Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kuzucum o stresi bi üzerimizden atabilsek zaten böyle olmuycakselam kızlar nergis bence sen hamilesin içime öle doğuyor
kıvırcık çok acele etmişin daha şimdiden test sonucu doğru çıkmaz. kaç günde bir adet oluyorsan o günün geçmesini bekle. bide kızlar stres kadındaki hormonları öldürüyor ve gebe kalmayı zorlaştırıyormuş bu kadar tablo incelemeyin hatta bence ateşi adet bittikten sonra ölçün öpüyorum
sabah testi yeniledin mi canım keşke bi kan versen
serpilcimmm talon güzel yumurtlama olmuş şansın bol olsun
kıvırcık hala ortalamanın çok üztünde inşallah düşmez ateşin ve gelir bebek
nergis canım ateşin tavan yapmış bebiş habercisi bu
serpilcimmm talon güzel yumurtlama olmuş şansın bol olsun
kıvırcık hala ortalamanın çok üztünde inşallah düşmez ateşin ve gelir bebek
nergis canım ateşin tavan yapmış bebiş habercisi bu
ronya benim 11.ci gün çalışmam yok 12.ci gün avr 1 dolu bir boş uygulayacğım ya ayyyy kaçırmamışımdır değilmi ???? birde dünn benden çok yoğun neredeyse kavuniçiye yakın sarı akıntıı oluştuu bu ne ya kafam 1 milyon olduu bana muhakak cevap yaz ronya
canım bence kaçmadı rahat ol
inşallah olmuştur
akıntı için bir şey diyemiyeceğim eğer kokulu ve
kaşıntı hissi vermiyorsa ve her zaman gelmiyorsa bişey yoktur
ama eğer devam ederse bi doktora git istersen
6.gün.......35.7............. __sa:7.00
7.gün.......36.1**..........__sa:7.00
8.gün.......36.4............. __sa:7.30
9.gün.......35.6.............__sa:7.00
10.gün......36.0**........ __sa:7.00
11.gün......35.1............__sa:7.00
12.gün......35.5............__sa:7.00
13.gün........ölçmemişim yumurta akı gibi akıntım oldu
14.gün......35.0**........__sa:7.00
15.gün......35.6**........__sa:7.00
16.gün......35.8............__sa:7.30
17.gün......36.0............__sa:7.00
18.gün......35.6**........__sa:7.00
19.gün......36.5...........__sa:7.00
çok haklısın canımNergis sen testin,i erken yapmış olmuorsun,kanla kesinleştir sadece yapman gereken bu :)
kvrck sana çok erken test yaptığını söylemiştim,yok yere canın sıkılır,en doğru sonucu bence 12. gün alırsın o da çok hassas testlerde.
Kızlar illaki yerleşme düşüşü olacak diye birşey yok.bende olmadı,çoğu arkadaşta olmadı.önemli olan ateşin güzel seyri,ortalamanın üstünde olması.O tablolardaki kırmızı çizginin altına düşmediği sürece her zaman umut vardır,ama burda çoğu arkadaş artık ateşini tanıdığı için kaçıncı gün ne olacağını bilip adet mi bebek mi bilebilir,ilk aylarda ölçüm yaparken 0.1,0.2 derecelik düşüşleri kafanıza takmayın,yerleşme düşüşünü takmayın,hatta çok stres yapıorsanız ateşi ovulasyondan sonra ölçmeyin ki stressiz gelsin bebekler.
Günaydın kızlar hamişlerimiz çoğalacak gibi hadi hayırlısı herkes hamiş kalsın inşallah ben hala gripten kurtulamadım haliyle çalışmada olmadı 3 güne falan gecerse belki yumurtlama günüme denk gelir ateşte ölçmedim yine bu ay çünkü yüksek ateşli hastayım ateşim birden yükseliyo yatağa düşüyorum inşallah hemen sağlığıma kavuşurumda rahat rahat bebiş çalışmasına devam ederim vee arkadaşlar yerleşme düşüşüne sakın takılmayın ben daha önceki ölçümlerimde yerleşme düşüşü hatta yerleşme lekesi yaşadım ama sonunda adet oldum stres yapmayın sakın bırakın bebiş rahat rahat tutunsun tablomu bulabilirsem eklerim bi geçmişe bakayım örnek olsun yerleşme düşüşüne takılanlara sakın stres yapmayın o yüzden![]()