki yumurtam çatlamadı ovulasyon hep pozitifmi verir?
birde nerden onu işaretliyosun + olarak bende ovulasyon testi yapıyorumda ordada işaretleyim.
yukarıda yazıyor test diye kısımda işaretliyorsun.yumurtan çatlayacak olgunluğa gelince hormonun da yükseliyor çatlatabilmek için o yüzden testin pozitif sonuç veriyor maksimum 2-3 gün pozitif sonucu görürsün sonra çatlamalı yani bilemiyorum hormon pik yapınca çatlar yumurta pik yapmazsa çatlamaz onu çatlatan hormon çünkü. Çatlama sorunu olanlara da doktorun yaptığı çatlatma iğnesinde de zaten o hormon varvücut üretemediği için o hormonu dışarıdan müdahaleyle hormon enjekte ediliyor diye düşünüyorum ben bilmiyorumkismile
Kızlaaar selam,
Eşimin kaldığı otelden şimdi geldim;umarım tutturmuşuzdur :içelim:,bu ay sadece ateş ölçeceğim;ovulasyon testi 1 tane kalmıştı,dün sabah yaptığımda negatifti,başka da almiicam! Bugün ölçemedim haliyle :kedi: Juliacım yaa;evet yine iyi dayandılar benim kukkuriler;ne biliiim şekere hemen alışıp abartacaklarını :uhm:
canım inşallah olmuştur kaydirigubbakcemile3
nerdeeeeeeeeee....tutturamadık baksanaJulia'nın da dediği gibi umarım tek atışta tutmuştur :ecrin_bebek:
Hepimizinki tutsun işşşalllaaaaaaaaaah
nerdeeeeeeeeee....tutturamadık baksana
Gebemi işte erkeklere fazla yüzvermeye gelmior coşuorlar,senin spermler de fazla şımardılar sonları helak oldu :)))
Hadi bakalım artık mucizeni beklios:)
gebemi haberin yok sanırım duruşah düşük yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?