Valla ne güzel olurdu! İş için geldiğim için 2-3 saat durup geri dönüyorum. Yoksa çok isterdim. Şansıma hava da güzeldi.
Bu arada baş dönmen geçmiştir umarım. Şimdi nasılsın?
Fettan

ahaha bu da güzelmiş. Keşke gelse de hiç umudum yok nedense.
Teşekkür ederim :) Seninle pek tanışamadım ama çok pozitif enerji saçan birine benziyorsun. Şu seyehatlarim bitsin inşallah o zaman daha uzun konuşuruz. Biraz kendinden bahseder misin? Ne zamandır deniyorsunuz? Bilinen bir engel var mı?
Teşekkürler canım arada eve uğramak için vaktim oldu da ankaraya geldim. Şu an evimdeyim. Valla ev gibisi yok. Yarın da istanbula gidiyorum

Geldi mi yumurtan sonunda? Topik açacağım demişsin açtıysan ben de uğrayayım bile belki formül budur. Sonra da ben açarım. Adı da "denemediğim bir bu kaldı"
Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın?
Ya kızlar ben de aynı duygular içerisindeyim. Geçen aya kadar her aya umutla başlıyordum. Ama sanırım benimki umut değil kabullenememekti. Artık bir sorun olduğunu kabullendim gibi. Benimkini çözdük şimdilik ama eşiminki için yapabileceğimiz başka bir şey yok. Olmuyor galiba %3 morfolojiyle. Kızlar sizde sadece erkek sorunu var galiba değil mi?
Bu arada eskiden daha çok takıyordum artık o kadar değil diyorsunuz ya bende tam tersi. Eskiden umutluydum bu ay olmasın önümüzdeki ay olur diyordum. Şimdi sürekli ağlayasım geliyor. Durduk yere gözlerim oluyor. Sanırım ben o sizin atlattığınız zaman döneme yeni giriyorum. Gözlerim dolar dolmaz kendimi sakın oralara gitme diye uyarıyorum. Ağlamayı kesiyorum. Çünkü bir kere kendimi o duygulara teslim edersem bunalıma kadar gidermiş gibi geliyor. O an için unutuyorum ama sonra yine oluyor.
Aslında dokyor kasımda
tüp bebek yapalım olmazsa diyor ama kasıma kadar böyle dayanamayabilirim. O nedenle ben ekimde istiyorum. Asıl tüp bebek olmzsa o zamanki halimi düşünmek bile istemiyorum
Canım eksik olma. Ben bu arada yoğunluktan namazdan niyazdan da uzaklaştım. Benim işim bu açıdan çok kötü. Kocaman iş merkezinin içindeyiz ama bir mescit yok. Olsa bir bahaneyle 10 dk çıkarım. Hadi normal iş günlerinde sabah namazımı kılsam akşam ve yatsıya yetişiyorum. Ama seyehat ettiğim günler hiç birini kılamıyorum. Aslında çabalasam 1-2 vakit kılabilirim belki. Ekim ayında elimden geldiğince namazlarımı kılsam dualar etsem de yine olmazsa o zaman mı tüp bebeğe gitsem ki. Kafam çok karışık ya.
Eveeeet

Çok güzel olurdu! Bir kaç günlüğüne gelirsem belki ayarlarız
Every zaten yine çok güzel bir örnek vermiş. Ben de bir kaç yazı okumuştum. Sadece çok büyük stresler etkiler diyordu. Örneğin işsiz kalma, boşanma, sevdiğin birisinin vefat etmesi gibi. Böyle durumlarda yumurtlama bile duruyor o nedenle etkileniyor. Ama bizimki gibi normal stresler etkilemez. Bunalıma girmediğimiz sürece...
Hayrola canım ya ne oldu?
Yokh hemen endişelenme. Benim arkadaşımın hamile olduğunu öğrendikten 5-6 gün sonra yüyüş yaparken kanaması başlamış. Öyle böyle değil bacaklarından süzülüyormuş tuvalete gittiğinde. Tuvalete oturduğunda da bozuk para büyüklüğünde bir kan pıhtısı düşmüş. O kadar korkmuş ki. Acile gitmişler doktor kese duruyor bir şey yok demiş. Neden olduğunu da bilmiyorlar. İyi bir hamilelik geçirmiş ardından. Doğum da yaptı. Korkacak bir şey yok.
Canım daha önce yazmıştım. Çok üzüldüm böyle olmasına. Umarım bir sonrakinde kucağına alırsın. Ben pazartesi olacaksın sanıyordum. Bir an evvel olması ve rahatlaman iyi olmuş. İyi bir pazar günü geçirir dinlenirsin umarım.