Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilk sayfayi duzenledim

bebisimolsun ve naz dan haberim yok gunleri gelmis

nazlimin dpo15 ama atesi dusmus malesef

suzanin daha 9 gun var bata, ates simdi yukseliste

9 ay sen ne zaman dpo8 oldun ya bu ay ne cabuk gecti ben senin gecen donguden bu yana hic hatirlamiyorum, hadi az kalmis

simdilik boyle yakin haberler

yeniden merhaba canlarım.bazılarınız beni tanır.ben temmuzdan bu yana pek girmiyordum.zaten o arada da ateşimi ölçmedim.sizi ara ara takip ediyorum.bazılarımız hamiş kalmış bile.rabbim kucaklarınıza da almayı nasip eder inşallah.

bu zaman zarfında hsg yaptırdım ve malesef bi tüpüm tamamen tıkalı diğeri de işe yaramayacak kadar minimal açıkmış.ve tabii ameliyat oldum.temmuzun sonunda ve ameliyattan sonraki ilk adetle ben doktoruma başvurdum.va dr klomen verdi bittikten 2 gün sonra kontrole çağırdığında 2 adet büyümüş yumoş görünce aşılama yapalım mı dedi.zaten aşimle sürekli kararsız kalıyorduk ve aşılama yaptırmaya karar verdik.aşılamamı 14 eylülde oldum ve bunun üstüne tekrar ateş ölçmeye başladım.tabii döngünün biraz ortasından başlamış oldum ama hadi hayırlısı.rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.4 gün sonra tahlil yaptırıcam dua edin benim için lütfen.

hadi bide ateş tablomu paylaşayım gerçi erken ama özlemişim yorumları.daha şimdi çok erken ama yorumları bekliyorum.siz ne hissediyorsunuz.

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yeniden merhaba canlarım.bazılarınız beni tanır.ben temmuzdan bu yana pek girmiyordum.zaten o arada da ateşimi ölçmedim.sizi ara ara takip ediyorum.bazılarımız hamiş kalmış bile.rabbim kucaklarınıza da almayı nasip eder inşallah.

bu zaman zarfında hsg yaptırdım ve malesef bi tüpüm tamamen tıkalı diğeri de işe yaramayacak kadar minimal açıkmış.ve tabii ameliyat oldum.temmuzun sonunda ve ameliyattan sonraki ilk adetle ben doktoruma başvurdum.va dr klomen verdi bittikten 2 gün sonra kontrole çağırdığında 2 adet büyümüş yumoş görünce aşılama yapalım mı dedi.zaten aşimle sürekli kararsız kalıyorduk ve aşılama yaptırmaya karar verdik.aşılamamı 14 eylülde oldum ve bunun üstüne tekrar ateş ölçmeye başladım.tabii döngünün biraz ortasından başlamış oldum ama hadi hayırlısı.rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.4 gün sonra tahlil yaptırıcam dua edin benim için lütfen.

hadi bide ateş tablomu paylaşayım gerçi erken ama özlemişim yorumları.daha şimdi çok erken ama yorumları bekliyorum.siz ne hissediyorsunuz.

gecmis olsun canim
insallah asilaman olumlu sonuclanir bebegin gelmistir bu ay
:16:

gunaydin
ayy ogretmenken pazar gunleri hic sevmedim ben
ozellikle pazar aksamlarini:1:
gerci ogrenciyken de sevmezdim
pazar aksamini kim sever ki :1:
afiyet olsun ben corbami ictim oyle gecistirdim istah pek yok
:54:

hele küçükken pazarları evde banyo sırası olurdu
nefret ederdim banyo yapmaktan hele soğukta:41:

Teşekkürler canım arada eve uğramak için vaktim oldu da ankaraya geldim. Şu an evimdeyim. Valla ev gibisi yok. Yarın da istanbula gidiyorum :(
Geldi mi yumurtan sonunda? Topik açacağım demişsin açtıysan ben de uğrayayım bile belki formül budur. Sonra da ben açarım. Adı da "denemediğim bir bu kaldı" :1:

merhaba hoşgeldin
çok yoruluyorsundur. kolay gelsin sana, ama hangi iş yorucu değil ki
yumurtam ateşe göre gelmek üzere ama geç geldi nerelerde takıldı bilmem
bu yumurta adam olur mu onu da bilmem çünkü ya erken geliyor ya geç kalıyor.
biraz yaramaz mı ne?:1:
topik açamadım
sen aç sana geliriz artık:8:
senin topik adı güzelmiş.

gunaydin
ayy ogretmenken pazar gunleri hic sevmedim ben
ozellikle pazar aksamlarini:1:
gerci ogrenciyken de sevmezdim
pazar aksamini kim sever ki :1:
afiyet olsun ben corbami ictim oyle gecistirdim istah pek yok
:54:

kimseeeeeeeeeeeeeeeee sevmez:14:

ohhh ben de mi çorba içsem
eşim geç yatmış o kalkana kadar ikindi olur
:56: acıktımmm

günaydın kızlar:3:
keep:3:
gece yarisi kalkmissin:ssz:
sonra rahat uyuyabildin mi bari
ay sorma canım ya, azıcık uyudum ama en kritik günlerde ateş değeri böyle güme gitmiyor mu, can sıkıcı..bi de rüya gördüm, rüyamda şöyleydi artık ilişki hamilelikle sonuçlanmayınca direk adet geliyormuş, düşük yaptım rüyamda:27: sanırım ben de bela savdım

kızlar benim de günüm gelmiş gibi.bu ay inanın hiç bişi takip etmedim.dün komşu topikimize yazarken hesapladım ne zaman çatlatma iğnesi oldum bugün kaçıncı günümdeyim die.benim bu ay çatlatma iğnesi işe yaramadı zaten.yumoşlarım büyüdü büyüdü gelişti ama çatlamadan kaybolup gitti.5 tane yumoşi vardı.ilk ikisi 2.hafta diğer 3 üde 3. hafta gelişmişti.sanırım bu ay ki yumoşlar kalitesizdi.o yüzden adet olacagım günü bekliyorum ben.zaten eşimle çapa infertilite klinigine başladık.eşimin sperm testi yenilenecek.bende adetin 3. günü testlerimi tekrarlıcam.yani önümzdeki ay aşılama sürecine adım atacaz ama bir sonraki aya kalacak tabi.yani kısmet olursa kasımda ilk aşılamam olacak.bende durumlar böyle kızlar...çekilecek çilem varmış ve bitmemiş....

selam kızlar herkese ıyı pazarlar

kızlar benim de günüm gelmiş gibi.bu ay inanın hiç bişi takip etmedim.dün komşu topikimize yazarken hesapladım ne zaman çatlatma iğnesi oldum bugün kaçıncı günümdeyim die.benim bu ay çatlatma iğnesi işe yaramadı zaten.yumoşlarım büyüdü büyüdü gelişti ama çatlamadan kaybolup gitti.5 tane yumoşi vardı.ilk ikisi 2.hafta diğer 3 üde 3. hafta gelişmişti.sanırım bu ay ki yumoşlar kalitesizdi.o yüzden adet olacagım günü bekliyorum ben.zaten eşimle çapa infertilite klinigine başladık.eşimin sperm testi yenilenecek.bende adetin 3. günü testlerimi tekrarlıcam.yani önümzdeki ay aşılama sürecine adım atacaz ama bir sonraki aya kalacak tabi.yani kısmet olursa kasımda ilk aşılamam olacak.bende durumlar böyle kızlar...çekilecek çilem varmış ve bitmemiş....

naz kuzum tedavı surecın hayırlı olsun ıns
en ıyısını yapmıssın takıp etmemekle kafanı bosaltmıs olursn brz canım
bebegın gelsın hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz :16:

veee kızlar dun gece yıne aynı sahne
peceteye kan geldı yıne delırdım hmn dru aradım
bana yıne aynı seyı dedı
cok fazla panık yapıyosun ltfen suanda yapman gereken sakın olup yatmak ve dınlenmek
zaten suanda aldıgın tedavı dısında ınan yapılabılecek baska bsy yok dedı
acıle goturuyodum kocam sakınlestrdı snra dr bıle ne dıyo sen napıyosun dıye.
Elımde degıl korkuyorum ve tekrar tekrar gorursem ıyıce kotu olucam
allahım aklımı korusun yardım etsın bana 1 haftayı gecırmem ıcın......

nazcim hayirli olsun tedavin
yokh onemsizdir insallah
sakin olmaktan baska yapilcak sey yok
bir de dinlenmekten baska
Allah bebeginizi size bagislasin
benim de bugun gogus hassaiyetim gecti gibi
bir de adet sancisina benzer seyler oluyor rahim geriliyor
insallah yolundadir hersey
ultrasona daha cok var
doktorum da cagirmiyor bu ara zaten 13 eylulde gitmistim daha 10 gun olmus

yokh ic camasirinda olmuyor di mi kan ?
lekelenme gibi birsye seninki
bence cok normaldir
ahh su peceteye bakmayi bir birakabilsek
ben her gun bakiyorum wc sonrasi bakmadigim gun olmadi hic :44:

Son düzenleme:
yokh ic camasirinda olmuyor di mi kan ?
lekelenme gibi birsye seninki
bence cok normaldir
ahh su peceteye bakmayi bir birakabilsek
ben her gun bakiyorum wc sonrasi bakmadigim gun olmadi hic :44:

ya evt cok enteresan sankı geelecı dkyı bılıpte o anda sılıyomusum gıbı
cısten snra peceteye geldı 2 seferde de
bole yuvarlak bozuk para buyuklugunde ama leke degıl kan kırmızı yanı.
Sonra devamı hıc gelmıo bıdaha bıdhaa sılıyorum yok.
Ahh bende ne fobı oldu bılsen peceteyı ıncelemek
smdı hepten takıldım artık..allaha emanetız canım..
Bu hafta sadece yatıcam ve ıyı dusunucem.
Eger saglıklı bır bebekse bıyere gıtmıcek bılıyorum....

ya evt cok enteresan sankı geelecı dkyı bılıpte o anda sılıyomusum gıbı
cısten snra peceteye geldı 2 seferde de
bole yuvarlak bozuk para buyuklugunde ama leke degıl kan kırmızı yanı.
Sonra devamı hıc gelmıo bıdaha bıdhaa sılıyorum yok.
Ahh bende ne fobı oldu bılsen peceteyı ıncelemek
smdı hepten takıldım artık..allaha emanetız canım..
Bu hafta sadece yatıcam ve ıyı dusunucem.
Eger saglıklı bır bebekse bıyere gıtmıcek bılıyorum....

evet canim aynen oyle
prgestn da saglikli bebegin tutunmasini sagliyormus
eger sagliksiz bebekse bir etkisi olmuyormus
bir de bu hapi kullanmak rahat hissettiriyor beni
eimizden geleni yapiyoruz diyorum
sen de icini ferah tut

bana yıne aynı seyı dedı
cok fazla panık yapıyosun ltfen suanda yapman gereken sakın olup yatmak ve dınlenmek
yokhcum dr. demiş işte bişey değildir diye, üzme bebişini artık..bunu yapmak da çok zor biliyorum ama annesi olarak güçlü olman gerek canım. Gör bak sapasağlam alacaksın kucağına:nazar:

kızlar bugün itibari ile çatladım artık sanırım, ovu testi negatif lh düşmüş nihayet. Çalışmalara devam, yarından itibaren 10dan geriye saymaya başlıyorum:6:

177.gif

gunaydin canim:54:
2 gun surdu dun gecti tatlim
ama simdi uyandim sol gozumu oynattikca simsekler cakiyor yine kafamda :34:

Hormonlar yüzünden her halde. Baş parmağınla işaret parmağının arasında bir yer var. Oraya masaj yapınca rahatlar ama nedense hamilelikte pek oraya masaj yapmayın diyorlar. O nedenle sen şakaklarını ov. gözlerini kapa. benim de eşimin migreni var da nelerin tetiklediğini bilmek onu engellemek önemli.

sen nasilsinnnn 9 aycim :16:

Canım ben de iyiyim herhalde. Bu ay hep hasta gibiyim. Bir kaç gün önce ateşim çıktı bugün de midem bulanıyor. Bu kadar gezmeye normal sanırım. Dün gece moralim bozuldu neden gelmiyor bu bebiş diye bu sefer de çarpıntı yaşadım. Hiç daha önce böyle olmamıştı. Kendimi fazla yıpratıyorum sanırım :25:

ilk sayfayi duzenledim

bebisimolsun ve naz dan haberim yok gunleri gelmis

nazlimin dpo15 ama atesi dusmus malesef

suzanin daha 9 gun var bata, ates simdi yukseliste

9 ay sen ne zaman dpo8 oldun ya bu ay ne cabuk gecti ben senin gecen donguden bu yana hic hatirlamiyorum, hadi az kalmis

simdilik boyle yakin haberler

Ben de anlamadım ki zaten benim kısa sürüyor döngüm :)

Canım çok geçmiş olsun. Ben de ağustosta ameliyat oldum. Ameliyattan sonraki ilk adet çok sinir bozucu oluyor. Hala kendime gelemedim. İkinciyi de yaşarsam tüpe başlamayı düşünüyorum. Zaten doktor 3 ay dene olmazsa demek ki zor olacak kendini yorma tüp yapalım demişti. Senin tüpe başlamadan önce başka şansların da var. Umarım aşılaman tutar nisancım.

Naz hayırlı olsun tedavin. Umarım en kısa zamanda gelir bebeşin ve çilelerin son bulur.

bana yıne aynı seyı dedı

yokh ben sana hep cevap yazıyorum ama hiç görmüyorsun sanırım. Bak bu durumla ilgili bir örnek vermiştim. İnşallah her şey yolunda. Kendini üzme. Artık senin için mutlu günler başladı :21:

kızlar diyet fln yalan oldu yine, şu an koca bi kavanoz nutellayı mideye indirebilirim :39: gideyim dolabı biraz kurcalayayım bakalım tatlı ne varmış:1:

kızlar diyet fln yalan oldu yine, şu an koca bi kavanoz nutellayı mideye indirebilirim :39: gideyim dolabı biraz kurcalayayım bakalım tatlı ne varmış:1:

ehehe :56: ben olsam ben de bir kavanoz nutellayı yerim. Hatta ne yaptım. Dün gaziantepteydim. Üzüm suyundan bir şey yapmışlar. İçinde bulgur falan var. Lokum gibi. Adını unuttum şimdi. Senede sadece 1 hafta yapılır bu ama 2 sene gider dedi. Ben de yarım kilo aldım. Canım tatlı istedikçe atarım ağzıma diye. Şu an yok öyle söyliiim :)

ehehe :56: ben olsam ben de bir kavanoz nutellayı yerim. Hatta ne yaptım. Dün gaziantepteydim. Üzüm suyundan bir şey yapmışlar. İçinde bulgur falan var. Lokum gibi. Adını unuttum şimdi. Senede sadece 1 hafta yapılır bu ama 2 sene gider dedi. Ben de yarım kilo aldım. Canım tatlı istedikçe atarım ağzıma diye. Şu an yok öyle söyliiim :)
:1:yarım kilo muu, o da iyiymiş,yarasın canım...Allah'ım yarım dünya olacağız daha hamile kalmadan (her halukarda yicem de suç bastırıyorum:60:)

Back
X