Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:1:yarım kilo muu, o da iyiymiş,yarasın canım...Allah'ım yarım dünya olacağız daha hamile kalmadan (her halukarda yicem de suç bastırıyorum:60:)

olsun olalım biz şu an stresliyiz. stresi bastırmak için kendimizi yemeğe veriyoruz belki :D Sen neden diyet yapıyordun? Kaç kilo vermek istiyorsun? Gerçekten vermen gerekiyor mu yoksa sen kendini daha mı iyi hissedeceksin?

Bu arada ben ameliyattan sonra çok zayıfladım. Ona güveniyorum biraz da. En kötü normale dönerim. Ama nedense şu anki kaygılarım içinde en küçüğü kilo almak :D

olsun olalım biz şu an stresliyiz. stresi bastırmak için kendimizi yemeğe veriyoruz belki :D Sen neden diyet yapıyordun? Kaç kilo vermek istiyorsun? Gerçekten vermen gerekiyor mu yoksa sen kendini daha mı iyi hissedeceksin?

Bu arada ben ameliyattan sonra çok zayıfladım. Ona güveniyorum biraz da. En kötü normale dönerim. Ama nedense şu anki kaygılarım içinde en küçüğü kilo almak :D
ya canım ondan olabilir evet, ben hayatım boyunca hep zayıftım ilk defa geçen aylarda hiç görmediğim kiloları gördüm. Geçen sene bu zamanlar 7-8 kilo kadar daha zayıftım öyle diyim sana. Boyum da pek uzun sayılmaz yakışmıyor hiç bana kilo..Ama yok yumurta gelişecek yok ovulasyon yok dpo derken ayın yarısından fazlası güme gidiyor. Sanırım hamilelik sonrasına kadar o kiloları göremeyeceğim ben bir daha. Neyse biz de emzirirken veririz di mi ama:34:

kızlar diyet fln yalan oldu yine, şu an koca bi kavanoz nutellayı mideye indirebilirim :39: gideyim dolabı biraz kurcalayayım bakalım tatlı ne varmış:1:

ne guzel yaaa
cok itici geliyor bana nutella
tatli canavari ben bu hallere gelecek miydim beeee:1::1::1::1:
ama boyle olmasa ben ne yapardim onu dusunmek bile istemiyorum asil siskoyu gorurdunuz o zama :1:

ya canım ondan olabilir evet, ben hayatım boyunca hep zayıftım ilk defa geçen aylarda hiç görmediğim kiloları gördüm. Geçen sene bu zamanlar 7-8 kilo kadar daha zayıftım öyle diyim sana. Boyum da pek uzun sayılmaz yakışmıyor hiç bana kilo..Ama yok yumurta gelişecek yok ovulasyon yok dpo derken ayın yarısından fazlası güme gidiyor. Sanırım hamilelik sonrasına kadar o kiloları göremeyeceğim ben bir daha. Neyse biz de emzirirken veririz di mi ama:34:

tek tesellim o
bebeginin pesinde kosup emzirirken :34:
bir de sporumu yaparkenn:8:

benim su an cook cok siddetli bir adet sancim var
acaklarima vuruyor
her an basliycak gibi
6.haftada gecmisti hic olmuyordu o zamandan beri:(
ustelik dun aksamdan beri gogus haasasiyetim de gecmisit bugun hic agrimiyor
cok korkuyorum su an :((

acaklarima vuruyor
her an basliycak gibi
aa canım yapma böyle, o hassasiyet direk bebeğe bağlı değil biliyorsun, yat dinlen azıcık yorulmuşsundur ya da üşütmüşsündür belki:44:

Hormonlar yüzünden her halde. Baş parmağınla işaret parmağının arasında bir yer var. Oraya masaj yapınca rahatlar ama nedense hamilelikte pek oraya masaj yapmayın diyorlar. O nedenle sen şakaklarını ov. gözlerini kapa. benim de eşimin migreni var da nelerin tetiklediğini bilmek onu engellemek önemli.

Canım ben de iyiyim herhalde. Bu ay hep hasta gibiyim. Bir kaç gün önce ateşim çıktı bugün de midem bulanıyor. Bu kadar gezmeye normal sanırım. Dün gece moralim bozuldu neden gelmiyor bu bebiş diye bu sefer de çarpıntı yaşadım. Hiç daha önce böyle olmamıştı. Kendimi fazla yıpratıyorum sanırım :25:

Ben de anlamadım ki zaten benim kısa sürüyor döngüm :)

Canım çok geçmiş olsun. Ben de ağustosta ameliyat oldum. Ameliyattan sonraki ilk adet çok sinir bozucu oluyor. Hala kendime gelemedim. İkinciyi de yaşarsa tüpe başlamayı düşünüyorum. Zaten doktor 3 ay dene olmazsa demek ki zor olacak kendini yorma tüp yapalım demişti. Senin tüpe başlamadan önce başka şansların da var. Umarım aşılaman tutar nisancım.

Naz hayırlı olsun tedavin. Umarım en kısa zamanda gelir bebeşin ve çilelerin son bulur.

yokh ben sana hep cevap yazıyorum ama hiç görmüyorsun sanırım. Bak bu durumla ilgili bir örnek vermiştim. İnşallah her şey yolunda. Kendini üzme. Artık senin için mutlu günler başladı :21:

canım smdı gecmıse tekrar bakınca gordum yazını
telden gırdıgım ıcın bazı msjları kacırıyorum sanırım
bı sure mecburen boyle olucak pc basında oturamıcam.
Cok sagol cnm destegın ıcın anlattıgın seyde acıkcası umut oluyor.
Kımbılır arkdsın nasıl korkmustur okdr kanamaya.
Aallahhım korusun cok zor bısey oanda ınsan panıklemeden duramıyor.
Insallah bebegım ıyı ve benımle ıyı dusunuyorum canım :nazar:

acaklarima vuruyor
her an basliycak gibi

canım yenı adet donemın geldıgı ıcın olabılır
bnm bı arkadasım 6 ayına kdr her ay adet gnlerınde sancı cekıyodu.
her belırtı her ay surmezkı zaten hıc bosuna uzuyosun kendını bak kalp atısını duydun sen artık
kalp atısı duyulduktan snra zaten hıc korkma bıcok yerde yazıyo bu ıstatıstıklerle.

canım yenı adet donemın geldıgı ıcın olabılır
bnm bı arkadasım 6 ayına kdr her ay adet gnlerınde sancı cekıyodu.
her belırtı her ay surmezkı zaten hıc bosuna uzuyosun kendını bak kalp atısını duydun sen artık
kalp atısı duyulduktan snra zaten hıc korkma bıcok yerde yazıyo bu ıstatıstıklerle.

aa canım yapma böyle, o hassasiyet direk bebeğe bağlı değil biliyorsun, yat dinlen azıcık yorulmuşsundur ya da üşütmüşsündür belki:44:

yeni adet donemi geceli de en az 10 gun olmus
ama iyi dusuneyim iyi olsun
hala devam ediyor gogus de acimiyor
bir an once gogus zonklasin yeniden istiyorum o beni mutlu ediyor :)

ağrılar normal ama insnaı tedirgin eder bilirim
göğüs ağrısına gelince benim de arada azalıyordu sordum hemşireye normal hergün aynıağrıyı yaşamak zorunda değilsin dedi
ve şuan ilk zamanki gğüs ağrımdan eser yok
lüyordum o zaman şimdi çok rahatım
herkes farklı şeyle ryaşayabiliri korkma

DERYOŞŞ kuzum senin dinlenmekten başka çaren yok
bol bol uzan ilacını da alıyorsun
doktorun haklı şuan yapılabilecekler bunlar

kiz evde misafir bir yandan sen nete mi giriyorsun:1:
hamaratsin bugun masallah sana
ama cok yorulmussundur hizli hizli yapinca herseyi
misafir agirlamak yorucu
sinavinda simdiden basarilar
yok kıs kaynımlar ne yapımm onlardaa her vakıt glyrlr her gun grsryzz yanııı :1:

merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee
haydı gecmıs olsun gelsın ennn saglamından bebıslerrrrrrrrrrrrrrrrr cnmm
Valla ne güzel olurdu! İş için geldiğim için 2-3 saat durup geri dönüyorum. Yoksa çok isterdim. Şansıma hava da güzeldi.

Bu arada baş dönmen geçmiştir umarım. Şimdi nasılsın?

Fettan :D ahaha bu da güzelmiş. Keşke gelse de hiç umudum yok nedense.

Teşekkür ederim :) Seninle pek tanışamadım ama çok pozitif enerji saçan birine benziyorsun. Şu seyehatlarim bitsin inşallah o zaman daha uzun konuşuruz. Biraz kendinden bahseder misin? Ne zamandır deniyorsunuz? Bilinen bir engel var mı?

Teşekkürler canım arada eve uğramak için vaktim oldu da ankaraya geldim. Şu an evimdeyim. Valla ev gibisi yok. Yarın da istanbula gidiyorum :(
Geldi mi yumurtan sonunda? Topik açacağım demişsin açtıysan ben de uğrayayım bile belki formül budur. Sonra da ben açarım. Adı da "denemediğim bir bu kaldı" :1:

Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın?

Ya kızlar ben de aynı duygular içerisindeyim. Geçen aya kadar her aya umutla başlıyordum. Ama sanırım benimki umut değil kabullenememekti. Artık bir sorun olduğunu kabullendim gibi. Benimkini çözdük şimdilik ama eşiminki için yapabileceğimiz başka bir şey yok. Olmuyor galiba %3 morfolojiyle. Kızlar sizde sadece erkek sorunu var galiba değil mi?

Bu arada eskiden daha çok takıyordum artık o kadar değil diyorsunuz ya bende tam tersi. Eskiden umutluydum bu ay olmasın önümüzdeki ay olur diyordum. Şimdi sürekli ağlayasım geliyor. Durduk yere gözlerim oluyor. Sanırım ben o sizin atlattığınız zaman döneme yeni giriyorum. Gözlerim dolar dolmaz kendimi sakın oralara gitme diye uyarıyorum. Ağlamayı kesiyorum. Çünkü bir kere kendimi o duygulara teslim edersem bunalıma kadar gidermiş gibi geliyor. O an için unutuyorum ama sonra yine oluyor.

Aslında dokyor kasımda tüp bebek yapalım olmazsa diyor ama kasıma kadar böyle dayanamayabilirim. O nedenle ben ekimde istiyorum. Asıl tüp bebek olmzsa o zamanki halimi düşünmek bile istemiyorum :(

Canım eksik olma. Ben bu arada yoğunluktan namazdan niyazdan da uzaklaştım. Benim işim bu açıdan çok kötü. Kocaman iş merkezinin içindeyiz ama bir mescit yok. Olsa bir bahaneyle 10 dk çıkarım. Hadi normal iş günlerinde sabah namazımı kılsam akşam ve yatsıya yetişiyorum. Ama seyehat ettiğim günler hiç birini kılamıyorum. Aslında çabalasam 1-2 vakit kılabilirim belki. Ekim ayında elimden geldiğince namazlarımı kılsam dualar etsem de yine olmazsa o zaman mı tüp bebeğe gitsem ki. Kafam çok karışık ya.

Eveeeet :16: Çok güzel olurdu! Bir kaç günlüğüne gelirsem belki ayarlarız :D

Every zaten yine çok güzel bir örnek vermiş. Ben de bir kaç yazı okumuştum. Sadece çok büyük stresler etkiler diyordu. Örneğin işsiz kalma, boşanma, sevdiğin birisinin vefat etmesi gibi. Böyle durumlarda yumurtlama bile duruyor o nedenle etkileniyor. Ama bizimki gibi normal stresler etkilemez. Bunalıma girmediğimiz sürece...

Hayrola canım ya ne oldu?

Yokh hemen endişelenme. Benim arkadaşımın hamile olduğunu öğrendikten 5-6 gün sonra yüyüş yaparken kanaması başlamış. Öyle böyle değil bacaklarından süzülüyormuş tuvalete gittiğinde. Tuvalete oturduğunda da bozuk para büyüklüğünde bir kan pıhtısı düşmüş. O kadar korkmuş ki. Acile gitmişler doktor kese duruyor bir şey yok demiş. Neden olduğunu da bilmiyorlar. İyi bir hamilelik geçirmiş ardından. Doğum da yaptı. Korkacak bir şey yok.

Canım daha önce yazmıştım. Çok üzüldüm böyle olmasına. Umarım bir sonrakinde kucağına alırsın. Ben pazartesi olacaksın sanıyordum. Bir an evvel olması ve rahatlaman iyi olmuş. İyi bir pazar günü geçirir dinlenirsin umarım.
cnmm bızde sorun bulunamadııı(hsg,laporoskopı 1 sefer asılama 3 sefer klomen tedavılerı)hıcde gebelık olmadııı,,beklıyoruz daha bakalımkısmettt 4 sene yı gectı evlenelı ve yaklasık 4 sendır ıstıyoruzz bebegımızı ama rabbı m daha oll denedı bzım ıcn yaaa

ilk sayfayi duzenledim

bebisimolsun ve naz dan haberim yok gunleri gelmis

nazlimin dpo15 ama atesi dusmus malesef

suzanin daha 9 gun var bata, ates simdi yukseliste

9 ay sen ne zaman dpo8 oldun ya bu ay ne cabuk gecti ben senin gecen donguden bu yana hic hatirlamiyorum, hadi az kalmis

simdilik boyle yakin haberler
ınsll cnmbgnde atesımm enn yukseklerde kısmet bu aradaa kızlar 3gundru regl belırtısı olarak asırı yeme ve gogus hassasıyetım basladııııı:18: eene oucakk banaaa

yeniden merhaba canlarım.bazılarınız beni tanır.ben temmuzdan bu yana pek girmiyordum.zaten o arada da ateşimi ölçmedim.sizi ara ara takip ediyorum.bazılarımız hamiş kalmış bile.rabbim kucaklarınıza da almayı nasip eder inşallah.

bu zaman zarfında hsg yaptırdım ve malesef bi tüpüm tamamen tıkalı diğeri de işe yaramayacak kadar minimal açıkmış.ve tabii ameliyat oldum.temmuzun sonunda ve ameliyattan sonraki ilk adetle ben doktoruma başvurdum.va dr klomen verdi bittikten 2 gün sonra kontrole çağırdığında 2 adet büyümüş yumoş görünce aşılama yapalım mı dedi.zaten aşimle sürekli kararsız kalıyorduk ve aşılama yaptırmaya karar verdik.aşılamamı 14 eylülde oldum ve bunun üstüne tekrar ateş ölçmeye başladım.tabii döngünün biraz ortasından başlamış oldum ama hadi hayırlısı.rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.4 gün sonra tahlil yaptırıcam dua edin benim için lütfen.

hadi bide ateş tablomu paylaşayım gerçi erken ama özlemişim yorumları.daha şimdi çok erken ama yorumları bekliyorum.siz ne hissediyorsunuz.

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kolay gelısnn cnm ınsll sonuc alırsınız en guselındennn

kızlar benim de günüm gelmiş gibi.bu ay inanın hiç bişi takip etmedim.dün komşu topikimize yazarken hesapladım ne zaman çatlatma iğnesi oldum bugün kaçıncı günümdeyim die.benim bu ay çatlatma iğnesi işe yaramadı zaten.yumoşlarım büyüdü büyüdü gelişti ama çatlamadan kaybolup gitti.5 tane yumoşi vardı.ilk ikisi 2.hafta diğer 3 üde 3. hafta gelişmişti.sanırım bu ay ki yumoşlar kalitesizdi.o yüzden adet olacagım günü bekliyorum ben.zaten eşimle çapa infertilite klinigine başladık.eşimin sperm testi yenilenecek.bende adetin 3. günü testlerimi tekrarlıcam.yani önümzdeki ay aşılama sürecine adım atacaz ama bir sonraki aya kalacak tabi.yani kısmet olursa kasımda ilk aşılamam olacak.bende durumlar böyle kızlar...çekilecek çilem varmış ve bitmemiş....
ınsll hayırlı bır sonuc alırsınız cnmbnmm muckk

selam kızlar herkese ıyı pazarlar

naz kuzum tedavı surecın hayırlı olsun ıns
en ıyısını yapmıssın takıp etmemekle kafanı bosaltmıs olursn brz canım
bebegın gelsın hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz :16:

veee kızlar dun gece yıne aynı sahne
peceteye kan geldı yıne delırdım hmn dru aradım
bana yıne aynı seyı dedı
cok fazla panık yapıyosun ltfen suanda yapman gereken sakın olup yatmak ve dınlenmek
zaten suanda aldıgın tedavı dısında ınan yapılabılecek baska bsy yok dedı
acıle goturuyodum kocam sakınlestrdı snra dr bıle ne dıyo sen napıyosun dıye.
Elımde degıl korkuyorum ve tekrar tekrar gorursem ıyıce kotu olucam
allahım aklımı korusun yardım etsın bana 1 haftayı gecırmem ıcın......
cnmmm anlamaya calısıyorumm senı ama esınn ve dr dedıgı gıbı yattt ve dınlenn ulennnnnnn:22:

kızlar bugün itibari ile çatladım artık sanırım, ovu testi negatif lh düşmüş nihayet. Çalışmalara devam, yarından itibaren 10dan geriye saymaya başlıyorum:6:

177.gif
hayı kolay gelısınn keeppp

acaklarima vuruyor
her an basliycak gibi
regl gunnnseeondndır genee cnmmmm gogus hassasıyet bendede basladı nedne oluyor sızce kıslarrrrrrrrrrr
çatlamışsın cnm gayet güzel yükselerek devam ediyor, döngülerin genelde 35 günmüdür?
dongulerımm geneldee 30-40 gun arasıdır ama 2 ay onceee ıncır havucc yaptımm ılk ayında 37. ıkı.aydada 31de oldumm sımdı bu ay ne olacak belıyorumm bakalımmmmmmmmmmmmm ıyımı gıdısım senceee cnmmm

ağrılar normal ama insnaı tedirgin eder bilirim
göğüs ağrısına gelince benim de arada azalıyordu sordum hemşireye normal hergün aynıağrıyı yaşamak zorunda değilsin dedi
ve şuan ilk zamanki gğüs ağrımdan eser yok
lüyordum o zaman şimdi çok rahatım
herkes farklı şeyle ryaşayabiliri korkma

DERYOŞŞ kuzum senin dinlenmekten başka çaren yok
bol bol uzan ilacını da alıyorsun
doktorun haklı şuan yapılabilecekler bunlar

cok rahatladim canim
saolun kizlar
ben de kendime hep diyorum aslind ara ara geciyor mesela sabhtan aksama olmuyor ama aksam basliyor ayni sekilde
dun gece olmayinca sabah kalktim hic sizlamayinca ustene de adet sancisi gerildim
ama su anki durumu soyleyim yarim saattir gogusler yeniden kopacak gibi agriyor agirlasti :))) yni gercekten ara ara geciyor yoksa 9 ay bu agri gercekten zor olurdu
ustune adet sancim yok ama ilk gunlerde yasadigim karnin altinda dolgunluk var
rahatsizlik hissi var acayip
iyi dusunucem:34:

everyyy nslsnn sekerrr benım durumumm nasll dr hnmm uzmanımmm hamıs adayımmmmmmmmmmmmmmmmmm everyycımmm:54:

cok rahatladim canim
saolun kizlar
ben de kendime hep diyorum aslind ara ara geciyor mesela sabhtan aksama olmuyor ama aksam basliyor ayni sekilde
dun gece olmayinca sabah kalktim hic sizlamayinca ustene de adet sancisi gerildim
ama su anki durumu soyleyim yarim saattir gogusler yeniden kopacak gibi agriyor agirlasti :))) yni gercekten ara ara geciyor yoksa 9 ay bu agri gercekten zor olurdu
sen regl olamadıgınn ıcın gene gogus agrın vr suan bende el vuramıyorum ustune yatamıyorumm acayıpp agryr yaaa:19::19:

kızlar ancak gelebıldımm sınav dann ark..dogum yaptıı cıkısta ona ugradımm ck skr mı skr kız bebegı olduu ck skrr

ff bır bakın bakalımmm

3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
:nazar::nazar::nazar:
benimki giibi geç gelen bir yumurta
inşallah bebeğin de benimkii gibi geç yumurtadan gelecek

cok rahatladim canim
saolun kizlar
heh şöyle:34::34::34::34:

Back
X