• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bide ne dicem benimde dpo 6 da hep düşüş oldu ama hamilelik falan olmadı o yüzden takılmayın böle şeylere yerleşme düşüşü falan oluruna bırakınn:37::37:

1ci gün 36.4 adet
2.cigün ölçmedim
3
4
5
6
7
8
9
10cugün ölçmedimıslaklık hat safhada
11.gün36,1 saati komik dikkate alınmayabilr gece2 :) iki kere uzayan akıntı yoğun bir şekilde
12.gün36,3: ssat 5.30
13,gün36,6 saat5,30
14.gün36,6 sat5.45
kızlar döngüm 28 gün

günaydın kızlar:71:
ya benim tablom ayın 27 sini gösteriyor yani dünde kalmış.dün karıştırırken saatle oynamışım heralde şimdi düzeltemiyorum.geçerli saati ne yapıyım kızlar çok uğraştım olmadı hala pazarı gösteriyor.veri de girecem giremiyorum..

6.gün.......35.7............. __sa:7.00
7.gün.......36.1**..........__sa:7.00
8.gün.......36.4............. __sa:7.30
9.gün.......35.6.............__sa:7.00
10.gün......36.0**........ __sa:7.00
11.gün......35.1............__sa:7.00
12.gün......35.5............__sa:7.00
13.gün........ölçmemişim yumurta akı gibi akıntım oldu
14.gün......35.0**........__sa:7.00
15.gün......35.6**........__sa:7.00
16.gün......35.8............__sa:7.30
17.gün......36.0............__sa:7.00
18.gün......35.6**........__sa:7.00
19.gün......36.5...........__sa:7.00

selam kızlar nergis bence sen hamilesin içime öle doğuyor

kıvırcık çok acele etmişin daha şimdiden test sonucu doğru çıkmaz. kaç günde bir adet oluyorsan o günün geçmesini bekle. bide kızlar stres kadındaki hormonları öldürüyor ve gebe kalmayı zorlaştırıyormuş bu kadar tablo incelemeyin hatta bence ateşi adet bittikten sonra ölçün öpüyorum
ah kuzucum o stresi bi üzerimizden atabilsek zaten böyle olmuycak

sabah testi yeniledin mi canım keşke bi kan versen
inşallah geri yükselir

serpilcimmm talon güzel yumurtlama olmuş şansın bol olsun
kıvırcık hala ortalamanın çok üztünde inşallah düşmez ateşin ve gelir bebek
nergis canım ateşin tavan yapmış bebiş habercisi bu

ronya benim 11.ci gün çalışmam yok 12.ci gün avr 1 dolu bir boş uygulayacğım ya ayyyy kaçırmamışımdır değilmi ???? birde dünn benden çok yoğun neredeyse kavuniçiye yakın sarı akıntıı oluştuu bu ne ya kafam 1 milyon olduu bana muhakak cevap yaz ronya

günaydın tatlım teşekkür ederim :71:

ronya benim 11.ci gün çalışmam yok 12.ci gün avr 1 dolu bir boş uygulayacğım ya ayyyy kaçırmamışımdır değilmi ???? birde dünn benden çok yoğun neredeyse kavuniçiye yakın sarı akıntıı oluştuu bu ne ya kafam 1 milyon olduu bana muhakak cevap yaz ronya

canım bence kaçmadı rahat ol
inşallah olmuştur
akıntı için bir şey diyemiyeceğim eğer kokulu ve
kaşıntı hissi vermiyorsa ve her zaman gelmiyorsa bişey yoktur
ama eğer devam ederse bi doktora git istersen

canım bence kaçmadı rahat ol
inşallah olmuştur
akıntı için bir şey diyemiyeceğim eğer kokulu ve
kaşıntı hissi vermiyorsa ve her zaman gelmiyorsa bişey yoktur
ama eğer devam ederse bi doktora git istersen

hayır hayır ne koku ne kaşıntıı bende herhangii br ilthap falan yok sadce 13 gün böyle yoğun oluşu şşaırdımm neidr diye bu arad demekii kaçırmadımm eee artık rabbime hepimiz emantiz ronya bilgin için tşkk canım

günaydın kızlar bi önceki sayfada ateş tablom var,neden bu kadar belirgin düşüp yükseliyo yardımcı olurmusunuz_?

Nergis sen testin,i erken yapmış olmuorsun,kanla kesinleştir sadece yapman gereken bu :)

kvrck sana çok erken test yaptığını söylemiştim,yok yere canın sıkılır,en doğru sonucu bence 12. gün alırsın o da çok hassas testlerde.

Kızlar illaki yerleşme düşüşü olacak diye birşey yok.bende olmadı,çoğu arkadaşta olmadı.önemli olan ateşin güzel seyri,ortalamanın üstünde olması.O tablolardaki kırmızı çizginin altına düşmediği sürece her zaman umut vardır,ama burda çoğu arkadaş artık ateşini tanıdığı için kaçıncı gün ne olacağını bilip adet mi bebek mi bilebilir,ilk aylarda ölçüm yaparken 0.1,0.2 derecelik düşüşleri kafanıza takmayın,yerleşme düşüşünü takmayın,hatta çok stres yapıorsanız ateşi ovulasyondan sonra ölçmeyin ki stressiz gelsin bebekler.

6.gün.......35.7............. __sa:7.00
7.gün.......36.1**..........__sa:7.00
8.gün.......36.4............. __sa:7.30
9.gün.......35.6.............__sa:7.00
10.gün......36.0**........ __sa:7.00
11.gün......35.1............__sa:7.00
12.gün......35.5............__sa:7.00
13.gün........ölçmemişim yumurta akı gibi akıntım oldu
14.gün......35.0**........__sa:7.00
15.gün......35.6**........__sa:7.00
16.gün......35.8............__sa:7.30
17.gün......36.0............__sa:7.00
18.gün......35.6**........__sa:7.00
19.gün......36.5...........__sa:7.00

canın 14.gün dicem ama 17.gün yine düşüş olmuş yani tam olara bişey diyemiyom
ama değerlerndirmişin inşallah olmuştur

Selina sen bu ay geç yumurtlamışsın bence,ortalamanın üstündeki değerin 19. günde yani 18. gün yumurtlamışsın.

Günaydın kızlar hamişlerimiz çoğalacak gibi hadi hayırlısı herkes hamiş kalsın inşallah ben hala gripten kurtulamadım haliyle çalışmada olmadı 3 güne falan gecerse belki yumurtlama günüme denk gelir ateşte ölçmedim yine bu ay çünkü yüksek ateşli hastayım ateşim birden yükseliyo yatağa düşüyorum inşallah hemen sağlığıma kavuşurumda rahat rahat bebiş çalışmasına devam ederim vee arkadaşlar yerleşme düşüşüne sakın takılmayın ben daha önceki ölçümlerimde yerleşme düşüşü hatta yerleşme lekesi yaşadım ama sonunda adet oldum stres yapmayın sakın bırakın bebiş rahat rahat tutunsun tablomu bulabilirsem eklerim bi geçmişe bakayım örnek olsun yerleşme düşüşüne takılanlara sakın stres yapmayın o yüzden :71::71::71:

Nergis sen testin,i erken yapmış olmuorsun,kanla kesinleştir sadece yapman gereken bu :)

kvrck sana çok erken test yaptığını söylemiştim,yok yere canın sıkılır,en doğru sonucu bence 12. gün alırsın o da çok hassas testlerde.

Kızlar illaki yerleşme düşüşü olacak diye birşey yok.bende olmadı,çoğu arkadaşta olmadı.önemli olan ateşin güzel seyri,ortalamanın üstünde olması.O tablolardaki kırmızı çizginin altına düşmediği sürece her zaman umut vardır,ama burda çoğu arkadaş artık ateşini tanıdığı için kaçıncı gün ne olacağını bilip adet mi bebek mi bilebilir,ilk aylarda ölçüm yaparken 0.1,0.2 derecelik düşüşleri kafanıza takmayın,yerleşme düşüşünü takmayın,hatta çok stres yapıorsanız ateşi ovulasyondan sonra ölçmeyin ki stressiz gelsin bebekler.
çok haklısın canım
bu ay deneme ayıydı
zaten nisanda aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ona destek olsun diye bu tabloyu yaptım kabul edeyim stres öldürüyor insanı

Günaydın kızlar hamişlerimiz çoğalacak gibi hadi hayırlısı herkes hamiş kalsın inşallah ben hala gripten kurtulamadım haliyle çalışmada olmadı 3 güne falan gecerse belki yumurtlama günüme denk gelir ateşte ölçmedim yine bu ay çünkü yüksek ateşli hastayım ateşim birden yükseliyo yatağa düşüyorum inşallah hemen sağlığıma kavuşurumda rahat rahat bebiş çalışmasına devam ederim vee arkadaşlar yerleşme düşüşüne sakın takılmayın ben daha önceki ölçümlerimde yerleşme düşüşü hatta yerleşme lekesi yaşadım ama sonunda adet oldum stres yapmayın sakın bırakın bebiş rahat rahat tutunsun tablomu bulabilirsem eklerim bi geçmişe bakayım örnek olsun yerleşme düşüşüne takılanlara sakın stres yapmayın o yüzden :71::71::71:

evet bunları bende yaşamıştım sonuç fiasko olmuştu :)))) hadi baklım bu ayy hamiller çoğalsınn:1:

Back
X