kuzum ya silik bile degil yok gibi sanki
yarın regl günüm
eşim gelip kan aldı biraz önce öğlden sonra çıkar herhalde
kızlar ben çok kötüyüm.bütün gece ağladım şimdi başım ağrıdan çatlıycak gibi.yumurtlama dönemini kaçırdım yine.geçen ay o dönemde aksilik çıkmıştı,bu ay sadece 7.günde çalıştık sonrası boşsanırım allah bana nasip etmiycek anne olmayı.dün gece çalışırız demiştim yine bir aksilik ve bu gün ateşim yükseldi.bu ay da kaçtı ve hayallerime
338ece Ovulation Charts
kızlar ben çok kötüyüm.bütün gece ağladım şimdi başım ağrıdan çatlıycak gibi.yumurtlama dönemini kaçırdım yine.geçen ay o dönemde aksilik çıkmıştı,bu ay sadece 7.günde çalıştık sonrası boşsanırım allah bana nasip etmiycek anne olmayı.dün gece çalışırız demiştim yine bir aksilik ve bu gün ateşim yükseldi.bu ay da kaçtı ve hayallerime
338ece Ovulation Charts
sagolun kızlarda
gece 4 gibi tekrarladım
yine aynı ya ha var ha yok arası bişi bugün ateşim yine 36.5 çıktı ama
korktum kan vermeye gidemedim napcam bilemedim
33c6dc Ovulation Charts
canım bence ümitsiz olma bol bol dua et canın sıkıldığında.1 sefer ilişkiyle hamile kalanlar var.rabbim zamanı geldiğinde 1 seferlik bile ilişki olsa nasip eder.mucizelerine inanmak lazım bu yüzden moralini bozma.sağlıklı bir hamilelik için zemin hazırlıyoruz,moral de bu zeminin en önemli parçası unutma lütfen.
kuzucum rabbim öyle büyük ki bişey için ol desin yeter sıkmacanını bence 7. gün çok erken bi zaman degil
cara bence geç kalmışlık yok ateşin daha yükselmemiş,sen kaçırma bu gece ve yarın sabah olabilir bence ,hem unutma cidden tek seferle hamile kalan çok :)
kvrck bahsettiğin akıntıyı tüm hamileler yaşar inş sen de hamilesindir,ayrıca hala ateşin düşmemiş,hayırlısı inş
cara bence geç kalmışlık yok ateşin daha yükselmemiş,sen kaçırma bu gece ve yarın sabah olabilir bence ,hem unutma cidden tek seferle hamile kalan çok :)
kvrck bahsettiğin akıntıyı tüm hamileler yaşar inş sen de hamilesindir,ayrıca hala ateşin düşmemiş,hayırlısı inş
kvrck çok sevindim cnm allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah bebiş vardır ve silik çizgi çıkması çok çok iyi ve yarım saatlik idrarla yapmışsın sıkma canını ve ateşine gelince düşmesi önemli değil bir yere kadar düştükten sonra ortalamanın üstünde sabitlenmesi önemli herkes gibi 3.8 falan bekleme herkesin ateşi kendine hastır cnm ne güzel sabitlenmiş ateşin maşallah allah gönlünün muradını versin cnm çok sevindim ve bir haber de ben vereyim kuzenimde hamile ve oda dün akşam yapmış silik çizgi çıktı diye dr gitmiş ama hamile silikte olsa bebiş var demek hadi hayırlısı cnm
6.gün.......35.7............. __sa:7.00
7.gün.......36.1**..........__sa:7.00
8.gün.......36.4............. __sa:7.30
9.gün.......35.6.............__sa:7.00
10.gün......36.0**........ __sa:7.00
11.gün......35.1............__sa:7.00
12.gün......35.5............__sa:7.00
13.gün........ölçmemişim yumurta akı gibi akıntım oldu
14.gün......35.0**........__sa:7.00
15.gün......35.6**........__sa:7.00
16.gün......35.8............__sa:7.30
17.gün......36.0............__sa:7.00
18.gün......35.6**........__sa:7.00
19.gün......36.5...........__sa:7.00
20.gün......36.3**.......__sa:7.00
21.gün......36.1..........__sa:7.00
22.gün......36.1..........__sa:7.00
bak sabitlenmiş işte hadi bakalım kan testinin sonucunu heyecanla bekliyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah
kuzum ya silik bile degil yok gibi sanki
yarın regl günüm
eşim gelip kan aldı biraz önce öğlden sonra çıkar herhalde
cara sana bişey diyeyim umudun olsun benim ablam yumurtlama günü falan bilmez 2 kez hamile kaldı düşük yaptı ama hayırlısı ve ilişkiye adeti 5 gün sürer temizlendiği gün ilişkiye girip bırakır ilkinde adetine 1 hafta kala 2.sine de adetinin hemen bitiminde ilişkiye girerek hamile kaldı o yüzden sakın üzülme Allah ol desin yeter cnm bugün daha yeni yükselişe geçmiş ateşin ve çook bi yükselmede yok ateşinde bugün ve yarın yaparsın cnm stres yapma etkileme vücudunu olurmu geç kalmış değilsin
bak bi gebemi arkadaşımız vardı yumurtlamadan 2-3 ün önce eşiyle görüşebilmiş bi kez ilişkiyle hamile Allah ol desin yeterki rahat ol cnm
338ece Ovulation Charts
kızlar desteğiniz için sağolun.zaten hep dua ediyorum.o kadar çok sıkıntım var ki ama yinede dua ederken ne para ne mal ne mülk istediğim tek şey bebek..rabbimin mucizelerine de inanıyorum ama nedense ne zaman ümitlensem olmuyor.üzülmemek elde değil yaş 40 dayandı..
canım bu konu yüzünden eşimle kavga ettik,bu gece nasıl olur bilmem ki..
kvırck.... canım benim ümitsiz olma . inşallah öğleden sonra pozitif sonuç alıcaz
kuzucanlar bugün azcık arttı ateşim çok şükür bakabilirmisiniz bi
inşallah dogru kopyalamışımdır
33c6dc Ovulation Charts
sen nasılsın kuzucum kırmızılar gldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?