• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar dün idrar testi yaptım sonuç negatif.. reglim az gelip birden kesilince acaba demiştim.. ama beni asıl umutlandıran ateşim oldu... neden düşmüyor ya hala 37.1 i gösteriyor deli olucam:84:

kızlar fertilityfrend
sitesinde her defasında üye nmi olunuyor anlamadım ben 2 kez açabildim
ama şimdi açılmıyor yanlış diyor nasıl kullanılıyor ban anlatabilecek var MI??
canım ff senin mailine bişiler yollamış olmalı orda bi link var ordan giriş yapmaya çalış bide sayfa açılınca şifre girmek yerine my cart ı tıkla

cnm eğer adet olursan ki inş olmazsın senin de adetten ya bir gün ya da 2 gün önce düşer sanırım tablolarımızın benzerliğine bakarsak.
B]
bu kötü canım ya ben sırf ateş ölçme olayını erken teşhis edeyim hamileysem diye yapmıştım neyse kısmet zaten düşüyor ateşim
bu arada senin diğer tablolarına bakabilirmiyim gönderebilirmisin
günaydın kızlar dün idrar testi yaptım sonuç negatif.. reglim az gelip birden kesilince acaba demiştim.. ama beni asıl umutlandıran ateşim oldu... neden düşmüyor ya hala 37.1 i gösteriyor deli olucam:84:
kuzucum sıkma canını vakti zamanı geldiginde gelicektir bebişin
vücudunda enfeksiyon olabilir yada farkında olmadan üşütmüşsündü bu durumlarda ateş yükselir

Son düzenleme:
canımbekle yerlesme düşüşü olabılır korkma benımde 7. günde düşmüştü hatırlıyormusun

bu ara kızlar hala kımseye sölemedım 12 de sonucum gelcek yüksek çıkarsa ilk eşime sölicemm

33939a Ovulation Charts

bak benımkıne sınıra kadar düşmüştü hemde korkma bak

sadece sağlıklıysa hamıle kalım dıye dua et
inşallah canım ya sen kaçıncı gün idrar testi yapmıştın canım
hemen söyle eşine yazık adama ya
ben söylemesem eşim kızardı bana

canım ff senin mailine bişiler yollamış olmalı orda bi link var ordan giriş yapmaya çalış bide sayfa açılınca şifre girmek yerine my cart ı tıkla

bu kötü canım ya ben sırf ateş ölçme olayını erken teşhis edeyim hamileysem diye yapmıştım neyse kısmet zaten düşüyor ateşim
bu arada senin diğer tablolarına bakabilirmiyim gönderebilirmisin

kuzucum sıkma canını vakti zamanı geldiginde gelicektir bebişin
vücudunda enfeksiyon olabilir yada farkında olmadan üşütmüşsündü bu durumlarda ateş yükselir

bu hafta randevu alacağım bakalım.. sorun neymiş anlayacağızz.. vücudumda herhangi bir kırgınlık bir hastalık belirtisi yok ama.. belkide kan t3esti yaptırmalıyım.. bıktım test yapmaktan ben:43:

slm hanımlar
ben ateş ölçme yöntemine dün başladım
adetin 14. günü yani dün 34,3 tü
bu sabah ölçtüm 35,8 olmuş
uzayan hafif akıntım sizce???
:26:

bu hafta randevu alacağım bakalım.. sorun neymiş anlayacağızz.. vücudumda herhangi bir kırgınlık bir hastalık belirtisi yok ama.. belkide kan t3esti yaptırmalıyım.. bıktım test yapmaktan ben:43:

inşallah bebişin vardır belki geç döllenme olmuştur hastalık değildirde inşallah bebiştir :97::97:

slm hanımlar
ben ateş ölçme yöntemine dün başladım
adetin 14. günü yani dün 34,3 tü
bu sabah ölçtüm 35,8 olmuş
uzayan hafif akıntım sizce???
:26:

dün düşükmüş ateşin bugün yükselmiş eğer dün ve ondan önceki günler çalıştıysan tutar inşllah eğer ateşin bundan sonra yüksek giderse 14.gün yumurtan çatlamış oluyor canım inşallah değerlendirmişsindir bugünüde değerlendir tek ateş ölçümüne yorum yapmak fazla doğru olmaya bilir bi kaç gün daha ekleyince belli olur 14.gün olup olmadığı rtık yüksek devam ederse 14 gün yumurtlamış olursun :71:

canım hemen üzüntü yapmışsın :20::20: daha dur bakalım stres yapma henüz 8.günün ateşin düşüşü adetinin geleceğine işaret değil son günlerde dikkate al düşüşü olurmu yerleşme düşüşüne benziyor ama fazla umutlandırmayayım seni her ihtimale hazırlıklı ol yinede olurmu ama asla stres yok :20:

kızlar yaa ben bi hastaladım çok kötü oldum ölüyordum nerdeyse yüksek ateşten hastaneyede gitmedim belimden klkamadım diye ateşim ara ara yükselsede normale dönmeye başladı ama ağzımda burnumda uçuk çıktı çok kötü oldum ben yaaa hayatımda ilk defa ateşimm yükseldi ve ilk kez uçuk çıkardım ve çok moralim bozuldu hertarafım ağrıyo öksürmekten öldüm bebiş gelsin derken ateşli hastalık geldi bana allah önce herkese sağlık versin sonra sağlıklı bebişler versin
ben bu ay erken yumurtluyorum sanırım ateşim zaten yüksek ama ilk defa yumurta akı kıvamında akıntım oldu cinsel istek falan oldu ama tabii bişey yapamıyorum eşime hastalık geçmesin diye uzak duruyorum önce sğlık sonra bebek yapacak birşey yok ben ne kadar şanssızım yaaa her ay birşey çıkıyor bakalım gelecek ay ne olacak da ertelenecek bebiş neyse kafam rahat en azından iyikide bu ay hamile kalmamışım ateşli hastalık bebişe zarar verirmiş bunada şükür diyorum herkese sağlık diliyorum ve tez vakitte sağlıklı bebişler diliyorum :71::71:

inşallah canım ya sen kaçıncı gün idrar testi yapmıştın canım
hemen söyle eşine yazık adama ya
ben söylemesem eşim kızardı bana

sölicem canım bu gün süpriz yapıcam güzel çıkarsa inşallahh üzmim aşkımı bebeği kaybadersem çok üzülür birde o tuttamaz kendını söler herkese herkes bılırken kötü haber alırsam herkesın bana gecmıs olsun demesı daha çok üzecek benıı onun için sölemedım anneme bıle sadece int ark bılıyor

ALLAH IM NE OLUR BEBEĞİMİ BANA BAĞIŞLAA

KIZLAR SAĞLIKLI BESLENIN VE ÇOK SU İÇİN

acaba asagıdakı ates tablosunu yorumlayabılır mısınız?
adet gunum 26-28 oluyor

ateş
1 reg başlangıcı
2
3
4 35,5 bitiş
5 35,4 lekelenme
6 35,7
7 35,4
8 35,7
9 35,4
10 35,4
11 35,7 :17: ovulasyonda ıkıncı cızgı sılık cıktı (uzayan akıntı)
12 35,6 :17: ovulasyonda tek cızgı cıktı
13 35,8
14 35,9

bu atesım neden yukselmeye devam ederkı yumurta hala catlamamıs mı oluyor yanı??

acaba asagıdakı ates tablosunu yorumlayabılır mısınız?
adet gunum 26-28 oluyor

ateş
1 reg başlangıcı
2
3
4 35,5 bitiş
5 35,4 lekelenme
6 35,7
7 35,4
8 35,7
9 35,4
10 35,4
11 35,7 :17: ovulasyonda ıkıncı cızgı sılık cıktı (uzayan akıntı)
12 35,6 :17: ovulasyonda tek cızgı cıktı
13 35,8
14 35,9

bu atesım neden yukselmeye devam ederkı yumurta hala catlamamıs mı oluyor yanı??

ateş değerlerine göre 10. gün çatlamış gibi görünüyor, keşke 10. günde de ov. testi yapsaydın pozitifi görürdün bence. bir de siklus uzunluğun kaç?

ateş değerlerine göre 10. gün çatlamış gibi görünüyor, keşke 10. günde de ov. testi yapsaydın pozitifi görürdün bence. bir de siklus uzunluğun kaç?

tesekkurler canım yorum ıcın
10.gunude yaptım ama tek cızgı cıktıgı ıcın yazmamıstım
adet gunum 26-28 oluyor genelde pekı atesın yuksek devam etmesı yumurtanın hala catlamadıgına mı ısaret?

sölicem canım bu gün süpriz yapıcam güzel çıkarsa inşallahh üzmim aşkımı bebeği kaybadersem çok üzülür birde o tuttamaz kendını söler herkese herkes bılırken kötü haber alırsam herkesın bana gecmıs olsun demesı daha çok üzecek benıı onun için sölemedım anneme bıle sadece int ark bılıyor

ALLAH IM NE OLUR BEBEĞİMİ BANA BAĞIŞLAA

KIZLAR SAĞLIKLI BESLENIN VE ÇOK SU İÇİN

amin canım amin Rabbim bebişini sana bağışlasın hiç ayırmasın sizi:nazar::48::48:

Dün 06:55 Konu Sahibi : Saruboceq #6441 GÜLCEZA
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj

Menekşe

Giriş tarihi:Sep 2007
adetin 5. gününden itibaren hep 7:30 da ölçtüm
adetin 5. günü -- 36,7
adetin 6. günü -- 36,3
adetin 7. günü -- 36,3
adetin 8. günü -- 36,3
adetin 9. günü -- 36,2**
adetin 10. günü --36,1**
adetin 11. günü --36,1 hemen sonraki ölçümde 36,2
adetin 12. günü -- 36,1**hemen sonraki ölçümde 36,2
adetin 13. günü -- 36,0
adetin 14. günü -- 36,1
adetin 15. günü -- unuttum
adetin 16. günü -- unuttum
adetin 17. günü -- 36,4 bugün 5:30 da ölçtüm eşim gündüzcü bu hafta bu saatte ölççücem
adetin 18. günü -- 36,4 bugünde 5:30 ölçüm saati
adetin 19. günü -- 36,6 saat 5:30
adetin 20. günü -- 36,6 saat 5:30
adetin 21. günü --
adetin 22. günü --
adetin 23. günü --
adetin 24. günü --
adetin 25. günü --
adetin 26. günü --
adetin 27. günü --
adetin 28. günü --
adetin 29. günü --