16 Mart'ta 36.6ya yükselmiş ama sonra neden 36.2ye düşmüş bilemiyorum. O gün ovulasyon olmuş diyecektim ama sonra düşmüş. Her sabah ateşini aynı saatte dil altından ölçüyorsun değil mi?
Eki Görüntüle 163993
bu da benim tablo
benşm yumurta 15inde çatladı sanırım yumurtam çatladığını hissediyorum sancı oluyo hafif.... geçen ay 19unda olmuştum... yani 10.günden itibaren ölçmeye başladım....
sanırım 12 martta yumurtan çatlamış çatladıktan 14 gün sonra adet tarihi olarak beklenir. ateşin güzel devam ediyor ortalamanın üstünde inşallah hakkında hayırlısı olur ateş ölçümlerinin yanına bir de kaçıncı gün olduğunu da yazarsan yorum daha kolay olur
evet çalıştığım için 7:30 civarı uyanıyorum o ara ölçüyorum...
sanırım 12 martta yumurtan çatlamış çatladıktan 14 gün sonra adet tarihi olarak beklenir. ateşin güzel devam ediyor ortalamanın üstünde inşallah hakkında hayırlısı olur ateş ölçümlerinin yanına bir de kaçıncı gün olduğunu da yazarsan yorum daha kolay olur
slm kızlar.benim ateş hala yükselmedi.hiç böyle olmaıştı.yani uzayan akıntı geldikten sonra ki 3. gün çatlardı yumurtam ve ateşim de yükselirdi.11 gün geldi uzayan akıntım bugün 16. gün ama ateş yükselmedi hala.acaba diyorum bu ay incir yedim adetin 1. gününden itibaren 3-4 tane günde 11. ve 15. günler arası da günde 5 inciri ve 1 havucu kaynatıp suyunu içtim bi bardak.acaba bu benim yumurtlamamı veya çatlamasını engellemiş olabilir mi bu ay.yoksa ben yumurtlamadım mı bu aygerçi incir yumurtalar kaliteli olsun diye yeniyo içiliyo ama hala çatlamayınca kokrtum
bence ıncırın oyle bı etkısı olmamıstır ama su olabılır
daha ıyı yumruta olmasını saglıyor ya yavasca ve olgun bı yumrutan olmus olabılır o yuzdende bıraz daha gec yumurtlayabılırsın belkıde
benımde mesela bu ay akıntım cok erken basladı ama taaa 18. gune cızgı ff cızgıyı
hımm bak bu hiç aklıma gelmemişti.kaliteliyse eğer yumurta o ay daha mı geç yumurtlanıyo.çalışmalara deavm etmeliyim o zaman bugünlerde de demi yanlış anlamadım değil mi cnm.dediğin gibi incirin yumurtlamaya katkısı olur yani yumurtlamamaya sebep olmaz ama işte aklımıza geliyo acaba ondan mı die.
32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende koyayim tablomu pozitifi isaretleyince tebrikler mesaji cikiyor cok heyecanli ya Allahim insallah sonunu hayir eder. BU guzel duyguyu tum cocuk sabihi olmak isteyenlere yasatir
yok yanı yumruta kalıtelı olunca gec oluyo dıye bısey bılmıyorum ama ,
belkı ıncır ole bı etkı yapmısstır dıyorum sadece
sen calısmaya devam et bence
slm kızlar.benim ateş hala yükselmedi.hiç böyle olmaıştı.yani uzayan akıntı geldikten sonra ki 3. gün çatlardı yumurtam ve ateşim de yükselirdi.11 gün geldi uzayan akıntım bugün 16. gün ama ateş yükselmedi hala.acaba diyorum bu ay incir yedim adetin 1. gününden itibaren 3-4 tane günde 11. ve 15. günler arası da günde 5 inciri ve 1 havucu kaynatıp suyunu içtim bi bardak.acaba bu benim yumurtlamamı veya çatlamasını engellemiş olabilir mi bu ay.yoksa ben yumurtlamadım mı bu aygerçi incir yumurtalar kaliteli olsun diye yeniyo içiliyo ama hala çatlamayınca kokrtum
yubaaaaaaaaaaa sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnnn
yok yanı yumruta kalıtelı olunca gec oluyo dıye bısey bılmıyorum ama ,
belkı ıncır ole bı etkı yapmısstır dıyorum sadece
sen calısmaya devam et bence
tamam cnm anladım.çalışmalara devam o zaman
ronya sende bişiler sölesene cnm.sen ne düşünüyosun
bende öyle biliyorum geç ve yavaş büyüyen yumurta döllenebilmeye daha müsait
yani öyle bir araştırma yapılmış diye okudum
canım daha olmamış ama yakında yükselir ateşin çünkü uzayan akıntın gelmiş
bazen yumurtlamadan 3-4 gün önce gelebiliyor o akıntı
yani beklemek gerek
yani bu ay incir yumurta kalitemi artırmış olabileceğinden dolayı yumurtam geç ve yavaş büyümüş olabilir ve dolayısı ile geç çatlayacaktır önceki aylara göre.doğru mu anladım ark.lar.uzayan akıntı geldiyse eğer o ay yumurtlamama die bi şey söz konusu olabilir mi.başka bişi sormucam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?