benzer bir mucize de biz bekliyoruz dimi ronyacığımben inceledim;spermler iyi delikafadulden doktora giden arkadaşları paso tüp bebek merkezine yönlendiriyor bazı çıkarcı doktorlar;bazı arkadaşların da sapasağlam olduğu halde yollamışlar;hatta arkadaşa yumurta falan bitmiş sende demişler;tüp bebek merkezine yönlendirilmiş heme;kız gitmemiş;ama morali de bozulmuş tabii;sonra hiç olacağını düşünmezken oluvermiş;1,5 yıl sonrasında bir tane daha yaptılar hatta: 2 si de aslanlar gibi şu an3,5 ve 5 yaşındalar
ben inceledim;spermler iyi delikafadulden doktora giden arkadaşları paso tüp bebek merkezine yönlendiriyor bazı çıkarcı doktorlar;bazı arkadaşların da sapasağlam olduğu halde yollamışlar;hatta arkadaşa yumurta falan bitmiş sende demişler;tüp bebek merkezine yönlendirilmiş heme;kız gitmemiş;ama morali de bozulmuş tabii;sonra hiç olacağını düşünmezken oluvermiş;1,5 yıl sonrasında bir tane daha yaptılar hatta: 2 si de aslanlar gibi şu an3,5 ve 5 yaşındalar
canım valla ben özellikle tüp bebek merkezinde çalışan kadın doğumculara ve ürologlara şüpheye bakıyom kesinlikle bir çoğunun bariz bir şekilde o merkezlere çalıştıklarını düşünüyorum.malesef doktorlarımız nedense en kötüyü söyleme gereği duyuyor hemde bunu söylerken çokta rahatlar kötükedihüso
ewt yaptıkları çaok bencilcelmaz: insanlık dışı bile;bi de bilim insanı olacaklar neyse biz de kendi işimizi kendimiz görürüz;ben evde doğumhane açiim hatta sempatiksalakcinni
iyi geceler sana ronyaaaa
ovvvv işte bunu merak ettiydim ben de::))) süpersiiiiiin;yani o mikroskobun "sihirli ovulasyon mikroskobu" falan olması gerekmiyor o zamn haa:) iyiymiş heme bakiim ben de dur
Günaydın bencede ilk ölçtüğün geçerlidir. Çünkü hareket haline geçince ateş etkilenirmiş.bilmiyorumkismile
Bende yumurtlayamadım galiba :sinifsinif:
FF çizgi çekmedi hala, canım sıkıldı
3158e5 Ovulation Charts
akıntını işaretlediğin için bence çizgi çekmiyor.. ateşinin yükseldiği yere sticky işaretle bakalım çizgiyi çekecekmi?
çiğdem neden çizgi çekmiyor biliyomusun ateşin adetliyken çok yüksekmiş zamanla düşsede şuanki ateşin kadarmış ve adetin bittikten hemen sonrada şuanki ateşin kadar bi yükseliş olmuş ortalamanın üzerinde ateş yükselmedikce çizgi çekmiyor benim bildiğim..
Evet benim bildiğimde öyle
Yazını bi kaç kere okudum :)
Az önce senin dediğin gibi yaptım. Farklı bi FF hesabı aldım bu sefer akıntıları yazmadan ateşimi yazdım sadece. 20. güne kesik çizgi çekti :S Havalar soğudu ya FF pek anlayamadı galiba :)
günaydın hanımlaropuyorumnanaktan
30bc44 Ovulation Charts ateş çüzelgemde çizgi çekildi yalnız geçen ayki gibi yüksek değil ateşim havalardan dolayıboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?